Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 16.12.2009 21:28:50
Bitolcanka
Значи не сум само јас пенсионерка на страната Забележав дека вчера си подолго време тука, но помислив дека е само за тој ден. Регистрирана сум од пред 3-4 месеци, но не бев многу на нет, бев повеќе зафатена, сега се "отфатив", па повеќе ќе ве дружам Инаку периодот моментално ми е таков, морам да чекам, а знаеш како е кога чекаш нешто или некого и не е до тебе ... Малку нервозно, си бараш занимација и како-така поминува времето. Денес бев цел ден излезена, така ми се погоди денот - од кафе на кафе, се видов со некои пријатели, убаво си поминав. Ја запознав мојата со еден мој добар другар и, како што замислував - им се погоди муабетот, виде дека е добар дечко. Досега беше скептичен-плашлив и "малку" љубоморен Почнаа да се местат коцките и се да си доаѓа на свое место - "легна" на брашното
RE: Како се чувствувате денес ? 16.12.2009 21:34:45
Bitolcanka
Палешка опушти се овие дена, релаксирај се што повеќе: одморај во топла бања, запали свеќи, пушти си тивка музика - направи си мала романтика сигурно ќе ти помогне да заборавиш за миг на тоа и да уживаш пред да дојде новиот член во вашето семејство Сигурно се ќе биде во најдобар ред, без гајле
RE: Како се чувствувате денес ? 17.12.2009 8:02:37
mami
леле од синока ме боли долниот дел од стомакот, ама ме сече ужасно..не треба да добијам, не сум шетала со гола половина..може само ќе си помине, ич не ми се оди по лекари
RE: Како се чувствувате денес ? 17.12.2009 8:10:03
Еца
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami
леле од синока ме боли долниот дел од стомакот, ама ме сече ужасно..не треба да добијам, не сум шетала со гола половина..може само ќе си помине, ич не ми се оди по лекари
RE: Како се чувствувате денес ? 17.12.2009 10:56:48
tereza
денес се чувствувам убаво,пријатно некако,сега ке си сварам чајче од мајчина душичка го обожавам мирисот на тој чај плус и со медче мммм и потоа терам со секојдневието
RE: Како се чувствувате денес ? 17.12.2009 11:05:28
BILJANA_G
Prekrasno se cuvstvuvam i pokraj toa sto sum stanata od 5 i 30.Seta rabota si ja zavrsiv denes ne planiram da pravam rucek i ke pominam prekrasno vreme so kerka mi pa duri ke napravime edna prosetka so mm no sekako vo priroda daleku od zagadeniot vozduh vo gradot.
RE: Како се чувствувате денес ? 17.12.2009 11:07:44
lilit
denes mi e bas super se spremam zapregledot vo Sistina i cel den mi e ubav si pivnav edno jakobs 2 vo 1 i sega si se spremam za banajne tintarenje mackanje super mie denot
RE: Како се чувствувате денес ? 18.12.2009 12:13:24
Bogdancanka
Денес заникаде како фатена сум во рацете на кај и да се свтам лом правам,ништо не ми иде од рака ама ден пфффффф си сварв кафе сосе гезве го истурив лом направив во кујна море да не зборам денов ми е заникаде.........
RE: Како се чувствувате денес ? 18.12.2009 12:33:41
majka 79
denes sum super. od rabota odam kaj majka mi na slava. a najradosna me pravi toa sto so deckite ke ostanime na spienje, ke si spijam vo mojata detska soba. utre sabajle ke stanam i ke si pijam kafe so majka mi , toa ne sum go napravila odamna...prvo utrinsko kafe so mama...uzivancija. i sto e najvazno ubavo ke se odmoram samo boze zdravje.
RE: Како се чувствувате денес ? 18.12.2009 12:37:14
Еца
ми фали она станувам од спиење и мамо ќе пиеме кафе? И јас варам кафе покрај шпоретот, врата отворена да влезе воздух, татко ми оди по леб додека јас го сварам кафето... леле се нажалив сега, навистина одмна не сум била дома
RE: Како се чувствувате денес ? 18.12.2009 12:40:02
jovanka
Odlicno snegot ni dojde zaedno so slavata i so ova mozeme da oznacime i pocetokot na zimata iako kalendarski ima uste tri dena.Vecer odam na vecera svekrva mi slavi a utre kaj brat mi na rodenden i imenden.