Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 4.10.2010 22:26:22
mama26
ah martins mom... sigurno deka ti e tesko...ama moze momentot taka izgleda mozebi ne mislele taka deka ke svatis ....sepak iskren razgovor za ova da imas so niv..koi bile tvoite ocekuvanja..vistinskite drugari ke gi cenat i tvoite ocekuvanja...a ne samo niv da im e arno...ako e taka ima mnogu takvii...
RE: Како се чувствувате денес ? 4.10.2010 22:29:18
Martins mom
Многу сум лута, не прифаќам ни разговор ни ништо...некои работи немат оправдување. Јас сум секогаш да се ислуша и да се прости и тие ме научија дека сум таква и ме користат. Е не може веќе така...и јас имам црвена линија Поздрав
RE: Како се чувствувате денес ? 5.10.2010 12:16:27
baby mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
лелееее офтопик: Така кажа на свекрва ми сестрата, кога дојде прв пат да го види син ми: Кој урочи к*р во очи! Ти се верува три дена се смеев....
Ima prodolzenie na ova sto imam slusnato: a koj zavide ic da ne vide, ili maz mi sto vika koj zavide p..e da ne vide kraj se zgaziv od smeenje koa go slusnav
RE: Како се чувствувате денес ? 5.10.2010 23:32:10
Bethany
Eh... jas sum isfrustrirana! Ne mi e jasno zosto luge tolku mnogu sakat da ti se pletkat vo zivotot, da ozboruvaat? stvarno ne mi e jasno... a ne deka ima povod...barem da ima povod cini mi se polesno ke bese! Ne sakam laga i licemerie!!! Uf... se custvuvam i povredeno, da! Ajde, belki utre ke bide podobro. Ajde leka nok.
RE: Како се чувствувате денес ? 11.10.2010 15:41:21
Bitolcanka
Одлично, со оглед дека сум во оние денови + при крај на настинката и на вакво облачно, студено време ... Слушам музиче (ми се врти цело време една иста песна ), работам на компјутерчето и ѕиркам на РР одвреме навреме