Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 19.10.2010 20:31:13
*miki mami*
Уф.. преморена се борам со последните сили не спијам веке 2недели се будам на саат време незнам што му е несака ни да јаде ни да спие му изби другото запче пред една недела и еве веке цела недела чекам да се врати во нормала али ништо од тоа и што е натрагично од што сум нервозна само јадам нешто
RE: Како се чувствувате денес ? 19.10.2010 22:58:58
AnnaMolly RR
преморена сум. 80 % од денот се нишкавме со Филип, а машала има 8 кила. Многу е кенкав во последно време и се смирува само ако го нишкам и да ми се пикне во врат. Мм едвај го заспа пред еден саат. Одам и јас да легнам. Гуд најт, слип тајт!
RE: Како се чувствувате денес ? 20.10.2010 12:03:36
mami2
Грозно, со горчина од вчера кога бебушот на сред јадење се засркна и врати мал стегач за коса (нејзин). 100 мисли ми прелетаа: прва, леле месово неизблендирано, втора, ау глиста, пантличара, трета, не од тука нема шанси да излезат и да ги има, четврта кај го најде стегачево? петта каква мајка сум??? Останав тука два дена....
RE: Како се чувствувате денес ? 5.12.2010 16:45:06
Olivia
Pepelaska kazi im ne na kaloriite jas izedov cela edna milka so lesnik ama ne pomaga za glavobolkata samo sakam uste... mene denes mi e malku podobro od vcera ama mislite mi go obzemaat mozokot..samo prasalnici mi svetkaat okolu glava...
RE: Како се чувствувате денес ? 6.12.2010 22:53:50
wannna baby
Cel den me boliiiiii glava, se custvuvam oteceno, nervozno, me boli stomak i veke sum 99% sigurna deka ke mi dojde U p...... I ovaa 5-ta inseminacija ne uspea. Utre so novi sili vo nov den se nadevam na podobro
RE: Како се чувствувате денес ? 11.12.2010 11:26:11
Bogdancanka
заникаде се ме боли на една промена на времето и јас закачувам некој вирус,ме боли грло,глава и секое зглобче по телото...ако до утре не ми е подобро одам на лекар
RE: Како се чувствувате денес ? 11.12.2010 12:01:27
agnes77
Боданцанка се надевам дека брзо помине ...
денес јас сум ОК, упорна и спремна да се борим до крај... као во песна
Sometimes life can place a stumbling block in your way //But you're gotta keep the faith //bring what's deep inside your heart to the light //And never give up Don't ever give up on you