Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 10.8.2010 13:21:01
denicka
fala ti Paleska mnogu. ama si najdov pobrz recept. posle mienje se namackav so pavloviceva i go resiv problemot. sega malku mi olesna. duri mi se slosi i prebledev cela. ama pomina, fala mu na Boga.
RE: Како се чувствувате денес ? 15.8.2010 23:05:18
Felly RR
Утре почнувам да одам на работа, и цело време се мислам како ли ќе ја оставам душичката моја малецка Кога сум дома, некогаш не ме остава да отидам од дневната во кујната, само што ќе се оддалечам од неа, почнува да кенка и ме гледа нажалено, нажалено со окцињата, да не можеш да ја оставиш. Се навикнав овие месец и пол да бидам нон стоп со неа. Навистина, јас не искористив породилно боледување, одев на работа уште од почетокот, ама тогаш ништо не разбираше, ни дали сум дома, ни дали ме нема, некогаш додека да стане од спиење, јас се враќав. А сега се знае, и како ќе одам на работа а цело време ќе мислам што прави таа дома.
RE: Како се чувствувате денес ? 30.8.2010 13:26:49
betpet
Здраво другачки рингерајки, од денес јас сум прв ден на работа, малку ми е матна главата се чуствувам некако празно, не за тоа што многу сум изгубила од работата и нема да се снајдам, туку што го оставив малото сонценце со баба без мене. Секоја минута мислам на неа и неколку пати се јавив дома да прашам како се и како им мине денот. Се навикнавме една со друга веќе 15 месеци и сега ми е многу тешко , чекам да дојде 15,30 да летнам до дома и да ја гушнам.
RE: Како се чувствувате денес ? 30.8.2010 13:34:57
lukas
lele betbet mozam da zamislam kako se cuvstvuvas no ajde ke naviknes,jas na pola sat za na zabar ke go ostavev i brzav za da si dojdam,poz ajde se e navika i taa ke stane ponezavisna od tebe..
RE: Како се чувствувате денес ? 30.8.2010 14:03:21
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: betpet
Здраво другачки рингерајки, од денес јас сум прв ден на работа, малку ми е матна главата се чуствувам некако празно, не за тоа што многу сум изгубила од работата и нема да се снајдам, туку што го оставив малото сонценце со баба без мене. Секоја минута мислам на неа и неколку пати се јавив дома да прашам како се и како им мине денот. Се навикнавме една со друга веќе 15 месеци и сега ми е многу тешко , чекам да дојде 15,30 да летнам до дома и да ја гушнам.
Ете и јас сум во иста положба денес бетпет, прв ден на работа
There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Како се чувствувате денес ? 31.8.2010 10:23:25
blue_blue
не баш најдобро...куп работа, од кога влегов во канцеларија не знам од кај да почнам па не ни почнувам туку седам на РР ноќеска легнав во 2 ипол, на една многу драга особа почина татко му вчера вечер, па ММ беше таму до ниедно време, па мене ми се вратија сликите од лани татко ми кога почина...ненаспана сум, имам работа, тажна сум, попладне ќе немам помпш со децава ќе морам се сама (не дека не сум била сама со нив - милион пати се сама правам), а немам сила ни желба денес да ги занимавам
RE: Како се чувствувате денес ? 31.8.2010 10:27:24
lukas
jas denes stanav ispolneta,no me rastazi blue_blue so postot..zal mi e sto sluckata te potsetila na tatko ti,no ke go izdrzis denot i jas taka sekogas koga nemam sila od sabajle da stanam si vikam koj ke pravel sega grimasi i gluposti da go zanimavam bebeto,no koga ke mu go videv liceto se pominvase,pozz se nadevam denot ke ti smeni nasoka...
ништо подобро не сум денес. Освен што вчера успеав да завршам нешто работа. Сега одам на погреб, срце ми се кине, а уште не сум ни тргнала. Знам кога ќе дојдам таму дека ќе се испотресам, само кога ќе ја видам таа капелата....А после имам состанок со главна директорица...Ми се плаче! ама ајде сум идржала и многу потешки работи, ќе го идржам и денешниов ден...Отворено е JUMBO, може ќе најдам сили да отидам до таму после работа да се релаксирам малку и да ми се одвлечат мисли...
Денес сум ок, направив нова фризура, враќа се оптимизем ... наскоро ке дојдем во МК (имам надеж да биде така) ... ако правиш добро, добро се ти враќа нели?