RE: Цртан филм за деца (Целосна верзија)

Форум >> [Дете] >> Подигнување

Порака

masa -> RE: Цртан филм за деца (9.10.2013 12:38:34)

Кој е Диего?

kuklicka26 -> RE: Цртан филм за деца (9.10.2013 13:57:44)

Еве ние кои цртани ги гледаме Ноди,Маша и Медвед,Покојо,Трактор Том,Плутон,Пепа Прасе ,Дора..Ако може линк на македонски Дора и на мене..

jasna_sr -> RE: Цртан филм за деца (9.10.2013 14:08:46)

Dora i diego gi emituvat na prva programa dora vo ponedelnik,sreda i petok vo 9:30 i 18:50 i za vikend od sabajle neznam vo kolku bese site epizodi od izminatata nedela, a Diego vo vtornik i cetvrtok vo 9:35 a ako sakas da ja gledas dora na makedonski na kompjuter znaci na google ke napises DORA NA MAKEDONSKI VIMEO i ke ti izlezat site epizodi koi gi emituvat pozzz mislam deka pomognav mnogu ...

Snowhite RR -> RE: Цртан филм за деца (10.10.2013 1:28:42)

ИЗВОРНА ПОРАКА: masa

Кој е Диего?

И Диего е слично нешто на Дора и Михаил почна да го гледа интересно е

vezilka RR -> RE: Цртан филм за деца (12.11.2013 14:12:44)

Е, така мили мои ние во моментов сме навлечени, амасериозно, на цртаниот филм Ninjago. Зачи по цел ден зборува занинџите, само тоа игра, ги имитира и слично. Ете и торта за роденден сипорача со нинџите. Се е во знакот на нинџите. А јас, не можам да се помирам. Цртаниов одеше на Телма, во сабота и недела, и детево буквално се шекна по него. До сега никогаш за ништо не бил вака загреан.

zzaa -> RE: Цртан филм за деца (12.11.2013 14:17:26)

И керка ми многу сака цртани омилен и е Маша и медвед, па и јас ако нема што да правам си го гледам со неа,Дора, сунгерот боб,Фифи и тие се за сега.

Bethany -> RE: Цртан филм за деца (12.11.2013 14:18:28)

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Е, така милимои ние во моментов сме навлечени, амасериозно, на цртаниот филм Ninjago. Зачи по цел ден зборува занинџите, само тоа игра, ги имитира и слично. Ете и торта за роденден сипорача со нинџите. Се е во знакот на нинџите. А јас, не можам да се помирам. Цртаниов одеше на Телма, во сабота и недела, и детево буквално се шекна по него. До сега никогаш за ништо не бил вака загреан.

хехехе, остави го Везилке, па нормално е тоа, машки хормони работат, сега ќе почне со нинџи, карате, секаде да скока, да се демек тепа, бори итн.
Јас по моите браќа знам, тие кога почнаа со тој фазон, не престана додека не влегоа во пубертет [sm=smiley36.gif]
После филмот со Брус Ли, дури уште и не завршил, тие почнуваат да рипат, скокат , и се друго што гледаа во филмот.

Моето синче само бара некои возови да гледа, по цел ден тутуу, ту тууу, играчки воз, цртани воз и така, сега сме во тој филм. Само барам по јутјуб цртани со возови. [sm=smiley36.gif]

vezilka RR -> RE: Цртан филм за деца (12.11.2013 14:27:52)

Јас се тешам со некои придобивки од цртаниов. Инаку предходно мака мачевме да го натераме да мие заби со паста, е откако ги виде нинџите да мијат заби почна и тој, сега можам што сакам да му ставам на четката, и нема проблем, ќе мие. Исто и боите ги научивме благодарение на нинџа маските. Сега знаеме, зелене е Лојд, црвена е Кај, бела е Зејн, плава е Џеј и црна, омилениот ни Кол. Па така имаме ситуација на семафор, тато, помини се вклучи Лојд. [sm=jezicek.gif]

Annet -> RE: Цртан филм за деца (12.11.2013 14:53:57)

Nie od ragjanje gledame Miki Maus..MAsha redovno,Sega Angelina Balerina,Bon ton za deca,Mrzliv grad,Pokojo,Kikaninken,Site crtani na Cartonito........OO dora ja zaboraviv.hahhahha.I makedomski narodni prikazni hahahhahahhah

Snowhite RR -> RE: Цртан филм за деца (12.11.2013 22:38:23)

Epa Bethany rr ako gleda so vozovi pusti mu go Thomas and friends

Melanija RR -> RE: Цртан филм за деца (13.1.2014 14:50:43)

Мики маус на ѕид ни беше хит му се смееше и му гугаше [sm=smiley36.gif]докај 3 месеци сега не го рецка

И така талкајки на јубетубе [sm=smiley36.gif] го кликнав Кралот лав и тоа на италијански [sm=zz_giggle.gif] бебе се загледа
Синоќа на англиски цели 5 мин седнат гледаше.Сега барам на македонски низ нет.

