|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
28.1.2012 9:30:46   
SkCura77
Јас едвај качив 10 кг додека бев бремена, со молење и со прејадување. Сега ми е истата килажа како претходно, а знам дека пролетоска уште повеќе ќе намалам, зашто се убијам од пешачење. И јас се мозгав кога смеам да се шатирам и да се депилирам кај делот од раната од царскиот рез. Читам погоре дека вие веќе сте почнале, значи нема проблем. Јас пак имам чувство како тој дел да не е од мене, се пипам таму, не осеќам ништо. user posted image

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1651
28.1.2012 9:32:39   
SkCura77
Луци, фала за сликата user posted image Не оди нудење кафе за џабе 

Непосредна врска до пораките: 1652
28.1.2012 9:43:19   
Maca25
Еј, јас баш сега пиев сок од портокал и топло нескафе. Правам доручек и одиме со ќерка ми во потрага по нови патики ( поклон од моите за роденден). А после тоа на гости каде што гостината - ЈАС- ќе прави ручек. Сите ги сакале моите лазањи. user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1653
28.1.2012 10:20:11   
Annet
dobro utro eve da ve pocastam od mojot pojadok za da imate energija denes
user posted image
user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1654
28.1.2012 10:24:24   
Melanija RR
Добро утро user posted image Анет крофниве ти се топ плус и несче законuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1655
28.1.2012 10:27:20   
Annet
mm ja se najadov sega nemozama da disam ;-)a tuka za dieti mi praite muabet..rani dusa da te slusauser posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1656
28.1.2012 11:03:23   
arh_diz
Annet krofnive ti se super mmmm

Биди тоа што си

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1657
28.1.2012 13:14:55   
temjana
Добар дееен, јас до сега го имав најубавиот гостин кај мене Филип на Ана Моли. Сонцеее се заљубив ќе и го крадам, помило дете немам сретнато. Се заигра со ништо буквално, златен како него 10 би одгледалаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1658
28.1.2012 14:01:20   
kikicka
супер вие си се дружите во ск што сет што убавоо!! Јас рр да ве замолам ако можете да донирате за Дејан од Неготино му требаат средства за операција која повторно треба да се направи а фонтот не одобрува средства така да имам отворено тема и таму имате подетални инф. Ви благодарам

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1659
28.1.2012 17:15:29   
Ikana
Eve me i mene!
Do 13h sme spiele denes, site trojca! Vcera do 3 i pol si sedevme, muabeti, galenje i doenjeuser posted image
Ajde ubav vikend na site!!! Gushkiuser posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1660
28.1.2012 17:26:50   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

супер вие си се дружите во ск што сет што убавоо!! Јас рр да ве замолам ако можете да донирате за Дејан од Неготино му требаат средства за операција која повторно треба да се направи а фонтот не одобрува средства така да имам отворено тема и таму имате подетални инф. Ви благодарам

Ајде доста букви сум утнала .....како и да разбирате user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1661
28.1.2012 22:21:01   
Luci
Женски гуд ивнингuser posted image Како сте, што праите? Јас сум во кревет, уклучив лап топ да ве читнам и ќе си легнам, треба утре да сум свежа за крштевката на синчето мое миличкоuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1662
28.1.2012 22:25:07   
Natuska85
Луции најубаво да си поминете,нека му биде среќно крштевањето на user posted image твое.Па да ни пишеш и да ставиш некое сликиче да го видиме лепотанот како ќе биде дотеранuser posted image .А и роденден имате вие утре бе?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1663
28.1.2012 22:29:48   
kikicka
ее ајде убаво да си поминете утре луци па ке ни кажуваш како сте поминале,ние уште лудуваме по дома Леона е неуморлива , леле една смешка со кромидот да ви кажам синока спиевме кај мајка ми и велам исечи кромид да ставеме во собата ,кога ке ја видам таа цела салата од кромид направила и викам а вељушки што не донесе да буцнеме user posted image user posted image ме отруу цела вечер Леона како што крчеше наеднаш и се стиши носето ептен одзатна се user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka -- 28.1.2012 22:31:58 >

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1664
28.1.2012 22:30:12   
Luci
Фала многу Натушкаuser posted image Роденденот ни е на 30-ти, е во понеделник. Слики обавезно ќе ставам штом ни го дадат цд-то од фото студиото
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Луции најубаво да си поминете,нека му биде среќно крштевањето на user posted image твое.Па да ни пишеш и да ставиш некое сликиче да го видиме лепотанот како ќе биде дотеранuser posted image .А и роденден имате вие утре бе?

