majka na eva -> RE: Машина за сушење алишта (19.10.2012 11:40:01)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Mojata masina za perenje,nemam poima na kolku vrtezi e ,no do sega mi se nema sluceno da ne mi se dosuseni alistata..Koga stavam mnogu alista i nemam vreme da gi izvadam odma - mi se kako zvakani,a koga nem stavam \mnogu alista i koga ke stisnam sistem protiv guzvanjee,navistina mi se odlicni. Epten sum zadovolna od masinata,ima pisano do sega 100 pati,ja kupiv vo tehnomarket,kondenzaciska,na ZANUSSI (Кончар ) и ме цинесе 17,999Koga ja kupiv mi rekoa deka razlikata pomegu porvetruvacka i kondenzaciska e toa sto provetruvackata mora da ti bide vo kupatilo za da ima od kade i kade da istekuva vodata dodeka kondenzaciskata mozes da si ja stavis i vo spalna ako sakas ( taka mi rekoa) Arno ama ispusta mnogu parea,takada vo sekoj slucaj najdobro mesto e - ili terasa ili kupatilo...Vo kondenzaciskata si imas plastisno rezervoarce vo koe so sobira vodata od isusenite alista i po sekoe susenje moras da go ispraznis ,takada mozno e ako se mnogu niski temperaturi nadvor da se izrasipe nesto zaradi situacijata TOPLO_LADNO..Vodata e sekogas topla..Ako imate zagradena terasa,kolku-tolku da ne e epten nadvor,ne bi trebalo da e problem...A inaku Mama toci neznam dali si razmislila na varijantata da ja stavis susarata vrz masinata za perenje? Da ti bidat edna vrz druga ?? Taa varijanta ti e najpogodna,koga ke kupuvas vidi,rasprasaj se i resi si go rpoblemot najlesno... миана јас баш не сфатив каква е твојата машина 2во1 ли е?и пере и суши а е толку ефтина?или пак е само за сушење,а за перење имаш друга?[sm=zmeden.gif]бидејќи јас пред скоро една година купував машина за перење и ме чинеше 18 000 денари,ама нема програма за сушење.само е за перење ама е samsung и и има многу опции за [sm=duda.gif],памук,рачно перење итн...значи иста цена со твојата ама кај мене нема сушење[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|