mami2 -> RE: Каде да најдам? (19.5.2012 10:33:21)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR Не дека ми се здосадило да читам, далеку од тоа [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Него стварно мислам дека џабе ќе си ги дадеш парите, им се здосадува дека се поставени на исто место, а сега е во период кога сака да истражува, тоа ми беше поентата, за мене, а и еве други како што ми кажуваат, џамперот им е скроз неискористена работа оф топик ама да си го кажам искуството. Не се сложувам дека не е искористена работа, но се си зависи од детето. Првото дете буквално маста му ја извади на џамперот. Го обожаваше, се изнаскока 2-3 месеци. Второво, дали женско, поплашливо, дали јас немав толку време полека да ја прилагодам на џамперот, скокаше многу помалку, како да не и беше интересно. Ама тука големиов пак си искористи, го подигнавме повисоко и пак тој скокаше на 2,5 години. Можеби така се погодило, ама првото одеше на 10 месеци. Не е битно навистина дали ќе прооди побрзо или покасно, има време за се, ама џамперот сигурно го стимулира овој процес на проодување.
|
|
|
|