|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Да го пофалиме нашето детенце
25.8.2010 12:52:37   
Felly RR
Да ја пофалам јас МАтеа, последниве денови почна да си заспива сама. Ќе ја ставам во креветчето, ќе легнам јас до неа, а таа ќе се врти, врти, ќе игра, и ќе си заспие. Сега е веќе голема девојка, и не треба нишкањеuser posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Џена)
Непосредна врска до пораките: 251
3.9.2010 16:20:27   
blue_blue
Ќерка ми вчера кога бевме пред влез ми кажа дека и се мочка. И реков да се стрпи додека се качиме горе оти тука нема кај да мочкаме и издржа до горе и се измочка во нокширче дома. Ептен ја испофалив, до сега не успеала толку да издржи!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 252
3.9.2010 16:23:56   
vezilka RR
user posted image user posted image user posted image user posted image ..па умни се тие user posted image

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 253
7.9.2010 11:15:44   
mama26
mozebi ne e bas za falba.ama so ogled na toa sto do 2 godini rastese vo druga zemja moevo since kasno prozbore,a deneska prvpat izgovori ubavo bukvata   r . bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот biljanaM)
Непосредна врска до пораките: 254
26.9.2010 12:09:51   
Felly RR
Ние пак цела недела ја увежбубаме буквата Љ,
љигољигољиљи....
љољиљољииииии.........
Смешки е да ја слушашuser posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 255
26.9.2010 12:37:00   
Палешка РР
Браво Матеа user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 256
6.10.2010 16:11:48   
mosa
mojot tino denovive emnogu mil na gosti mi dojde pred nekoj den bratucetkata na mm,so nejzinite dve kerkicki.pogolemata ima tri godini dodeka pomalata marija ima samo 8 meseci.koga zolva mi ja uspa malata mi rece ke odam da ja legnam da pospie malce.uste dodeka go piese mlekceto marija vo racete na zolvami tino(moeto since) se vrtkase okolu nea okolu glavata nejzina se butka poleka za da ja bakne.user posted image user posted image user posted image user posted image .go trgnav za slucajno da ne ja razbudi i mu objasniv deka marija e malecka pomala od nego i mora da spie da ne ja budi.koga marija se uspa zolva mi otide da ja legne vo nasata spalna za da moza da pospie .i odednas mi go snema detencevo a  tino poleka poleka otisol vo sobata kade sto spiese marija i poleka si legnal do nejze na krevetot i ona si spie a on si lezese do nejze.primetuvam deka iako ima samo 1 i 5 meseci mnogu e milostiv so pomali od nego.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот big_mama817)
Непосредна врска до пораките: 257
6.10.2010 16:14:26   
mosa
inaku tino proode bas na negoviot rodenden .prethodno sam si se pustase

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 258
15.10.2010 15:28:20   
blue_blue
Ќерка ми вчера изеде цела чинија салата од зелка и морков и краставица со вилушка самаuser posted image  што ти прави градинка со 2-годишно дете user posted image

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 259
31.10.2010 23:01:51   
nadica
морам да ја пофалам user posted image  како и секоја мајка така и јас сум горда за секој успех на Надица
пред некој ден мм и купил сунгери како сложувалка со латиница букви на нив а јас ја научив која буква чија е
пр. Н е на Надица; М е на мама; В е на тато; W исто на мама;...user posted image
и сега знае да ти ја донесе нејзината буква ама уште неможам да ја научам да ја кажува само буквата
сепак сум мн гордаuser posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 260
31.10.2010 23:03:48   
AnnaMolly RR
Горда сум на Филип што денес поспа 3 саати попладне без да се разбуди. Ова преку ден не се случува често. Го умори палачинкијадата user posted image

Live and let live

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 261
20.12.2010 9:51:04   
Палешка РР
Миа игра две рачички со десет прсти user posted image

Кога ќе и речиш еве ги горе ги крева рачињата, срце user posted image Дадилката ја научи user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 262
20.12.2010 9:57:32   
Viktori
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за Миа!!! Најубавата песничка за мали дечиња!!!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 263
20.12.2010 9:57:59   
baby mama
Jana pocna sama da se isprava koga ke sedi, t.e ne i treba zid user posted image user posted image user posted image .

