Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 13.10.2010 23:11:27
brineta88
Uzasno se cuvstvuvav deneska posle neprospiena nok kako da me pregazil voz
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Како се чувствувате денес ? 18.10.2010 13:01:39
Martins mom
OOooo happy day !!!Како да е празник...У празнично расположение сум... Сакам да видам што ќе ми приреди мм денес за сите што имаат добра воља денес...и за сите што станале на лева нога
RE: Како се чувствувате денес ? 18.10.2010 14:56:19
Bethany
Јас сум некако мрзелива и поспана цел ден.... дали имаат некаква врска овие хормоните (пиев кломифен овој месец) не знам, али да можам цел ден би прележала во кревет.
RE: Како се чувствувате денес ? 18.10.2010 16:03:22
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
zosto mila places?
се плашам, да нечу никада дочекати комисија ...
Тоа е невозможно. Не повеќе и не сега. Знам дека во нивниот возгордеан мозок мислат дека се Господ и дека они се семоќни, ама они се само една капка во морето... и не се незаменливи, напротив, дојдено им е времето...