Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 22.2.2011 21:00:43
mamamoni
затоа што е сеуште мала можам да ја пофалам со тоа што си спие од девет на вечер до девет на сабајле, се разбудува неколку пати за цицање, за разлика од тоа што до скоро по цела вечер беше будна и заспиваше во 6 часот сега сме супер
RE: Да го пофалиме нашето детенце 22.2.2011 22:14:02
denim
ИЗВОРНА ПОРАКА: denim
I jas denes si ja pofaliv Mila zasto stvarno me iznenadi mnogu. Vezbavme matematika i resi mnogu teski zadaci (sega ke bide 2 odd.). Samata ima zelba iako toa ne e ni priblizno od ona sto ke go ucat ovaa ucebna godina.
Mila ke odi na natprevar po matematika, MNOOOOGUUU sum gorda na nea .
RE: Да го пофалиме нашето детенце 26.2.2011 14:36:18
nutelizza
Пред 1 месец наполни 2 години а знае да брои до 10, знае 15 букви и 7 песнички цели. Знае сам да си пушти Бумби и Хопла на компјутер да прати смајли на татко му (пиво) и другарка ми (кафе), и го фрливме цуцето и памперсот
RE: Да го пофалиме нашето детенце 26.2.2011 15:06:39
aleksandra90
wow super za detenceto nutelizza .. Toa e golem uspeh za dete so 2 godinki se najubavo vi posakuvam i uste mnogu, mnogu ubavi raboti da naucite pozdrav
RE: Да го пофалиме нашето детенце 27.2.2011 0:29:24
nutelizza
ИЗВОРНА ПОРАКА: aleksandra90
wow super za detenceto nutelizza .. Toa e golem uspeh za dete so 2 godinki se najubavo vi posakuvam i uste mnogu, mnogu ubavi raboti da naucite pozdrav
Фала !!!! Многу е напреден само е многу зависен од мене ама и тоа ке го смениме
RE: Да го пофалиме нашето детенце 27.2.2011 2:01:41
ikki
забелезав дека кога на андреја ке и пуштам детски песнички плеска со рацете, кога ке и пустам народно рацете постојано и се во вис, а кога ке слушне транс се клати напред назад. бацки за мојата музичарка со само 8 месеци
RE: Да го пофалиме нашето детенце 27.2.2011 11:17:21
Martins mom
Почна да сврзува зборчиња, создава реченици - Ајде мамо папа - Дај тоно мене (се чудевме што му значи тоно, ама ете дознавме дека било телефон ) - Тато нана...
RE: Да го пофалиме нашето детенце 27.2.2011 11:23:58
Viktori
Браво за Мартин! За кратко време, само ти ќе му го разбираш јазикот И тоа ќе се чудиш зошто другите не разбираат, кога тој толку "чисто" збори Јас така си мислев! Јана никој не ја разбираше, само јас. А јас си мислев дека таа чисто збори.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 2.3.2011 13:24:14
penelopa
Син му почна да се свртува на страна со нозете кренати во вис многу ми е смешен, се ми изледа интересно само не лежењето. А да почна и да ги пружа рачињата кон играчките ко да сака да ја дофати
< Поракaта ја уредил penelopa -- 2.3.2011 13:25:23 >
RE: Да го пофалиме нашето детенце 2.3.2011 17:04:06
Pepelaska *
Научи да ја пренесе играчката од едното во другото раче, кога му пеам тапшин тапшин ги спрема рачињата и се смее , научи да се врти на стомак , научи по малку и да јаде , Браво за моето срце
RE: Да го пофалиме нашето детенце 2.3.2011 22:25:30
kremco
A jas moram da go pofalam moeto,mi pomaga da vadime sadovi od masina,sekogas oaatpadoci frla vo korpa za otpadoci...Veli fala i izvini koga treba koga ke mu tekne ..Uste nemame 2 godinki