Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 3.3.2011 18:59:19
podarok
Нестор, вчера се сврте од стомаче на грб и толку му беше интересно што непрекинато се смееше А сега се обидува да стане дигајќи ја главата и едната нога само некако не е сихронизиран Но нему не му пречи баш се забавуваме
RE: Да го пофалиме нашето детенце 22.3.2011 12:05:42
Julie1
Браво за умните и слатки најслатки Филип и Нина. Кога сме кај Нина, да ја прашам Маца25 ги чуваш ли сликите кои Нина ги има цртано да ни ги донесеш на дружбата да ги закачиме на ѕидот да имаме мини изложба на Нина
< Поракaта ја уредил Julie -- 22.3.2011 12:06:01 >
RE: Да го пофалиме нашето детенце 22.3.2011 14:08:15
srnicka
I mojata kerkicka kazuvase na 9 meseci deka i se kaka a sega e 16. Neznam kako i uspea tolku rano da prepoznae pa da kaze megutoa jas sum raj eve veke 7 meseci. Za mockanje kazuva ama odkoga ke se izmocka vo pelena. Zdravje strplivo i ke se ucime bez pelena ama neka se stopli prvo vremevo
RE: Да го пофалиме нашето детенце 22.3.2011 18:24:51
Martins mom
Денес си листав едно списание и ќутев, а Мартин седеше до мене и тој гледаше и самоиницијативно почна да ми покажува со прстето се’ што гледа, ама не само што ми покажуваше, туку и ми кажуваше „меме, тон, танта, пута...(во превод:млеко, слон, чанта, пеперутка)“. Уф, како сум се изненадила срце мое умно
RE: Да го пофалиме нашето детенце 23.3.2011 10:52:21
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: gvenda
bravo za Filip na 9meseci da kazuva za kakanje AnaMolly daj kazi sto primeni i kako da poceme i nie
Уште од 8 месеци го ставав секое сабајле по спиење и секоја вечер пред спиење да седи на нокширче. Прво само си седеше, па после еднаш се искака. Па му викав јас „а-а“, кака Филип. И цело време така додека седеше на нокширот. И ете, си научи детето. За мочкање мислам дека е рано, ама се по ред.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 4.4.2011 23:45:30
Pepelaska *
Да го пофалам и јас, како ме изненадило , го преслакам јас а тој ги грабна пижамите ги става на очиња и се смее, па се покажува и пак ми се смее јас му викам ѕе па пак се крие со пижамите, мочле мало почна да памти што сме си играле
RE: Да го пофалиме нашето детенце 5.4.2011 17:07:32
Snowhite RR
И заборавив да го пофалам за најважното, еве после цел месец ги направи првите чекори, конечно почна сам да оди и тоа воопшто не се задржува никаде, ниту пак седнува да лази, како што правеше претходно. , сега да спремиме нозе за трчање по него