Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Како се чувствувате денес ? 25.1.2011 20:41:04
linak
Нерасположено веќе некое време ми се смачи од притисок од сите страни, солење памет за тоа што е најдобро за мене како веќе не помине еднаш овај глупав период
RE: Како се чувствувате денес ? 25.1.2011 21:39:03
humana
Katastofalno
(Одговор на членот linak )
RE: Како се чувствувате денес ? 25.1.2011 22:18:14
Olivia
tazna vo momentov go gledam koncertot na Tose i mi tecst solzicki
_____________________________ "Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
RE: Како се чувствувате денес ? 25.1.2011 22:21:22
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia tazna vo momentov go gledam koncertot na Tose i mi tecst solzicki
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Како се чувствувате денес ? 26.1.2011 0:08:41
Bogdancanka
нервозно а да ме прашат зашто?појма немам,нешто врие во мене уффф
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Како се чувствувате денес ? 26.1.2011 0:25:08
Julie1
Се чувствувам средножалосно што би рекла сестра ми баш таква сум денес
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Како се чувствувате денес ? 26.1.2011 0:27:39
Ana Dani
Umorna sum i malku potishtena...
RE: Како се чувствувате денес ? 26.1.2011 0:56:47
Maca25
Денес се чувствувам многу многу дебело
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Како се чувствувате денес ? 26.1.2011 10:17:13
penelopa
Наспано, конечно
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Како се чувствувате денес ? 26.1.2011 11:02:02
Natuska85
Многу убаво,вечер одам за гевгелија кај мамче ќе си спијам
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Како се чувствувате денес ? 26.1.2011 20:59:01
skorpijana
denes mi bese mnogu naporen den i se custvuvam mnogu izmoreno nervozno
RE: Како се чувствувате денес ? 26.1.2011 21:03:44
Julie1
имам ужасни главоболки цел ден мислам ќе ми прсне главата.
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Како се чувствувате денес ? 26.1.2011 21:11:36
Pepelaska *
ubavo
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Како се чувствувате денес ? 26.1.2011 22:08:07
stela
izmoreno, so celodnevna glavobolka, odam na spienje, maliot sega zaspa. Dobra nokj na site!
RE: Како се чувствувате денес ? 7.2.2011 13:33:15
Bogdancanka
denes sum mm ispomesal tuka kablovi koj znae sto keko priklucil i kompjuterot me zeza,na sekoi 5min jas konektiram
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
(Одговор на членот stela )
RE: Како се чувствувате денес ? 7.2.2011 13:41:07
skorpijana
денеска може да се каже дека сум доброооооо
RE: Како се чувствувате денес ? 7.2.2011 13:45:33
arh_diz
Super
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Како се чувствувате денес ? 7.2.2011 13:58:03
Tanjat7880
Denes cuvstvuvam ko site brodovi da mi potonale!Odamna ne sum se pocuvstvuvala tolku bespomoshno a pricinata e povtorniot virus na mojot sin,sega nema cel mesec da odi vo gradinka,tazen e on a "skrshena"sum jas!
RE: Како се чувствувате денес ? 7.2.2011 15:13:52
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz Super Истооооооооо
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Како се чувствувате денес ? 7.2.2011 15:17:18
mila mama
Релаксирано
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Како се чувствувате денес ? 7.2.2011 15:21:14
fila
se cuvstvuvam kako voz da me pregazil.se nerviram sto nemozam da mu najdam saglam patiki na sin mi.Site sto mi se bendisaa nema broj ke si puknam .Daj pomognete kade ima prodavnica za adidas osven sport-m
RE: Како се чувствувате денес ? 7.2.2011 15:24:09
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama Релаксирано Мила мама да не си била на масажа?
RE: Како се чувствувате денес ? 7.2.2011 15:29:35
mila mama
Не Пенелопа, ама имам ваучер за масажа. И секогаш кога ќе си го погледнам, ми доаѓа поубаво. Едвај чекам да си го искористам
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Како се чувствувате денес ? 7.2.2011 15:33:36
penelopa
Ах блазе тебе ...релаксирај си се
RE: Како се чувствувате денес ? 7.2.2011 19:04:52
verica p
Nikako premnogu tazno. Vcerasnot datum mi bese terminot do koga ke trebase da si guskam moite angelcinja.
Анкета
Домашна работа.пеперутка16 Со какви домашни работи најчесто се занимава вашиот сопруг?