|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
16.11.2012 16:23:26   
Melanija RR
цациск јас испитував и така е
Ова е друга тема ќе пишам во Сакаме две црти за некоја минута user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот cacisk)
Непосредна врска до пораките: 1976
16.11.2012 16:51:32   
cacisk
Falaaa , Falaaa, falaaa mnoguuuu

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1977
17.11.2012 1:49:19   
najmilo20
како да почнам епа вака,значи сакам да прашам...имавме односи на седми овој месец ама според календарот на плодни денови мене во тој ден минимални ми се шансите за забременување...а сега требаше да ми дојди на 14 не ми дојде...а пред една недела значи после односот имав главоболки и болки во стоомакот мислев дури и порано дека ќе ми дојди...дали е можно да има нешто...

(Одговор на членот slatkicka11)
Непосредна врска до пораките: 1978
17.11.2012 8:59:41   
bushavka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Бушавка user posted image

poveke sreka nareden pat user posted image

Непосредна врска до пораките: 1979
17.11.2012 18:28:44   
cacisk
Preska se vrativ od labaratorija skrieniot secer mi e 6.6 a treba da bide do 6.0. Mislite deka e visok? Treba drugiot petok da se vidam so doktorot. Vas kolku vi bil skrieniot secer?

(Одговор на членот bushavka)
Непосредна врска до пораките: 1980
18.11.2012 18:44:25   
Aleksandra19
Zdravo jas sum nova user posted image i sakam da zabremenam i baram sovet od vas.4 dena po red mi se losese imav vrtoglavica cesto mokram gradite me podnaboluvaat mi se zgolemeni toa se slucuvase do zavcera a eve sea nisto nema ne mi se losi samo gradite me bolat i poduenost na stomakot na 9 trebase sega za mi dojde a veke e18.dali ova bi znacelo da sum bremena i koga da go kupam testot pozdrav srcki user posted image user posted image

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 1981
18.11.2012 18:48:12   
Melanija RR
Aleksandra19 добре дојде на РР user posted image
Мила можеш одма да тркнеш по тест,те чекаме user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Aleksandra19)
Непосредна врска до пораките: 1982
18.11.2012 20:46:53   
Aleksandra19
znaci mozno e da sum po ovie simptomi :) fala i milo mi e sto ve zapoznav ke vi kazam vo petok so ke se sluci hehe

Непосредна врска до пораките: 1983
18.11.2012 21:08:17   
ivan44e
Zdravo ringerajki

Jas sum nova na forumot . Sakam da ve prasam veke rabotime na slucajot zabremenuvanje no mozebi e seuste mnogu rano za da zboruvam za bremenost bidejki dobiv na 05.11 ovoj mesec sega po kalenfarot na ovolucija se mi plodni denovi veke edna nedela se obiduvame da zabremenejam, no sega imam cudno cuvstvo me boli niskoto kako pred da mi dojde tapi bolku ne se mnogu silni a drugi simptomi nemam. Dali nekoj se pocuvstvuval vaka ili slicno mislam deka e rano da se znae za bremenost no ete moze e samo psihicko opteretuvanjeuser posted image
Pozdravceeeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1984
19.11.2012 16:18:18   
Melanija RR
ivan44e не се знаци на бременост ,денес ти е 15 ден и тапите болки се можен знак за овулација имаш уште време.
Ти посакувам user posted image user posted image

(Одговор на членот ivan44e)
Непосредна врска до пораките: 1985
19.11.2012 20:06:17   
Aleksandra19
I jas isto taka ti posakuvam user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1986
20.11.2012 9:09:29   
ivan44e
Blagodaram !

