LoveableMe RR -> RE: Хистероскопија (9.2.2016 14:55:42)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pinky30 .....Se ve citam i se cudam zasto mene histero i skrecing ke mi pravi pred da dobijam no rece da resime koga ke se pravi transfer i da se napravi odma toj ciklus...i deka odam so zamrznati zatoa rece pred da dobijam da me sredi i vidi da dobijam ciklus i posle da me sledi za do transfer istot mesec....ne prasavme no nekako logicno mi e zosto na site na 7-8 den od ciklus im se pravi ..... ah jas se naopacki [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Pinky30, ајде бре доста се секираш, па нели ти пишав во темата Гребење на матката, хистероскопија и скречинг не е иста постапка и се разликува. На кики83 и правеа скречинг на 21-ви ден од циклус, па еве ја бремена е сега, а исто и мене ми правеше докторот на 21-ви ден од циклус, а се прави од 21-28 ден, зависно како ќе процени докторот. Немој да мешаш едно со друго и безпотребно да се секираш, знае докторот што прави.[sm=smiley1.gif] За ГАК искуствата се поделени, таму немаат искуства со дијагностичка хистероскопија, туку само класична, ако видат нешто на ехо или на ХСГ снимка. Но, доколку правите таму, има и позитивни искуства на наши рингерајки, кои потоа останале бремени. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|