Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
neznaev vo koja tema da se obratam pa ako gresam ve molam da me ispravite....sakav da prasam kade vo skopje vo koja apteka mozam da najdam digialna vaga za bebe i po kolku pari se? pozdrav
Iskreno jas od Bubsenot ne sum ic zadovolna maliot pocna da se nafrla na liceto i slucajno vo Zegin mi ja preporacaa Corine de Farme so plava ambalaza.....navistina sum prezadovolna sega i se banjkame so gelot i losionot za telo i kremata za lice gi koristime a i vlaznite maramici.......poveke nemame nikakvo crvenilo i nikakvi brumcinja na licenceto.Vi ja preporacuvam na site majki koi si imaat problemi so suva kozicka......i mi se dopaga uste sto e na prirodna baza i sto nema paraben.
neznaev vo koja tema da se obratam pa ako gresam ve molam da me ispravite....sakav da prasam kade vo skopje vo koja apteka mozam da najdam digialna vaga za bebe i po kolku pari se? pozdrav
Мислам дека има во Еурофарм кај буњаковец,ама незнам која цена е.
a ja skako da vidov vo Nuk, sproti t.c Biser na bulevarot gleda prodavnicata ili Baby centar se vika
"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
jas mojata kerka veke edna godina ja kapam so mustela gel i so mustela mleko za telo inaku na gazeto i stavam pavloderm a letovo koga se vcrvuvase na cazeto i stavav od mustela krema za crveno gaze vo pocetokot pocnav da i go brisam gazeto so bekutan vlazni no ne i odgovaraa i se vcrvuvase i preminav na pampers so aloe vera i seuste gi koristam tie i sum mnogu zadovolna sepak pampers e pampers jas voopsto ne im veruvam na makedonskite proizvodi kako bekutan.ete pred nekoj den gazeto i se vcrvi zosto svekrva mi ja izmila so bekutan sapunce znaci voopsto ne i odgovaraat.
Можеби на твоето малечко не му одговарале производите на алкалоид, тоа се случува. Инаку, искрено да ти кажам, јас повеќе им верувам на македонските производи, и оние од бившите ју-простори (ама со мала доза на резерва за овие од ју-просторите). Не би користела странски производи, затоа што не им верувам ни малку дека не се штетни. И нема врска дали се работи за бебе или не. Се знае дека ѓубрето го праќаат кај нас, сепак има разлика меѓу истиот производ купен овде во Македонија и купен во Словенија. Здравје Боже, кога моето малечко ќе се роди, јас планирам со Бекутан колекцијата да почнам. Ама ќе видиме како ќе биде, да не зборувам пред време, сепак сум во 28 недела
Jas pocnav so becutan kolekcijata,kupiv cela kolekcija,i iskreno ne sum bas zadovolna ili moze pa nas ne ni odgovara.samo vlaznte maramici mislam deka se podobri. zatoa posle dve nedeli preminav na nivea,pa ce vidime kako ce se pokaze. a inaku od mnogu prijatelki slusav za eucerin losionot i premogu se zadovolni ama mene mi bese malku skapo i se resiv za nivea. ama da ne ispadne siromaviot duplo placa pa na kraj da se prefrlam na eucerin.
jас користев од старт Бекутан шампонче и пенливо средство од камилица. Го мачкав по цело тело со Јекодерм до 40 дена, после само лиценцето, а телото со Бекутан млеко.
Ne znam da citiram zatoa kopiram.
Vaka, jas go mackav Damjan jekoderm na liceto, ama toj si go pipa liceto so rakavicite i posle gi buta vo usta- sega ne go mackam so nisto od strav da ne mi se otrue :( Imate resenie? Vasite deca ne pravat taka?
Користев џонсон купка од лаванда исто и млекото го користевме,ама ни се правеше суво на лиценцето закажав на кожно и испадна имал многу сува кожа и освен мустела стелатопија ништо друго не ни одговара и така сега користиме сапун,лосион и купка на мустела стелатопија ужасно се скапи али мораме
miki mama ako ti e skapo kupi bademovo maslo za telo i dovolno ti e. na nas pedijatarot ne ni preporacuva nikakva kozmetika koristime Samo samponce i toa ne sekoe kapenje.
Користев џонсон купка од лаванда исто и млекото го користевме,ама ни се правеше суво на лиценцето закажав на кожно и испадна имал многу сува кожа и освен мустела стелатопија ништо друго не ни одговара и така сега користиме сапун,лосион и купка на мустела стелатопија ужасно се скапи али мораме
И на моето бебе кожата му е чуствителна и ние користиме колекција на мустела, купка и стелатопија по препорака на педијатар.
Vaka, jas go mackav Damjan jekoderm na liceto, ama toj si go pipa liceto so rakavicite i posle gi buta vo usta- sega ne go mackam so nisto od strav da ne mi se otrue :( Imate resenie? Vasite deca ne pravat taka?
Ist slucaj sme i nie , pedijatarot rece da go mackame so sterilno maslinovo maslo, mada jas ne go mackam.
Nie koristevme chico kupka samo malku rastvorena vo vodata, ne direkno na kozata. Sega ke probame bekutan, se nadevam ke bide dobro. Nikoga[ ne sme imale problemi so kozata , ne go mackam so nisto osven so pavloviceva na gazeto i toa samo posle banjanje i posle kakanje.
Земи си го Дерматолошки гел за бањање 500ml на Mustela,тој е и за косата и за телото.Многу е убав ние го користиме сеуште,второ пакување.Точно малку е поскап ама ни траеше 4 месеци.Најпрво за телото користевме јекодерм ама по некое време си го купивме и млекото за тело на Mustela.За газето на почетокот користевме др.павлович ама еднаш ни се зацрвени и не поминуваше цел ден и мажот ми рече ај пробај намачкај ја со јекодерм и при следното менување на пелената немаше ништо ,така да сега газето го мачкаме само со јекодерм и немаме проблем.
Dali znae nekoj tubata 2 vo 1 od 300ml za kosa i telo na Mustela dali peni,sakam neshto shto pravi pena od ovaa kolekcija ama neznam shto?
bebusot mi e mesec ipol dosega bevme so eucerin sapun i jekoderm... dali e vreme da premineme na nesto drugo?
antonie jas mislam deka nema ppotreba sekoj mesec da se menuva kozmetikata za novorodencinja Tuka pedijatrite do 1 godina se protiv bilo kakva kozemetika dokolku ima bebeto normalna koza ne preporacuvaat nisto osven najobicen sampon ili kupka
Nie od raganje koristime Mustela za bankanje,go mackam so ribino maslo a na liceto koga ke se isfrli mu stavam Mustela Stelatopija a inace mu stavam Bekutance......
Nie od raganje koristime Mustela za bankanje,go mackam so ribino maslo a na liceto koga ke se isfrli mu stavam Mustela Stelatopija a inace mu stavam Bekutance......
И мојата се исфрли на лицето од јекодермот на лицето, ама кога бев на педијатар ми препорача цело тело да и го мачкам со Мустела Стелатопија, не само лицето. И сега јас цело време ја мачкам со стелатопијата, не само по потреба, и веќе воопшто не се исфрла.