Непосредна врска до пораките: 1987
20.11.2012 9:24:44   
Sajna
kako znak na bremenost mora li temperaturata da bide 37??? jas imam 36.8 celo vreme a koga pocnav mi bese 36.1... ? meram vaginalno

(Одговор на членот ivan44e)
Непосредна врска до пораките: 1988
20.11.2012 9:51:15   
Sajna
sega za sega mi padna temperaturata od 36.9 na 36, 7 ama zatoa imam strasno zgolemen apetit, imam grcevi cudni vo stomakot i mnooogu mi se spie...mozno li e da se fatilo dajte nekoj trik pobrzo da doznaam :)))

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 1989
20.11.2012 10:05:10   
Нивеа
Sajna...eden od znacite deka user posted image ke dojde e namalenata temperatura ama daj boze da ne e tocno toa so tebe!!!
drugarka mi mi velese deka koga ostanala bremena temperaturata i ostanala konstantna 37.3 ...

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

Непосредна врска до пораките: 1990
20.11.2012 10:12:51   
arh_diz
Sanja dokolku mokracata ti e potemna od voobicaeno mozno e da si bremena.

< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 20.11.2012 10:13:27 >

Биди тоа што си

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1991
20.11.2012 10:20:20   
kikicka
Сања јас истите симптоми ги имав, никогаш не ми се спиело во ниедно време, а тогаш абе секаде спиев и на гости , помини замини се јадев, грчевите како некој со нож да ме сече доле и така на два три пати. Почекај уште некоја недела , ако ти се згади од нешто, или градите те болат, брадавиците ти се потемни од вообичаено тоа е тоа бремена си!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Sajna

sega za sega mi padna temperaturata od 36.9 na 36, 7 ama zatoa imam strasno zgolemen apetit, imam grcevi cudni vo stomakot i mnooogu mi se spie...mozno li e da se fatilo dajte nekoj trik pobrzo da doznaam :)))

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1992
24.11.2012 10:23:14   
Aleksandra19
zdravo testot izleze negativen a uste mi nema dojdeno menstruacija i plus isto znacite za bremenost prodolzuvaat sto da pravam??user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1993
24.11.2012 10:39:05   
Melanija RR
Aleksandra19 оди на ехо најдобро ќе ти каже што и како е, зошто ако има нешто би требало да се види.
Со среќа user posted image

Непосредна врска до пораките: 1994
24.11.2012 21:00:58   
Aleksandra19
falaa

Непосредна врска до пораките: 1995
26.11.2012 12:19:20   
Sajna
Milicki eve i tuka ke pisam denes dobiv pozitiven rezultat od testot preku krv ke imam bebule malo so gospod napred, sakav samo da vi kazam da ne ocajuvate i da ne se optavaruvate so simptomi!!! jas nemam nikakvi simptomi user posted image a sepak sum bremena .... samo opusteno se dodeka pravev se sto slusav nisto ne bivase sega mesecov tolku lagano si gi sfativ rabotite i bidna user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1996
27.11.2012 11:00:47   
Aleksandra19
user posted image user posted image opaaaaaaaaa s lesno neka ti e ke imame novo user posted image a vo pravo si za toa sto go kaza treba da ne mislime na toa treba da uzivame koga ke kaze gospod da imame deca togas kako velat nasila ubavina nebiduva.pozickii user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1997
27.11.2012 14:52:53   
Melanija RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: RAZOCARANA 19

Ima uste 3 dena do sledniot ciklus...mnogu mokram i mi se poteceni gradite,imam bolki vo dolniot del vo stomakot crevata mi igraat brkanica,imam mn gasovi mozno e da sum bremenaaa:-D

Непосредна врска до пораките: 1998
27.11.2012 14:54:55   
Melanija RR
Разочарана сочекај да видиш дали ќе ти касни ,знаеш симтопимете не се секогаш меродавни ни за едно ни за друго.
Ете Сајна нема симптоми а е бремена.
Опушти се и дај боже user posted image

Непосредна врска до пораките: 1999
27.11.2012 23:02:55   
Aleksandra19
da ve prasam nesto zenski? imav sistemacki na rab i mrsnotiii imam mnogu seto mi e izmesano vo organizmov a dosega go nemav toj problem moze da znaci deka sum bremna?? deka se smenuva sve d vnatre :( li samo zaludno se lazam

Непосредна врска до пораките: 2000
Страница:   <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.