Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 21.9.2010 22:53:04
Viktori
Фала Џули!
Инаку до сабота ехехееееееј има три пати да станам! Јас уште утре планирам да се оспособам 2 бруфена пред спиење ќе завршат работа! Само денес чудно време, под сенка ладно, на сонце топло, а јас на тоа игралиштето кај Александар Палас 3 саати окапав со децата и толку ми беше...
RE: Како се чувствувате денес ? 21.9.2010 23:48:13
кирова
Dina kako sto i pisuva a za nekoj tuka sto go podrzuvate izdvojuvam nekolku licnosti nema potreba da gi citaat moite komentari a ako vi preci nemozam da vi pomognam
RE: Како се чувствувате денес ? 25.9.2010 17:39:41
Martins mom
Ми одат на нерви некои луѓе што шират негативна енергија, само за кавга настроени...само им смета нешто, не им е погодено...мора да ги читаш меѓу редови да знаеш што сакат да кажат (...а сироти целите се „сакам кажам-не знам речам“)
RE: Како се чувствувате денес ? 25.9.2010 23:28:00
baby mama
Nikako katasrofa, me fati stomacniot virus.Se utepav od povrakjanje.Nemam jadeno cel den, a i sto da se napijam go povrakjam.Ete vo eden momen pocnaa da mi se grcat racete, od pamet se izvadiv . Seto toa bilo poradi nedostaok na kalcium, bidejki i JAna bese so virus i non stop si cicase pomalku.Ne jadese nisto.izgleda me dokrajcila. Pa i dehidrirana odozgora na se.Strasen den, cel den vo krevet go pominav.
RE: Како се чувствувате денес ? 25.9.2010 23:41:53
lukas
so pomin baby mama,lele mene mi e strav da se razbolam kako sto nema lukas koj da mi go cuva veke,eden den me imase i mene toj virus fateno neznaev kaj teram mnogu e los mene poveke me boleja site koski a zeludnikot veke da ne zboram ednas samo povrativ i stolicata mi bese tecna,i usta ne mi se otvarase za jadenje,arno samo eden den me drzese,ajde so pomin da e,pozz