RE: Знаци на бременост (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Сакаме нов член

Порака

Мамичка85 -> RE: Знаци на бременост (10.8.2013 15:20:15)

Fala ti moze ke zavrne malce pa ke ni bide polesno da ne osvezi [sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: Знаци на бременост (10.8.2013 16:04:16)

Roberta r може да ни пишеш на која дата очекуваш да не ти дојде на темата Сакаме две црти!!! - III дел =ТУКА

Daci96 -> RE: Знаци на бременост (14.8.2013 12:31:12)

Zdravo forumciki sakam da ve prasam vekje nekoe vreme meram BT i sekogash e 36,9 dali toa znaci neshto ili....? a znam koga mi beshe ovolucija BT se dvizeshe od 35,6-36,7 [sm=zmeden.gif]

wanna be mum -> RE: Знаци на бременост (14.8.2013 12:46:05)

Добро е штом е покачена само така и да остане до денот на недобивање [sm=bravo.gif] ако падне тоа е знак за добивање ако си остане висока [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]
[sm=smiley31.gif]

Daci96 -> RE: Знаци на бременост (14.8.2013 13:08:15)

Nie ne pravevme bebe samo vodevme ljubov pa ke vidime dali i do opustanje e . Ama se nadevam deka ke se fati ovoj mesec

Мамичка85 -> RE: Знаци на бременост (14.8.2013 14:55:55)

Ajde Daci stiskam i za tebe palci da se nadevame deka ke imas naskoro prekrasni [sm=rozacrtici.gif]

princess_22 -> RE: Знаци на бременост (19.8.2013 7:56:53)

Девојки, ми доцни веќе 22 дена. Во петокот бев на ехо ми кажаа дека сеуште нема ништо. И ми рече за 7-10 дена да одам пак ако во случај не ми дојде. До 10 дена ми има каснето али 22 дена се премногу. Од април па до јуни ги пиев кломифен, метформин и утрогестан. И тие 3 месеци по ред ми беше редовна значи со 1 ден подранување. Дали да се надевам на новинка, не знам ? Некои си симптоми како гадење, вртење немам. Освен тоа што ми доцни.

Gardenia -> RE: Знаци на бременост (19.8.2013 8:41:52)

princess_22,а имаш ли направено тест преку крв? незнам 22 дена се многу,почекај тогаш што ти вика лекарот,ако не па оди на друг за второ мислење,дај боже да си бремена,стискам палци да биде позитивно [sm=bravo.gif]

Јас незнам дали се ова некои знаци на бременост,но пред два дена се разбудив со силна болка во стомакот и половината и после престана па на работа ме фати пак и ми претече малку ептен само кафеав исцедок,требаше вчера да добијам ама ја нема уште,други некои симптоми немам освен одвреме навреме ме стега половината и грбот и ми се јавува некоја мала тежина во стомакот

Mihaela 2010 -> RE: Знаци на бременост (19.8.2013 8:51:53)

oooo ajde Gardenia,daj boze da bide...da si ja dobijam prva castenkata[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
I mene znacite mi bea takvi,imav malku kafejavkast iscedok,ama jas vednas si napraviv test,znaci mi kasnese dva dena samo,a nikogas do sega mi nema kasneto,znaci jas dobivam tocno na data..ama togas imav silno pretcuivstvo deka nesto ke bidne,i sabajleto prvo idenje u wc so testot i sa 2 sekundi se pojavija dvete crtki
So srekja na site

Gardenia -> RE: Знаци на бременост (19.8.2013 9:03:33)

И мене најчесто ми е точна,дури и порано знае да ми дојде,ќе почекам уште некој ден и ќе правам тест,па ќе бидеш известена за частовката [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Знаци на бременост (19.8.2013 9:07:50)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

И мене најчесто ми е точна,дури и порано знае да ми дојде,ќе почекам уште некој ден и ќе правам тест,па ќе бидеш известена за частовката [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

jas mislam uste utre sabajle da si napravis test,ne cekaj

Bethany -> RE: Знаци на бременост (19.8.2013 9:59:20)

Гардениа, и јас мислам уште утре да правиш тест, се надевам дека тоа е тоа [sm=bravo.gif]

