|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Да го пофалиме нашето детенце
22.2.2011 21:00:43   
mamamoni
затоа што е сеуште мала можам да ја пофалам со тоа што си спие од девет на вечер до девет на сабајле, се разбудува неколку пати за цицање, за разлика од тоа што до скоро по цела вечер беше будна и заспиваше во 6 часот сега сме супер user posted image user posted image user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 276
22.2.2011 22:14:02   
denim
ИЗВОРНА ПОРАКА: denim

I jas denes si ja pofaliv Mila  zasto stvarno me iznenadi mnogu. Vezbavme matematika i resi mnogu teski zadaci user posted image user posted image user posted image  (sega ke bide 2 odd.). Samata ima zelba iako toa ne e ni priblizno od ona sto ke go ucat ovaa ucebna godina.

Mila ke odi na natprevar po matematika, MNOOOOGUUU sum gorda na nea user posted image .

(Одговор на членот denim)
Непосредна врска до пораките: 277
22.2.2011 22:20:36   
Тања РР
Браво за Мила user posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот denim)
Непосредна врска до пораките: 278
26.2.2011 14:18:05   
petra27
Stefan na tri meseci pocna da se prevrtuva na stomacee...junak nas

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 279
26.2.2011 14:36:18   
nutelizza
Пред 1 месец наполни 2 годиниuser posted image а знае да брои до 10, знае 15 букви и 7 песнички цели. Знае сам да си пушти Бумби и Хопла на компјутер да прати смајли на татко му (пиво) и другарка ми (кафе), и го фрливме цуцетоuser posted image и памперсотuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(Одговор на членот petra27)
Непосредна врска до пораките: 280
26.2.2011 15:06:39   
aleksandra90
wow super user posted image za detenceto  nutelizza ..
Toa e golem uspeh za dete so 2 godinki user posted image se najubavo vi posakuvam i uste mnogu, mnogu ubavi raboti da naucite user posted image pozdrav

(Одговор на членот nutelizza)
Непосредна врска до пораките: 281
26.2.2011 18:30:18   
mila mama
Deneska E. za prv pat se prevrti od stomak na grb user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот aleksandra90)
Непосредна врска до пораките: 282
27.2.2011 0:29:24   
nutelizza

ИЗВОРНА ПОРАКА: aleksandra90

wow super user posted image za detenceto  nutelizza ..
Toa e golem uspeh za dete so 2 godinki user posted image se najubavo vi posakuvam i uste mnogu, mnogu ubavi raboti da naucite user posted image pozdrav

Фала !!!! user posted image user posted image user posted image
Многу е напреден само е многу зависен од мене ама и тоа ке го смениме

(Одговор на членот aleksandra90)
Непосредна врска до пораките: 283
27.2.2011 1:19:30   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama

Deneska E. za prv pat se prevrti od stomak na grb user posted image user posted image user posted image

Кога М за прв пат се преврте од стомак на грб први дознаа комшиите под нас што живееја user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 284
27.2.2011 1:31:17   
mila mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama

Кога М за прв пат се преврте од стомак на грб први дознаа комшиите под нас што живееја user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 285
27.2.2011 2:01:41   
ikki
 забелезав дека кога на андреја ке и пуштам детски песнички плеска со рацете, кога ке и пустам народно рацете постојано и се во вис, а кога ке слушне транс  се клати напред назад.  бацки за мојата музичарка со само 8 месеци

Непосредна врска до пораките: 286
27.2.2011 9:52:23   
mama26
bravo za decinjata user posted image  user posted image user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 287
27.2.2011 10:19:05   
penelopa
Браво за сите паметни дечињаuser posted image user posted image user posted image само така нека продолжат да не изненадуваат user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 288
27.2.2011 11:17:21   
Martins mom
Почна да сврзува зборчиња, создава реченициuser posted image
- Ајде мамо папа
- Дај тоно мене (се чудевме што му значи тоно, ама ете дознавме дека било телефонuser posted image user posted image )
- Тато нана...

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 289
27.2.2011 11:23:58   
Viktori
Браво за Мартин! user posted image user posted image user posted image
За кратко време, само ти ќе му го разбираш јазикот user posted image И тоа ќе се чудиш зошто другите не разбираат, кога тој толку "чисто" збори user posted image user posted image user posted image
Јас така си мислев! Јана никој не ја разбираше, само јас. А јас си мислев дека таа чисто збори. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 290
27.2.2011 11:28:09   
Martins mom
user posted image user posted image user posted image А бе Викториuser posted image user posted image user posted image Само јас ќе си знам Мартиновски јазикuser posted image user posted image

Ептен ми е срце кога ќе вика по комшијата на име или пак кога ми покажува како грчел татко му кога спиеuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 291
2.3.2011 13:24:14   
penelopa
Син му почна да се свртува на страна со нозете кренати во висuser posted image user posted image user posted image многу ми е смешен, се ми изледа интересно само не лежењето. А да почна и да ги пружа рачињата кон играчките ко да сака да ја дофатиuser posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 2.3.2011 13:25:23 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 292
2.3.2011 17:04:06   
Pepelaska *
Научи да ја пренесе играчката од едното во другото раче, кога му пеам тапшин тапшин ги спрема рачињата и се смее , научи да се врти на стомак , научи по малку и да јаде , Браво за моето срце user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 293
2.3.2011 17:14:32   
mila mama
user posted image Pepelaska! I bravo za mama sto mu pee tapsin tapsin user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 294
2.3.2011 18:27:18   
ben10
koka ke mu kazam bravo toj so racinjata pleskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 295
2.3.2011 22:25:30   
kremco
A jas moram da go pofalam moeto,mi pomaga da vadime sadovi od masina,sekogas oaatpadoci frla vo korpa za otpadoci...Veli fala i izvini koga treba koga ke mu tekneuser posted image ..Uste nemame 2 godinki

(Одговор на членот ben10)
Непосредна врска до пораките: 296
2.3.2011 22:28:35   
baby mama
Pocnuva da kazuva nekoi zborcinja na pr.Bumba-buba,Nodi-dodi,voda-doda,cuce-tute user posted image mnogu e slatka koga gi kazuva srce na mama user posted image  

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 297
2.3.2011 22:47:05   
kremco
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo!! moevo isto taka gi vika bumba i nodi ist vkus imaleuser posted image

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 298
2.3.2011 22:54:39   
baby mama
Bumba,Nodi i Pocoyo gi znaeme vekje napamet,osobeno Nodi kosmar mi e user posted image

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 299
2.3.2011 23:01:27   
kremco
leleuser posted image i pocoyo? i mene isto pred spienje koga jademe..Kolku godinki ste vie?user posted image iliuser posted image ?

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?