Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ah Annamolly jas mnogu cesto se boram so herpesi i nikako da go najdam vistinskiot lek,najcesto koristam aciklovir toa mi pomaga ako go primetam pred da izleze no,ponekogas mi izleguvaat preku nok i uzasno me bolat...imam koristeno herpesan i ne mi pomaga...ponekogas stavam pasta taa mo go zasusuva,probaj i ti...
mene nema da mi veruvas, ama od ona johnson mlekoto so lavanda za bebinja mi pominuva...zvuci kako glupost ama kaj mene funkcionira...neznam dali ima i od onie kako nalepnici tuka za herpesi, zaboraviv kako se vikaat ama mn se efikasni za vo rana faza.
aciklovirot obicno pomaga na pocetokot koga pocnuva da izleguva,jas go osekam cuvstvuvam peckanje i cesanje i stavam,a koga ke mi izleze preku nok navecer stavam pasta da go zasuvam toa mi bese sovet od eden farmacev mi rece moze da stavam pasta ili med da mi go zasusi
Мене пред 2-3 недели ми излезе херпес многу ме болеше и долго време ми стоеше.Ставав ацикловир ама џабе.Ако често ви излегуваат херпеси лекот е ацикловир таблети.Јас испив 1 доза пред 12 год и мирна бев не ми излегуваа се до сега.Да прекинам скроз со доење планирам пак да пијам.
Од средства по дома најмногу помага паста за заби и тоалетна вода (парфем).Ова од луѓе околу мене да чукнам во дрво никогаш не сум имала херпес
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
За херпес пробајте и три дена по ред мачкање со алкохол 70% локално на херпесот. Малку ќе пече, ама ќе помине и херпесот ќе исчезне. Мене тоа ми помогнало. А за лишаи бела медицинска течна пудра - така ја викаат по аптеките.
Кај сте бе мамички да ме дружите сеа, а ? Јас пуштав машина за алишта, машината со садови ја наполнив па и неа ја пуштив, лом ја направив и рерната, сусам имам низ цела куќа , за малку ќе ја запалев микробрановата (ставив внатре чингова чинија и среќа само мала искричка летна ). Решив подобро ќе се оставам без сон и ќе си завршам обврските отколку цел ден да се молам на свекрва ми да го чува малиот. Инаку се спремам за именденот во петок, ај ве молам секоја по нешто нека направи, благо, солено, не одбивам, било што нека е и нека прати Јас направив една врста благо и еден солен ролат. Утре вечер ми се планирани витлерите, слатки со кокос и уште еден солен ролат по рецепт на Calypso. Ај сеа пријатно, машината е готова, да спружам алиштата.
Добро утро женски, многу сум среќна во неделата ми се породи кумата, имаме мало кумче Давид повелете мекици
и бидејќи е Водопост еве и посно ајварче, многу сум радосна за кумовиве, кумата ја знам нецела година а толку е мила, го засака Мартин какко нејзино дете, не дека сум некој материјалист и дури ми пречеше што толку му носи, секое идење нешто сега за нова година пакетче, џемпер, капче нараквици, лани мече и сл, Да и враќам и јас само за убаво Нека е здрав и жив Давид!
Пелашка нека е здраво и живо кумчето, големо да расте. Либра фала за виртуелново кафенце Јас ја чекам мајка ми да дојде па да се напиеме кафе сама не ми се пие. Кај нас пред 1 саат заврна снег за 5 мин. се побеле ама толку беше....А баш се израдував
Честитки да е живо и здраво бебето јас пробувам и мекици и ајварче посебно ако е домашно а и од кафенцето шмркнувам на брзина пошто немам време се спремаме да одиме на шопинг во Грац
Da e zivo i zdravo kumceto, cestitki!!! Dobro utro zenski jas od mekicite i od kafeto ke se pocastam!!! Malku sum podobra denes, so trista apcinja, zemam probiotici, taka mi prepisaa, bidejki imav virus i probioticite pomagale da se zajakne imunitetot so toa sto ja pomagaat crevnata flora, a vo stomakot bil centarot na imunitetniot sistem. Mnogu komplicirano mi zvucese ova, pa si rekov ajde, i taka antibiotici nema ke probame so ovie...i za cudo pu pu masala, podobro mi e....Vie kako ste mi?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.