|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Да го пофалиме нашето детенце
7.6.2010 23:42:10   
Maca25
Мора да ја пофалам нина, овие два дена е право златичко, умна по дома, си се заигрува сама и тоа по еден саат може - ќе пренесува играчки од една страна на собата до друга, па ќе им прави `папо` и ќе ги рани, си јаде и она убаво, не пребира, си седи на нокшир (ама уште не мочкала ни какала) и си легнува на време. Ептен ми се измени детево преку викендот. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 226
8.6.2010 9:19:41   
big_mama817
браво и машала за Нина е Маца25 такви се децата секогаш се полни со изненадување

Децата се најголемо богаство :)

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 227
8.6.2010 11:01:16   
nadica
user posted image user posted image user posted image за лепотицата со прекрасни очи

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот big_mama817)
Непосредна врска до пораките: 228
11.6.2010 8:58:51   
Martins mom
Не ми се верува сеуште, но мојот немирко две вечери по ред ја преспива цела ноќ без да се разбуди..мислам од 23-06 часот...
Мислев дека никогаш нема да се случи ова... user posted image user posted image user posted image Мартин user posted image мое и ти одморен и јас наспанаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот biljanaM)
Непосредна врска до пораките: 229
11.6.2010 10:01:57   
elle
martins mom па веќе мартин е голем итоа е нормално и ние до 4 месеци не спиевме сега е по друго
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за мартин кој ја оставил мама да поспиеuser posted image

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 230
11.6.2010 10:12:42   
Maca25
Нина ја преспа цела ноќuser posted image user posted image user posted image  user posted image . вчера бевме на Баскерфест и се вративме дома во 10. 30 и она беше ептен изморена од трчкање. заспа за 5 минути. стана во 8.30 и тоа јас тропнав нешто и ја разбудив.

Мартин`с мам, јас и ти наспани денеска а?!?!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 231
11.6.2010 22:28:12   
Martins mom
uf...top sum...sega stom se naspav mozam da teram uste mesec-dvauser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 232
11.6.2010 22:59:52   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Не ми се верува сеуште, но мојот немирко две вечери по ред ја преспива цела ноќ без да се разбуди..мислам од 23-06 часот...
Мислев дека никогаш нема да се случи ова... user posted image user posted image user posted image Мартин user posted image мое и ти одморен и јас наспанаuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Daj boze vaka i da ostane. Jas sum presrekna sto Sara oive nedeli spie od 2!-22 do 08 sabajle. no ne i davam preku den da spie mnogu, ja zalazuvam, si igram so nea, i se sobirat se na se 4 casa dnevno spienje a nekogas i tolku nema, no zato pak nokta ja prespiva. Se nadevam deka vaka ke ostanat i Martin i Sara, pa neli 1 den se razlika user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za dvajcata.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 233
19.6.2010 19:38:42   
Палешка РР
Марио ми свари кафе user posted image  user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 234
19.6.2010 19:49:41   
Viktori
ќерка ми ме пукна да мие садови, јас не и давав затоа што не сакам да си ги расипе рацете.
Ама денес не можев да ја трпам веќе user posted image па јас ги миев со вода и сјај, а таа ги плакнеше.
И мнооогу нес кафиња ми направи!
Син ми го наместил креветот војнички! Под линија!
Си ги вратија чиниите на место (за миење) сами и ги собраа сите чаши.
Ме изненадија максимално. одиме на сладолед user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 235
19.6.2010 22:10:58   
Maca25
Нина денес рече: Тата аботи (работи). Срцка моја, почна да поврзува зборови. Исто така за прв пат денес рече нога. И ги соблече татко и чорапчињата и ја праша татко и што смртка она рече НОГА. Се утепавме од смеењеuser posted image user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 236
21.6.2010 11:07:13   
big_mama817
го извадивме памперсот за викендот синоќа воопшто не се измочкал во пампер и сабајле си побара нокширче а денес и го однесов во градинка без панперс па ќе видиме како ќе се одвиваат работите

Непосредна врска до пораките: 237
4.8.2010 23:36:17   
Maca25
нина научи да кажува колку е саат. ќе ја прашаме колку е, а она одма ја врти раката и гледа и ми вика: пет (само таа бројка ја кажува и ја знае).

