|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
19.2.2013 16:52:58   
Lacrymosa
Sepak malku sum trudnicko. Bev deneska na ginekolog. Na eho seuste nisto ne se gleda, no mi pravese test od urina i taa bledata crticka ipak bila crticka user posted image . user posted image . Lele kolku mi e se ova cudno i neocekuvano

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2076
19.2.2013 16:56:34   
Maria
user posted image user posted image user posted image Честитки имај си лесна бременост user posted image

(Одговор на членот Lacrymosa)
Непосредна врска до пораките: 2077
19.2.2013 17:14:44   
masa
Честитки Lacrymosa user posted image имај убава и лесна бременост! Дајбоже и сите други како тебе вака од прва да си останат бремени!

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 2078
19.2.2013 17:27:18   
baby77
ete ubavo si pisav jas..bledi jaki dve si se dve..cestitki za novata trudnicaaaa..imaj lesna i ubava bremenost user posted image

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 2079
19.2.2013 22:27:39   
Lacrymosa
Fala vi na site

(Одговор на членот baby77)
Непосредна врска до пораките: 2080
19.2.2013 23:44:42   
Ummu_Ajna
da prasam nesto, mada ne mi se veruva ama
cisto onaka, zavcera vo 5:30 sabajle me utepa edna kiselina i se isturiv od povrakanje, eve i denes mi se losi mi se gadi, ama ne mozam da povratam, ne mozam da jadam mnogu se plasa da ne povratam i hranata mi se gadi, i proliv ima. da ne e bremenost ova ?? ili nekoj virus? inace sum na terapija za ivf.

Inna Lilahi we inna ilejhi radziun

Непосредна врска до пораките: 2081
20.2.2013 10:28:06   
fila
Nisto od mojata navodna bremenost testot lazno pizitiven samo imam nekakva tecnost vo matkata sto treba da se cisti i sega sum isplasena .doktorot rece prvo da dobijam mrnzis i ako i posle toa ja ima taa tecnost ke mors da se cisti imsl li do sega nekoh vakvo iskustvo?

(Одговор на членот Ummu_Ajna)
Непосредна врска до пораките: 2082
20.2.2013 10:38:27   
Ummu_Ajna
testot lazennnnn????? kako be ti pokazalo dve crti? a negativ ne si trudna vnimavaj da ne se raboti za greska nekoja? moze od taa tecnost ne se gleda plodot. probaj napravi preku krv toa e naj sigurno.

< Поракaта ја уредил Ummu_Ajna -- 20.2.2013 10:41:19 >

(Одговор на членот fila)
Непосредна врска до пораките: 2083
20.2.2013 11:44:20   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ummu_Ajna

da prasam nesto, mada ne mi se veruva ama
cisto onaka, zavcera vo 5:30 sabajle me utepa edna kiselina i se isturiv od povrakanje, eve i denes mi se losi mi se gadi, ama ne mozam da povratam, ne mozam da jadam mnogu se plasa da ne povratam i hranata mi se gadi, i proliv ima. da ne e bremenost ova ?? ili nekoj virus? inace sum na terapija za ivf.

Ili e stomacen virus ili e preosetlivost na nekoj lek . Prasaj doktor za mozni nesakani dejstva na lekovite sto gi primas.

Непосредна врска до пораките: 2084
20.2.2013 12:29:15   
Ummu_Ajna
prasav mi rece ne e vrzano ova so terapijata, moze za e virus, i mozes da pijes sto sakas sega ne steti, za da se izlecis.

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 2085
22.2.2013 20:14:37   
SandraRo
Ringerajki od moeto nisto user posted image vcera dobiv :(((;

Непосредна врска до пораките: 2086
27.2.2013 1:00:21   
emaaaa
zenski pomognete mi dobiv i prviot den normalno ,2 den mnogu malku i toa so kafeava boja, 3den nisto ,4 den samo nekolku kapki sto moze da e ova pravev test 4 den izleze negativen doktorot mi veli deka toa ne e normalno pomagajteeeee zakazav pregled vo petok ama do petok????????

