Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Zdravo zenski kako ste mi jas eve rabotmo od sabajle pravev kompot od dunji Denes ni e godisnica 2godini vo brak ajdete cestam vo barot.. pa posle se spremam ke odime na vecera jas i mm samicki
Мики мами, нека ви е среќна годишнината! Чекаме да ни пишеш како сте поминале Малку доцнам со честитките, ама неколку дена бев болна, страшен стомачен вирус Прво го фати Филип, па една недела седеше дома од градинка, ама не поминав со него толку страшно. Ама леле јас кога се разболев... Мислам дека едно 10 кила сум послаба!
Добро утро и од мене, иако мене ама ич не ми е добро утрово. Ме боли стомак, ме кине, како нешто да ми врие внатре. Изгледа и јас сум закачила стомачен вирус од Нина, како тебе Ана Моли.
Мене деновиве притисокот ми е 80/40 незнам од што нормален ми е 90 со 60 па не ми смета ептен ама многу сум заспана преморена и ми се врти.Имав многу нервози перидов наназад ама нели од нервози се крева а не олку низок . Пијам и кафе и сок и јјадам и пак исто
Мене деновиве притисокот ми е 80/40 незнам од што нормален ми е 90 со 60 па не ми смета ептен ама многу сум заспана преморена и ми се врти.Имав многу нервози перидов наназад ама нели од нервози се крева а не олку низок . Пијам и кафе и сок и јјадам и пак исто
Од каде ми е ова познато....а мене ми се спие ми се плаче. Пепелашка земи малку одмор ти треба
Туку ај јас да почестам нешто, ајде порачувајте од мениво што сакате, имам повеќе поводи и тоа не само од сега, туку од пред некој месец, само немав време. Имено, последниве неколку месеци 3 пати добив покачување на платата, (додуша овој месец остана иста, ама бидејќи на сите им ја намалил, само мене не, го сметам и тоа за успех). Потоа честам за спратот, за плочките, за ламинатот за вратите и така натаму, при крај сме, а кога ќе се вселиме ќе направам и една гозба
Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Пепелашка со убава вест ни го почна денот, браво Јас не сум за оваа тема, туку за онаа “како да се ослободам од нег. енергија“ Туку ај да неширам негативни мисли, после ваква убава вест Ајде се надевам и другарка ти ќе ја запознаеме брзо!
Добар ден и од мене...моите спијат јас малку да одморам. Snowhite честитки за се...побрзо да си се вселите се во ново. Пепеплашка честитки и за новата трудница нека ни се придружи на рр. Мила мама што да те почастам да ти помине лутината?
Ние имаме нова играчка дома...вчера маж ми доби IPAD 2 ептен добра и корисна работа
Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
Bogdancanka aj da ozdravis pobrzo, me podseti deka minatata godina ova vreme vo isto vreme bevme bolni i cela zima air ne vidovme , ama ovaa zima ne se davame neli, ostaj cajot daj nekoja vitaminska bomba .
Добар ден и од мене...моите спијат јас малку да одморам. Snowhite честитки за се...побрзо да си се вселите се во ново. Пепеплашка честитки и за новата трудница нека ни се придружи на рр. Мила мама што да те почастам да ти помине лутината?
Ние имаме нова играчка дома...вчера маж ми доби IPAD 2 ептен добра и корисна работа
Jas imam IPAD 1 veke edna godina ama nekako ne mi koristi mnogu.
ааа мама 26 ти не заброави! сега ти дојде мажето и другарките веќе не ди дружиш!!! Јас сега си дојдов дома, Нина ме полуде па ја изнесов да ја прошетам, у спат кафе со другарка во чаршија, и дома си донесов смрзнато и заспано дете. Ептен ладно а?!?
Добровечер, гледам слабо муабет на РР, изгледа повеќе во живо сме разговарале. И јас малку прошетав, се издував на ручек со пријателки, сега ми е полесно Мама26 нека ти е среќен почетокот на работа, а кај се вработи, ако не е тајна?