И јас имав некое претчуство, едноставно во пмс секогаш сум нервозна, напната, а тогаш кога останав бремена чувствував некој мир неописив, мислам ништо не можеше да ме изнервира... знаев дека нешто има [sm=smiley36.gif]
Имав болки во градите и во половината, ама како да ме тера по голема нужда, имав густ бел исцедок и едноставно сите симптоми ми беа различити од оние кога треба да добијам.

vezilka RR -> RE: Знаци на бременост (19.8.2013 11:17:49)

Абе ајде до кога ќе не држиш во неизвесност. Штом ти доцни неколку дена, ајде, трк во аптека по тест.

vezilka RR -> RE: Знаци на бременост (19.8.2013 12:01:30)

ИЗВОРНА ПОРАКА: MSV1

Kako znaevte deka e vreme da se obidete da imate bebe? Kako go nadminavte stravot deka mozebi ne e vreme?

ИЗВОРНА ПОРАКА: wanna be mum

ИЗВОРНА ПОРАКА: MSV1

Kako znaevte deka e vreme da se obidete da imate bebe? Kako go nadminavte stravot deka mozebi ne e vreme?

Нетреба да има страв туку огромна желба која се осеќа во секое делче од душата и телото
Да се биде спремен значи да се има таа желба и љубов иначе не би се поднеле овие горки наши маки тука што мачиме за [sm=duda.gif] а после и слатките маки што доаѓаат [sm=smiley1.gif]

Вашите постови ќе бидат преместени во темата Право време?

Gardenia -> RE: Знаци на бременост (19.8.2013 12:46:13)

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Абе ајде до кога ќе не држиш во неизвесност. Штом ти доцни неколку дена, ајде, трк во аптека по тест.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] уште малку,во среда ќе правам тест,да биде среќно [sm=smiley36.gif]

vezilka RR -> RE: Знаци на бременост (19.8.2013 13:49:53)

Ајде среќна среда, ние ќе стискаме палци

Roberta r -> RE: Знаци на бременост (19.8.2013 18:38:09)

ajde i jas stiskam placi neka e pozitivno pa da povleces noga :)

deluxe -> RE: Знаци на бременост (19.8.2013 18:39:31)

Ajde sakame mnogu novi ringerajcinja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Gardenia -> RE: Знаци на бременост (20.8.2013 10:43:09)

Ништо женски,синоќа ми дојде,ме виткаше стомак се исплашив дури,ама тоа е ништо овој месец,а се си мислев ќе биде [sm=smiley19.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Знаци на бременост (20.8.2013 10:47:36)

Ништо женски,синоќа ми дојде,ме виткаше стомак се исплашив дури,ама тоа е ништо овој месец,а се си мислев ќе биде [sm=smiley19.gif]

Auuuu ma kakvi placki ajde taka trebalo da bide..znaes Gospod ima plan za sekoj od nas,i ke bide bas koga nema da mislis na toa
eve edna [sm=smiley31.gif]od mene

mommy_angels RR -> RE: Знаци на бременост (20.8.2013 11:01:53)

Гардениа ОЧЕКУВАЈ КОГА НАЈМАЛКУ ОЧЕКУВАШ.Оваа лекција јас најдобро ја научив до сега,затоа само позитивни мисли,ете месецов не требало да биде.Ќе те изненади еден ден ,ќе видиш [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

vezilka RR -> RE: Знаци на бременост (20.8.2013 11:39:14)

Ете така требало да биде. Ти не се секирај, ете спремај се за наредниот месец. Ќе биде и тоа. Гушки од мене и главата горе.

Bethany -> RE: Знаци на бременост (20.8.2013 11:43:04)

Ако не биднало овој, ќе биде следниот [sm=smiley31.gif]

Gardenia -> RE: Знаци на бременост (20.8.2013 12:39:57)

Фала ви за подршката,секогаш сум била оптимист,така и овој пат ќе биде само ми е малку криво [sm=smiley31.gif] и за вас

Daci96 -> RE: Знаци на бременост (23.8.2013 13:58:51)

Zdravo ringejajki povtorno jas deneska treba da dobijam no BT mi e visoka 37,02 dali toa znaci deka nema da dobijam?? I nemam nikakvi simtomi za dobivanje samo me boli kicmata ama toa mi od promaja.

Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>