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 2087
27.2.2013 1:18:08   
pozitive
ИЗВОРНА ПОРАКА: emaaaa

zenski pomognete mi dobiv i prviot den normalno ,2 den mnogu malku i toa so kafeava boja, 3den nisto ,4 den samo nekolku kapki sto moze da e ova pravev test 4 den izleze negativen doktorot mi veli deka toa ne e normalno pomagajteeeee zakazav pregled vo petok ama do petok????????

emmma dali deneska napravi test
i dali imas kafeav iscedok uste?

utre test preku krv bhcg-beta ha ce ge hormon za bremenost se ispituva ako e pozitiven imaat vrednosti i ke ti kazat sigurno dali ima nesto nemoj da se trevozis ic da ne mislis na loso ajde samo so pozitiivn misli

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.2.2013 14:25:11 >

veruvaj i samo veruvaj vo cuda

(Одговор на членот emaaaa)
Непосредна врска до пораките: 2088
27.2.2013 1:23:14   
emaaaa
denes ne sum napravila nemam iscedok nikakov

(Одговор на членот pozitive)
Непосредна врска до пораките: 2089
27.2.2013 14:32:33   
Melanija RR
emaaaa не се секирај може да е бременост ,а ако не е сигурно не е нешто страшно .Стрписе до петок никој неможе да знае мора на ехо да те види па и да сочека следен циклус,но мислам дека се е ок само таков ти бил циклусот.

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2090
27.2.2013 16:07:12   
kikicka
Ема мене последната менструација таква ми беше , па потоа останав user posted image Јас не испаничив дека не правевме бебе, ама ако вие сте правеле тогаш секако оди на преглед.
ИЗВОРНА ПОРАКА: emaaaa

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 2091
27.2.2013 16:22:48   
arh_diz
Stom prviot den si dobila normalno a posle po malku sigurno ne si bremena. Ili si bila bremena ama si prokrvarila, kaj mnogu taka se slucuva i ne bi trebalo da mislis deka e nesto strasno.

< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 27.2.2013 16:24:14 >

Биди тоа што си

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2092
14.3.2013 9:20:47   
Gabriela V
Dragi zenicki edno prasanje! Dali 4 pozitivni testovi za bremenost moze da se lazni? Znam deka e glupavo prasanjeto ama mn mi e strav bidejki ovaa e dolgo cekano i posakuvano i sega nekako ne mi e verno. Napraviv denes preku krv pa posle 3 rezultati, no mnogu sum nestrpliva! Ve molam za mislenje!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2093
14.3.2013 9:22:42   
arh_diz
Testovite se so golema tocnost vo denesno vreme,dolku ti pokazale dena si bremena znaci bremena si
Najdobro e da napravis test na prva utrinska urina

< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 14.3.2013 9:23:00 >

Биди тоа што си

(Одговор на членот Gabriela V)
Непосредна врска до пораките: 2094
14.3.2013 9:27:06   
babyhope
Gsbriela V не се плаши мила, УЖИВАЈ!! 4 тестови не можат да се лажни, само опушти се ќе видиш дека и преку крв ќе биде позитивна Бета!!! Ти посакувам лесни user posted image

(Одговор на членот Gabriela V)
Непосредна врска до пораките: 2095
14.3.2013 11:42:27   
SandraRo
Rr sakav da ve prasam nesto 10 dena pred da dobijam pijam persen,vo slucaj ako vo megju vreme ostanam bremena dali persenot moze da steti?pretpostavuvam deka ne no sakam da prasam da se osiguram pozdrav

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 2096
14.3.2013 11:45:10   
SandraRo
Ti cestitam i tebe i na site sto se trudnicki ...imaj ubava i lesna bremenost

Непосредна врска до пораките: 2097
14.3.2013 11:47:08   
arh_diz
Nema da ti steti persenot , mozes i vo bremenost da go pies ako sakas

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 2098
14.3.2013 12:51:04   
SandraRo
E super stom e taka :))) fala ti mnogu za odgovorot pozz

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2099
14.3.2013 15:39:30   
Melanija RR
Gabriela V cekame potvrda za user posted image preku krv user posted image user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2100
Страница:   <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.