Да не знае некој на нет кај да го најдам .Фала од М [sm=duda.gif]

Defne90 RR -> RE: Цртан филм за деца (14.1.2014 0:43:57)

Nam najomileni ni se Masa i medved i Peppa Pig a posebno Peppa pig ne moze da si legne da spie ako ne izgleda nekolku epizodi.Nautro koga ke stane vednas go pusta kompjuterot i prvo nesto sto pravi gleda Peppa pig.Isto taka saka da gi gleda i Donald duck i sekako bezvremenskiot crtan film Tom and Jerry.Ponekogas koga ke si go pusti znam i jas da sednam i zaedno so nego da si gledame.[sm=smiley36.gif]

vezilka RR -> RE: Цртан филм за деца (14.1.2014 8:42:28)

Само да ве известам дека на репертоар сега ни е Бен 10. Сега тој ние херојот. Мора да се гледа Бен во текот на денот, иначе не сме целосни. НАучи и реплики од цртанито и си ги меле по цел ден.

Lidina -> RE: Цртан филм за деца (14.1.2014 9:59:08)

Маша и медвед дефинитивно. Мора да се изнагледа за да може да јаде, да спие [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Заедно го гледаме и мене ми се допаѓа[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bethany -> RE: Цртан филм за деца (14.1.2014 13:11:25)

Кај нас сега е хит Трактор Том, само тоа бара да гледа на компјутерот.
И Дора кога ја начекаме, еве сабајле имаше, седеше мирен и гледаше.

Палешка РР -> RE: Цртан филм за деца (14.1.2014 13:16:06)

Сега има нови епизоди од Маша и Медвед, леле па кое смеење е тоа, сега нови лудории гледаме [sm=smiley36.gif] и нови глупости учиме [sm=smiley36.gif]

elenak -> RE: Цртан филм за деца (14.1.2014 14:19:55)

Маша и медвед ама само неколку епизоди, друго не сака, ама барем од Бумба куртуливме фала Богу. А и не сме многу по цртаните, сега хит ни се видеа со киндер јајца, со лупење, вадење играчки, не знам што и е толку интересно. И песни, Даниел Кајмакоски на прво место. Го гледа хипнотизирано, дури и не ми дава да потпевнувам, ми вика не не не [sm=smiley36.gif]

LoveableMe RR -> RE: Цртан филм за деца (28.2.2014 13:17:23)

Вчера го гледав DespicableMe 2, прекрасен е исто како и првиот дел....мињончињата се преубави муаааааааа[sm=smiley8.gif] многу си ги сакам

[img]http://www.mon-wallpaper.com/wp-content/uploads/2013/08/mignons-moi-moche-mechant-2.jpg[/img]

Defne90 RR -> RE: Цртан филм за деца (28.2.2014 13:24:54)

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR

Маша и медвед ама само неколку епизоди, друго не сака, ама барем од Бумба куртуливме фала Богу. А и не сме многу по цртаните, сега хит ни се видеа со киндер јајца, со лупење, вадење играчки, не знам што и е толку интересно. И песни, Даниел Кајмакоски на прво место. Го гледа хипнотизирано, дури и не ми дава да потпевнувам, ми вика не не не [sm=smiley36.gif]

И на М му се допаѓаат во последно време такви видеа со лупење на киндер јајца и јас лично се прашувам што интересно има во тоа.А исто така многу сака во последно време да ги гледа и игрите на ју туб како се играат.Чудно ми е како му е тоа интересно ама деца како деца.[sm=smiley1.gif]Понекогаш си мислам што сака нека гледа само барем пола саат да седи мирен.

Felly RR -> RE: Цртан филм за деца (21.9.2014 8:24:13)

На сите деца Маша им беше хит уште пред две години, мојава сега ја засака. Пред некој ден случајно и излезе на youtube, ама се израдува кога ја виде.

Mihaela 2010 -> RE: Цртан филм за деца (21.9.2014 8:32:01)

Nie u posledno vreme gledame dolgometrazni kako Rio 2,Frozen, Zlatokosa, Tarzan[sm=smiley1.gif]....

Dilina -> RE: Цртан филм за деца (21.9.2014 18:34:02)

Леле луѓе јас поима немам кои се овие цртани хехе. У наше време немаше толку многу, но и не се регенерираа толку бргу хаха... ќе треба да ги научам полека полека...

LoveableMe RR -> RE: Цртан филм за деца (21.9.2014 20:33:49)

Рио 1 и 2, Лего Филм, Фрозен, The Nut Job, Cloudy with Meat Balls 1 и , Епик....ехее има многу....

deluxe -> RE: Цртан филм за деца (21.9.2014 23:41:50)

Traktor Tom, Fergie Tractor(ova e nekojsi film)- ova e repertoarot na F
Frozen,Monster High(mislam taka se pisuva),Garfield,Madagascar I mnoogu dr.se na listata na A.

elenak -> RE: Цртан филм за деца (22.9.2014 11:28:48)

Хит веќе подолго време ни се Пепелашка и Снежана, други и да пробам да и пуштам не сака. Ај што ги гледа, ама па и ме тера на спиење да и ги раскажувам.[sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  6 7 8 [9] 10   Следна страница >   >>