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1665
28.1.2012 22:36:50   
Maca25
гуд ивнинг и од мене! сега си дојдов од кај моите, и искрено денес место да се одморам на гости јас се уморив и едвај чекам да си легнам.
Луци убаво да си поминете на крштевка утре!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1666
28.1.2012 22:49:06   
Bogdancanka
eve i jas samo sto se pribrav,cel den go pominav vo Gevgelija bev na pomos kaj sestra mi se sprema za imenden...napravivme eden kup slatki i eden kup izedov mmm otide mojata dieta povtornouser posted image user posted image user posted image

ubav pomina na krstevkata Luciuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1667
28.1.2012 23:24:58   
AnnaMolly RR
Да се пријавам и јас денес. Сабајле си бевме на гости кај темјана, Филип им направи џумбуш по дома, им бутна една саксија, ги крадеше играчките на кучето... user posted image

После сестра ми на гости ни беше, па кумашините, па ние кај тетка ми бевме и се прибравме доцна, Филип заспа пред 20 минути.

Одам и јас да легнам уште малку, цел ден ми се врти од притисокот.

Live and let live

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1668
28.1.2012 23:29:45   
AnnaMolly RR
Баш ја најдов ОВАА статија на Рингераја за висок крвен притисок и малку искрено се исплашив. Па мене нормален ми е 140/100. Малиот ми се симнува до 90, ама не помалку од тоа. Вчера ми беше 160/100.
Оваа недела секој ден ми се врти и ми е до плафон притисокот. Сабајле бев кај матичната и ме прати во понеделник тироидна жлезда и крв да испитам, па после и на други места ќе ме праќа. Ми даде хидрохлоротиазид и енап да пијам како стара баба.

Live and let live

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1669
28.1.2012 23:34:20   
nadica
море што убав ден сите по гости
и јас бев кај баба и дедо па малку се шетавме во кавадарци па кај кумашинката на гости и Н це успеа да се измори за да заспие во нормално време како сите деца ене ја ме вика да заспијам пред неа иако ме чекаат еден куп алишта за пеглање, па утре ни  се најавија гости ... user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1670
28.1.2012 23:37:44   
Џесика
Само јас си кмичев дома, ама никој не ми е крив, укочена сум во грбов, веѓа да мрднам ме боли, пред 2 дена ме масираше мајка ми, и таман денес ми попушти, во маркет да кренам една кеса пак ми се укочи...  во бестрага више со овие кичмо/грбо/колкоболки, душата ми излезе user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1671
28.1.2012 23:41:17   
Maca25
Дај помагајте....на Н. на окцето и се појави црвенило пред неколку дена, на капакот, па после го снема и се појавија како две точки доле црвени. Денес тие исчезнаа и пак капакот горе се зацрвени и малку и потече сега после бањања. Стварно не знам од што. А внатре окото е чист, нема онакви зелени гурелки, не и солзи, ништо, само ова црвенилово. Сабота е, касно е, нема доктор освен дежурен а не би одела таму. Ќе мора да чекаме до понеделник....помагајте!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1672
29.1.2012 1:11:32   
Ikana
Maco zemi so sterilna gaza i prevriena voda pomini i go okceto, ne davaj kapki seuste, ne znaes sto e.

Непосредна врска до пораките: 1673
29.1.2012 9:31:18   
Snowhite RR
Како сте рр-ки, вчера славевме втор роденден на М, само домашните, моите и кумот, колку без ич, а денес ќе славиме во игротека со другарчината на М.
Ајде во кафе барот да почастам од тоа што остана од тортата

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1674
29.1.2012 9:51:22   
Felly RR
Јас си се почестив, фала. А кој е за кафе, повелете.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1675
Страница:   <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.