Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (4.6.2012 11:48:35)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: *Elena* ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Zeni, mi treba mala, lesna (eftina) pravosmukalka, no sto silno vlece. Kakva mi preporacuvate? (Mala i lesna zatoa sto ziveam vo kuka na 4 sprata, i silno sto vlece zatoa sto imame persiski kilimi od onie so dolgi vlakna sto pravat gubre kolku 15 macki) Ние имаме самсунг и сме ептен задоволни, лесна е и поприлично мала а влече одлично. Е сега под евтино незнам што подразбираш [sm=zmeden.gif] ја земавме пред речиси 3 год. и чинеше околу 200 евра (сега сигурно се паднати цените) но знам дека кога ни правеа презентација од кирби и они беа изненадени од тоа колку влече а е мала. Исто така многу ни се допадна и тоа што има опција тивко направена за бебиња и домашни миленичиња да не им пречи звукот. Се на се ние дома сме презадоволни, е сега дали ќе ги исполнува и твоите критериуми бидејќи сепак станува збор за куќа и поголема површина[sm=zmeden.gif] I jas imam malecka Samsung pravosmukalka sto mnogu vlece i mnogu e bucna, ama mojata e evtina, okolu 2-3000 den, jas ja dobiv kako gratis so masinata za perenje [sm=smiley36.gif] A be i jas na edno mesto vidov vakva nekoja, bese mnogu malecka, kako topce, a vlecese ko 3 kirbi masini. E sega, ne znam sto marka bese, zatoa i prasuvam. A ako e taa sto mislam vo Tehnomarket bea okolu 2.000 den, more or less...
|
|
|
|