RE: Каде да најдам? (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие

Порака

JovanaJ -> RE: Каде да најдам? (7.6.2012 9:39:42)

Ajde sega i tuka da prasam....[sm=smiley36.gif]
Kade ima ubavi, interesni setovi casi ili sl...sakam da kupam za podarok ama nemam navistina odamna setano po vakvi prodavnici pa da ne lutam...
fala vi...[sm=smiley1.gif]

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (7.6.2012 9:43:46)

Jas posleden pat kupiv od Vero vo Taftalidze, pretpostavuvam vo Vero vo centar imaat pogolem izbor.
A kakvi casi ustvari sakas? Casi za sto?

JovanaJ -> RE: Каде да најдам? (7.6.2012 9:47:54)

Nemam odredeno za sto, za belo/crno vino, za sampanj......za bilo sto ako mi fatat oko.

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (7.6.2012 10:01:17)

Јас порано и купував многу, а и добивав многу поклони од онаа продавницата Леонардо, во Капиштец, до Беверли трговскиот. Они имаа навистина прекрасни и чаши и други кујнски работи. Но, уште одамна продавницата е затворена, односно јас мислев дека е затворена, но ми кажаа дека само е преместена на друга локација. Но, сега не се сеќавам каде ми кажаа, можеби ти знаеш...

JovanaJ -> RE: Каде да најдам? (7.6.2012 10:13:00)

Neznam. Moze ke pise nekoj sto znae [sm=smiley1.gif]
Fala ti Yummy Mummy!

miana -> RE: Каде да најдам? (7.6.2012 10:38:33)

Jas dobiv za vadba na podarok casi za crveno vino od leonardo i komplet mnogu ubavi tanjiri...Inaku Leonardo sega se naoga vo gradski zid. Tuka vo redovite ke vidite..So TAC se edno do drugo i se simnuvas po skali dole,kako vo podrum e..Ima mnogu golem izbor se od ubavo i poubavo...

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (8.6.2012 10:46:38)

Kade da najdam sveceni konduri za masko dete od 5 god?

Za smoking za na svadba mu trebaat [sm=jezicek.gif]

fila -> RE: Каде да најдам? (8.6.2012 13:08:20)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Kade da najdam sveceni konduri za masko dete od 5 god?

Za smoking za na svadba mu trebaat [sm=jezicek.gif]

vo mat star vo turska carsija imas takvi konduri

AnnaMolly RR -> RE: Каде да најдам? (2.7.2012 11:29:00)

А знае ли некој каде (и дали?) има во Скопје од тие пелени за во вода што се?

Ikana -> RE: Каде да најдам? (2.7.2012 11:31:44)

Mothercare мислам дека имаат такви пелени. На сајтот ги има во понуда.

Beatris -> RE: Каде да најдам? (2.7.2012 11:35:59)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

А знае ли некој каде (и дали?) има во Скопје од тие пелени за во вода што се?

Има во Мother Care, а имаше и во веро едни Little Swimers. Ама ако не одите во хотел со базен (каде што е задолжителна воодоотпорна пелена за бебе), не знам зошто би фрлала пари за такви

Calypso -> RE: Каде да најдам? (2.7.2012 14:07:03)

Јас мислам дека во ДМ гледав, од тие BabyLove има пелени за бањање. Ама ти вршат работа само ако користите јавен базен, за друго не ви требаат[sm=smiley1.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Каде да најдам? (2.7.2012 14:09:03)

Иако знае да кажува за какање и точно насабајле и попладне кака, сепак ми е страв да не направи некое „изненадување“ во вода [sm=smiley36.gif]

А за мочкање не му се секирам. Ќе ѕирнам во Mothercare и зависи ако се со прифатлива цена ќе земам, ако не, ништо.

temjana -> RE: Каде да најдам? (2.7.2012 14:11:59)

абе остај го курето на луфтиранција нека му биде, па што и да направи беља ќе ловите г... во Охрид[sm=smiley36.gif] да им аддеме уште еден повод на Охриѓани да не мразат[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Каде да најдам? (2.7.2012 14:14:03)

А, бе, ќе си се луфтира тој секако. Планирам да го одвикнувам од пелени додека сме на одмор, ама којзнае какви погледи ќе ме стрелаат на плажа кога ќе ме гледаат како бркам „неидентификуван пловечки објект“ во вода [sm=jezicek.gif]

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (2.7.2012 18:28:23)

Imas vo golemive marketi, Little Swimmers, na Huggies mislam deka se, ne se skapi, a i pakuvanjeto e onakvo malo so 10-12 peleni vo nego.

stela -> RE: Каде да најдам? (10.7.2012 8:59:42)

Zencki [sm=smiley36.gif] ve molam nekoja ako ima tocna informacija kade mozam da najdam elasticni corapi za popussteni veni, ama ne onie kako hulahopki, tuku onie sto se debel plet kako ortopedski?

Beatris -> RE: Каде да најдам? (10.7.2012 10:05:50)

Во Медикус Хелп карши Зебра

stela -> RE: Каде да најдам? (10.7.2012 10:18:06)

fala Beatris, i drugi mi go posocija Medicuss help, no gledam vo nivnava ponuda na internet deka imaat samo od tie kako hulahopki prozirni, ama moze imaat na lice mesto[sm=zmeden.gif]

arh_diz -> RE: Каде да најдам? (10.7.2012 10:33:19)

Sigvaris Svajcarska firma se edni od najdobrite ama i dosta skapi ,mozes preku internetnda gi poracas

Cipi Ripi -> RE: Каде да најдам? (10.7.2012 10:44:08)

Каде да најдам не многу скапо кенгурче? И прашање за тие што ги носеле бебињата во кенгурче, кога ги носеле? Моето има 2 месеца, смее ли?

Fiao -> RE: Каде да најдам? (10.7.2012 11:21:57)

Nie imavme kengur na chicco i go vidov istiot deka se prodava vo Jumbo za od prilika 1600 denari (ne sum 100% sigurna). nez dali e toa skapo ili eftino, ama so ogled na toa deka istiot kengur vo enci menci e x2 mene ova mi se vide dosta eftino. kengurot se koristi od 0+, sto znaci slobodno. na pocetokot e zavrten prema majkata, so potpirac na glavceto, a stom pocne glavata da si ja drzi i stom pocne da izrazuva zelba da gleda ke si go zavrtite napred.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

Каде да најдам не многу скапо кенгурче? И прашање за тие што ги носеле бебињата во кенгурче, кога ги носеле? Моето има 2 месеца, смее ли?

Cipi Ripi -> RE: Каде да најдам? (10.7.2012 11:29:28)

Тенк ју Фиао. Како не сум го видела во Џамбо[sm=zmeden.gif]. Ама еве изгледа Анамоли ќе ми позајми, ако е ок и ако го сака бебушов супер, ќе се спасам![sm=jezicek.gif]

Pepelaska * -> RE: Каде да најдам? (14.7.2012 15:29:14)

Костуми со ликови од цртаните како Том, Џери , Пинк Пантер и слично?

Natuska85 -> RE: Каде да најдам? (19.7.2012 16:58:57)

Сакам ваква едукативна масичка на чико.Во енци менци немаат,во бебе супермаркет има на фишер прајс,а оваа пошарена ,поинтересна ми се гледа.....За поклонче ми е за крштевка мислам дека убав поклон е со оглед да имаат се друго што ми падна на памет[sm=smiley1.gif].ИМате идеа каде на друго место да барам...[sm=smiley13.gif]

[img]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222791_101638419926485_6049530_n.jpg[/img]

Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>