Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Добредојде за новите членови ! 25.9.2010 21:31:35
ameli
Здраво на сите По раслистување на форумот решив и јас да ви се придружам. Во брак сум и веќе 2 години се обидуваме да добиеме бебе. Се надевам на пријатна дружба. поздрав
RE: Добредојде за новите членови ! 28.9.2010 10:31:27
natasapop26
Zdravo na site! Mnogu mi se dopaga sajtot. Mi pomaga okolu mnogu prasanja, posebno forumite i site soveti od ringerajkite. Se nadevam na ubava druzba so site Vas.
RE: Добредојде за новите членови ! 6.10.2010 0:12:33
Bethany
Leleee , i jas ne vi se predstaviv kako noviot clen, a imam veke pisuvano... Ama mnogu temi i podtemi ima taka da ovaa tek denes ja otkriv Ve pozdravuvam site i se nadevam ubavo ke se druzime i pomagame.
RE: Добредојде за новите членови ! 20.10.2010 0:25:46
Marija28
Odamna ve citam, duri sega vi se pridruzuvam i prekrasni ste site. Jas seuste ne planiram bremenost, no se nadevam deka toa nema da bide problem za druzenje :)