Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Женски добро утро, како сте? Јас напната од сабајле, чекам резултати на меил од брисевите во нос и грло за М. и се надевам ќе бидат супер, ќе ја нема таа досадна стрептокока пнаумониа во носот Повелете кафенце, кој е за бујрум дур е топло
Добро утро ,луци супер конечно веќе и вие да се стабилизирате со Марио срце мало,ние уштесме со кашлицата мм денес си оди и сами ќе сме двамесеца скоро,додекабевме во врска нормалноми беше дане сегледаме со месеци а сега ми е шубе се одвикнав .
Кикичка, ајде земај ја Леона и доагај Ск. да ти помине побрзо времето, ќе шетаме . Инкау и моево кашла како стар дедо што пупел цигари цел живот. Да ја слушне некој нема да поверува дека тоа излегува од бебе , катастрофа сме, шлајм повраќа, ама весела си е, нема температура...ајде ќе и помнине како на кученце .
eve me i mene konecno po 4 dena na kom od mm na red ne moze da se dojde sedne na kom so tie filmovi i skisne,denes ke odime na kontrola kaj pedijatarot da se izmerime i da pocneme so sokce i kasicka vo cetvrtokot napolnivme 4 i pocnavme 5 ama se uste ne sme pocnale pocekavme do kontrolata i od vecer ke pocneme so sokce od morkovce i jabolko isto i so kasicka
Добро утро ,луци супер конечно веќе и вие да се стабилизирате со Марио срце мало,ние уштесме со кашлицата мм денес си оди и сами ќе сме двамесеца скоро,додекабевме во врска нормалноми беше дане сегледаме со месеци а сега ми е шубе се одвикнав .
kikicka ti i Leona neli zaminuvate so nego ili ke ostanete vo Mk da ne druzete malku,inaku ke pominat dva meseci so Leona natamu navamu ke setkarate ke mine brzo hahhahaah kako go kazuvam ova da ne sum vo tvoja koza mm otide na straza edna nedela pa zbudalam a kamoli so meseci nema sansi
е ваква сум секогашкога го испраќам итака сегадома несум сама ама којкеслушастари луѓе бееееееее па толку дасум во хр сама нема да ми е ич тешко аматука се депресија ме тепа,инаку знамдека ќе поминатбрзо ама ај одма сакам ,и најлошо штонеможам да ја искористамнаградата заБанско се е безпари освенпатот ако одам со нивната агенција го плаќам аконе може некој да ме однесе иплус тој штоќе доажа со мене муебеспари само пат да плати....ајдекојсака од 19 до 22 јануари .мене ми се оди ептен ама кога ке помислам на пакување и патување со Леона аууу неееееееее камо ли да имав магично стапче за пакување само тоа сакам цел век се пакувам,распакувам
а инакујасиЛеонаке одемекога ке се вратат од припреми пошто нели е спортист дане седеме таму сами затоа тука ке дремам дасум СК ехее подруго е .Аијас имам за полагање во февруаритакада ке се забавиме ептен,барем времево да не служи да не заврне снег нема да мрднам никаде
е ваква сум секогашкога го испраќам итака сегадома несум сама ама којкеслушастари луѓе бееееееее па толку дасум во хр сама нема да ми е ич тешко аматука се депресија ме тепа,инаку знамдека ќе поминатбрзо ама ај одма сакам ,и најлошо штонеможам да ја искористамнаградата заБанско се е безпари освенпатот ако одам со нивната агенција го плаќам аконе може некој да ме однесе иплус тој штоќе доажа со мене муебеспари само пат да плати....ајдекојсака од 19 до 22 јануари .мене ми се оди ептен ама кога ке помислам на пакување и патување со Леона аууу неееееееее камо ли да имав магично стапче за пакување само тоа сакам цел век се пакувам,распакувам
Ајде ајде Кикичке ќе летнат месеците ќе видиш,де испити де ова де она.....не му се секирајј Јас многу добро знам како е да живееш оделено,затоа мм си ја напушти раб. не се изджуваше да живееме разделени......сега е ок
Lilicka imame posebna tema "Da bideme humani" kade sto postirame predlozi za donaci, jac mnogu reagiram na humanitarnii akcii i cesto koga sum vo moznost doniram.
Lilicka imame posebna tema "Da bideme humani" kade sto postirame predlozi za donaci, jac mnogu reagiram na humanitarnii akcii i cesto koga sum vo moznost doniram.
Оливиа линдичка не лиличка сл е си ги смешала. Инаку добро утроние од 10 ипол до 10 ипол сме спавалемераци
Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Хелоу и од мене,супер ви се вицовите,туку пладневно кафе да сркневме?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
eve sum tuka sum jas samo ovie nekolku dena mnogu gosti imav haos deteto place neke da jade usi ja bolat zatoa me snema malku inaku tuka sum;-))))))))))))))
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77
anet pa kade si te nema na forumov bas sabajle pomisliv ne si pisala ni eden post kade se izgubi
eve sum tuka sum jas samo ovie nekolku dena mnogu gosti imav haos deteto place neke da jade usi ja bolat zatoa me snema malku inaku tuka sum;-))))))))))))))
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77
anet pa kade si te nema na forumov bas sabajle pomisliv ne si pisala ni eden post kade se izgubi
a od sto taka usencata ja zaboela i mojata ne sakase cela nedela da spie preku nok oko ne sklopuvase ama spiese bez kapa so goglo glavce ama vo zatoplena prostorija i probav i staviv kapa i taka pocna da spie i sega spie so kapa epten koga e mnogu zesko ne i stavam ama podnea imam kebence poslano i povlecam go nagore i i go stavam vrz glavceto ako ja bolat usite ako mozes nekoj postar tatko ili svekor ako imas da najde crvci dozdlivci i da gi sprzat nekade kade sto ne se sede bidejki mnogu mirisaat i zejtinot sto ke bide od niv ke se przat vo poveke zejtin i stavaj i go vo useto nie mislevme da barame i da pravime taka ama sreka ne bile usencata bidejki ako ja bolaat taa ke plaka ke nema prestan i ke i tece kako vodicka od useto a taa ne bese placliva samo ne sakase da spie bila i e izmrznata glavickata i za toa eve sega sme dobri ama pak kasno zaspivame okolu edinaeset ipol dvanaeset
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.