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 264
26.12.2010 19:30:29   
mosa
ete i jas da si go pofalam moeto since sega vo poslednive denovi pocna da kazuva po nekoe zborce da,ne ako mu se obrakas,koi(koli)koga go prasuvame sto  sakas da pies toi vika pio(pivo),mamo  boda(voda),puter(kompjuter),a eneska koga gi mestev ukrasite pokraj elkata me gledai mi vika bavo mama.(bravo mama)ili gleda televizija i vika mamo bumba(da gledal crtananot bumbalu)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .bravo za moeto dusice.

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 265
26.12.2010 22:33:54   
Snowhite RR
Михаил од пред скоро 1 месец игра тапшин тапшин кога ќе му ја запееш, а никако не можеше да запамти за па-па и вчера кога му рековме да и кажи па-па на баба му, прво згреши направи тапшин тапшин и после му текна и почна по глава да се удира демек па-па, а после на другите гости од прва погоди па-паuser posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 266
22.1.2011 16:49:56   
*miki mami*
Овие неколку дена баш ме изненади почна да имитира што  и да му покажеш јас му викам браво и тој со рачињата прави го карам со прстот и одма и тој мене ме караuser posted image ме збуни 
мм му вика ај гали ја мама и ме гали со рачето срце малечко  user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 267
22.1.2011 17:59:05   
Maca25
Има тема : денес детето ми ја пукна главата ?!?! user posted image денес нема фалење за мојата ќерка 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 268
22.1.2011 19:03:20   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*
го карам со прстот и одма и тој мене ме кара

Матеа и се кара, и вика не,не,не,не,не.

А денес имавме гости со едно тригодишно детенце, а таа кога му се фрли на детенцето, цело време по него трчаше и само го гушкаше. Многу сака да се гушка, мечиња, кебенца, бебиња во весници.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 269
22.1.2011 19:05:57   
Felly RR
А и многу сака да игра, штом слушне музика одма почнува да се ниша, а последно време и со ногата си тропка, па штрака, па крева раце.... сега се научи и системот да го попушта, и пушта музика најгласно и игра.

Непосредна врска до пораките: 270
28.1.2011 18:17:02   
nadica
јас сум мн изненадена од надица
пред малку ја оставив сама во соба (излегов да ја проверам пералната) кога се вратив таа САМА се соблекла и седнала на нокширче да мочка user posted image user posted image user posted image  ова прв пат и се случува
user posted image user posted image user posted image  сонце мамино

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 271
29.1.2011 10:04:27   
Палешка РР
Миа кога сака ни го пали, кога сака ни го гаси телевизорот и тоа од централа user posted image  Која програма ја сака, таа ни ја пушта, што сака - тоа гледаме.
Кога сака да цица вели - дај цице user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 272
22.2.2011 20:41:37   
nadica
денес научи да ја пишува нејзината буква Н user posted image user posted image user posted image  

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 273
22.2.2011 20:57:02   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly

ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*
го карам со прстот и одма и тој мене ме кара

Матеа и се кара, и вика не,не,не,не,не.

А денес имавме гости со едно тригодишно детенце, а таа кога му се фрли на детенцето, цело време по него трчаше и само го гушкаше. Многу сака да се гушка, мечиња, кебенца, бебиња во весници.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Леле и Михаил само ги гушка мечината, посебно едно куче што го има најмногу го сака него, па дури и испушта милозвучни звуци
Денеска му велам чекај сега да го земиме перничето и ќебето твое за спиење и тој во истиот момент едно перниче што стоеше на кревет го зеде и легна на него, не ми се веруваше како ме разбра што му велам
Пред некој ден ми ги најде шминките и почна да се шминка како мама што се шминка, со четката за руменило на лице, со моливчето на очи, со чешел се чешла
Не ми текнува друго, во последно време само за пофалба е, секој ден нешто ново, додуша и бељи прави, ама тоа е тоа, нека се здрави и живи само

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 274
22.2.2011 20:58:05   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly

А и многу сака да игра, штом слушне музика одма почнува да се ниша, а последно време и со ногата си тропка, па штрака, па крева раце.... сега се научи и системот да го попушта, и пушта музика најгласно и игра.

А за играње да не кажувам, дури и телефонот кога ќе ми звони тој почнува да игра

Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?