mila28 -> RE: Прекин на доењето (4.3.2013 8:56:31)
|
Eve me i mene tuka,resiv deka e vreme da go odbijam. Sin mi ima 14,5 meseci i tocno 50 saati kakone sum mu dala da cica. Mene gradite ke mi eksplodiraat stavam zelka se odmolzuvam po malku. Maticniot mi prepisa apcinja dostinex i vcera ispiv edna polovina, denes treba uste edna , pa potoa na 3 dena po edna polovinka. Me interesira dali nekoj znae otkako ke pocnam so apcinajava za kolku vreme ke prekine laktacija, i dali mlekoto koe e veke vo gradite smao ke se resorbira ili treba da se izmolzuvam taka da gi ispraznam gradite? Mnogu boli, odmolzuvanjeto mi e smrt[sm=smiley13.gif] probuvam i racno i so pumpica . A resiv da go odbijam bidejki pocna da odbiva druga hrana, navecer ne vecerase bidejk znae dke ake dobie cicanje, a i smetam deka e dovolno, potoa prolet, leto denot se zgolemuva a detetos tanuva po svesno i poprivrzano, dodeka pak od oktomvri go zapisav vo gradinka i togas da go odbivam ke dodje premnogu, nova sredina gradinka plus nema cicanje. Mleko drugo ne pie, ama eve 2 dena mu nudam pred spienej nestle junior i ispiva po 30 ml :D
|
|
|
|