Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ех да столче секако и тоа кеим служи....инаку можеш и од оние гипсените рамки со отпечаток за раче и ноже и тоа е интересен поклон,исто можеш данадополниш со радосница и постелнина зависи колку сакаш да потрошиш...инаку на тач има мнг убави постелнини ептен ке ја искористи....за облека сите купуваме јас веке тонам од облека што носеа за роденденот па за повојница купишта имам ,здравје за 2 ако е девојче кога ке доаѓаат нема ништо да ми треба се имам хахаххахахах
Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
И мене многу ми се јаде, ќе си пукнам! Едвај чекам да одам дома, ќе пржиме компирчиња. Тие во последно време му се омилени на Филип и сам си бара „томпири“.
Jas denes nerven slom dobiv. Bebcho ne se smiri ni 5 minuti. Zabi ne mozev da izmijam do 3 saat. Jadenje prv pat vo 4 i pol. Kafe mi e luksuz, sega go pijam prv pat vo denot. HA-OS! Haos. Mene mi treba nesto jako, ili nekoj shpiritus ili nekoe apce kolku kujnska masa
И јас си вечерав проја, ама поише со сила од немајкаде Инаку да ви кажам пак ме дамлоса депресијата, многу неубави случки во периодов ми се испослучија, ама јака сум јас ќе издржам, и пак ќе речам „Ништо не смее да не изненади“
Добро утроо ние спиевме добри сме цело време брчи нешто Л и се зборува ама не се разбира. Џесика точно дека ништо несмее да не изненади барем во опва време на свашта ни почит ни култура ништо секој за свој Г*з си гледа ретко кој мисле на последици од нивниот акт али нема врска ние РР се трпиме јаки сме хахахх.
Јас пак частам мекици, вчера ни се породи една снаа на мм за прв братучед, роди две женски близначиња после 10 години чекање и борби, мно гу сум среќна, вчера бевме сите во кафана на частење , таткото беше премногу среќен и радосен а кој не би бил.Двајцата се премногу добри и заслужуваат среќа. Повелете каснете.
< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 25.1.2012 13:32:06 >
Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене? Ако сум само за себе - што сум јас? Ако не сега - кога?
Женски дали сте ги пракале вашите дечиња на гости кај баба или дедо со такси, моите родители живеат на пола час пешки одење, и вчера бидејки немаше кој да го однесе М, сопругот беше зафатен и го пуштив со такси, му платив на таксистот а моите го пречекаа, ама ме изеде грижата, илјада мисли ми се завртеа во главата, а такситото беше преку центарала викнато, значи преку компанија ама многу го мислев и додека не ми се јавија дека стасал мислам срцето ке ми прснеше. А тој ме испрати ми кажа чао мамао, па дури и кажа желба кој сака да го пречека кај баба му, значи за 5 минути најмногу 7 се сатсува со кола ама за мене, беше вечност. Сакам да го научам да биде самостоен, и да оди и сам, ама пак мислата ме изеде, и мислам дека ке биде последен пат.
Абе палешкааа палешкаа шо ми направи со оваа пораката за рак на дојка и со месеците ...таман напишав и сите мислеа дека стварно ке одам пошто очекуваат во секој момент да се иселам или на др место или пак назад во Хр
Женски дали сте ги пракале вашите дечиња на гости кај баба или дедо со такси, моите родители живеат на пола час пешки одење, и вчера бидејки немаше кој да го однесе М, сопругот беше зафатен и го пуштив со такси, му платив на таксистот а моите го пречекаа, ама ме изеде грижата, илјада мисли ми се завртеа во главата, а такситото беше преку центарала викнато, значи преку компанија ама многу го мислев и додека не ми се јавија дека стасал мислам срцето ке ми прснеше. А тој ме испрати ми кажа чао мамао, па дури и кажа желба кој сака да го пречека кај баба му, значи за 5 минути најмногу 7 се сатсува со кола ама за мене, беше вечност. Сакам да го научам да биде самостоен, и да оди и сам, ама пак мислата ме изеде, и мислам дека ке биде последен пат.
епа др.пат и ти со него во такси и пак назад и нема да му а мислиш има време кога да биде самостоен децата сами си кажуваат.
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.