Непосредна врска до пораките: 238
5.8.2010 8:59:39   
big_mama817
браво за нина срце малоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 239
19.8.2010 0:26:51   
Џесика
Да си го пофалам и јас Борјанче... преку ноќ детево почна да ми разбира, да ме слуша и следи што му зборувам... наеднаш почна да дрдори нешто безвезе... сабајле му реков „извади ја цуцлата и дај ја на мама“ и одма го направи тоа...после тоа го прашав дали сака да пие вода, се симна од креветот и отиде на местото кајшто му стои шишето и коа го виде дека го нема застенка со поглед „па кај е, сакам вода“... леле колку бев среќна!!!user posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 240
19.8.2010 11:27:52   
blue_blue
моиве се само бисери - не престануваат да зборат. Се возиме пред некој ден во кола и имаше гужва, јас стојам а еднава вика - мамо вози. И викам не можам  има коли, не можам да летам. А другава мудро ќути и после неколку секунди вика - мама нема крилја...Еј, не знаете колку се смеев- од кај и текна ова да го поврзе, не ни знаев дека го знае зборот крилја...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 241
19.8.2010 13:54:39   
denim
I jas denes si ja pofaliv Mila  zasto stvarno me iznenadi mnogu. Vezbavme matematika i resi mnogu teski zadaci user posted image user posted image user posted image  (sega ke bide 2 odd.). Samata ima zelba iako toa ne e ni priblizno od ona sto ke go ucat ovaa ucebna godina.

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 242
19.8.2010 14:45:07   
mama26
ne e od deneska.ima za pofalbi kako ne.primer saka da mi pomogne okolu sadovi da izmie zaedno so mene.sekogas koga pazarime mi nosi edna kesa .daj vika mamo pomogam tebe hahaha.koga cistam saka i toj da zdipli nesto [ neoti dipli ama pomaga vazno]me zali mnoguuuuuu ako nosam tesko nesto vika cekaj ke viknam baba.

(Одговор на членот denim)
Непосредна врска до пораките: 243
19.8.2010 14:47:27   
mama26
najsvezo e vcera.bev da kupam nesto i mi vika mamo koga ke imas mnogu pari ke me nosis vo park taka?vikam da sine taka e.user posted image user posted image mnogu e razbrano dete.ama so tie mavanja tepanja koi gi uci od pogolemite ke si gi prekine.zasto jas tugi deca nemozam da vospituvam tuku moevo.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 244
20.8.2010 22:58:16   
mama26
deneska sinceto moe samo si napravi sok.si zema casata si sipa od siseto koe iskreno imase uste malku sirup od limon.i si stavi sirupot i dodade voda i op.ete ti sok.....umno pilence moe...mozam mamo vika jas vcera imav 3 sega sum golem imam 4ri.neli tortata ja duvavuser posted image user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 245
22.8.2010 13:18:16   
Палешка РР
Миа сама изеде цела бисквита, си ја држеше и јадеше..Јас само внимавав да не скрши поголемо парче.user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 246
23.8.2010 17:04:59   
elle
ние научивме да пиеме од шише можеби не е за фалење затоа што е голема веќе ама за мене е големо олеснување

Непосредна врска до пораките: 247
23.8.2010 23:11:56   
Тања РР
Ел како успеавте?
Ние не знаеме уштеuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 248
24.8.2010 10:11:46   
elle
морам да признаам дека скоро се откажав но еден ден имав грозје дома и и давав по малку и она дури сама сакаше да јаде и грозјето го направив сок на соковникот и таа го испи на екс без да капне ни една капка од шишето и јас незнам како успеа но оттогаш и вода си пие почнавме и млеко и сок, но под еден услов да е жедна ако не е жедна се е џабе

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 249
24.8.2010 13:01:20   
Џена
Да си го пофалам и јас моето синче.Летово скроз ги откажавме памперсите дење, а еве веќе неколку вечери му ставам само навечер ама насабајле кога ќе стане е сув и одма бара да седне на нокширче user posted image .Браво за моето сонце user posted image

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?