Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јас едвај качив 10 кг додека бев бремена, со молење и со прејадување. Сега ми е истата килажа како претходно, а знам дека пролетоска уште повеќе ќе намалам, зашто се убијам од пешачење. И јас се мозгав кога смеам да се шатирам и да се депилирам кај делот од раната од царскиот рез. Читам погоре дека вие веќе сте почнале, значи нема проблем. Јас пак имам чувство како тој дел да не е од мене, се пипам таму, не осеќам ништо.
Еј, јас баш сега пиев сок од портокал и топло нескафе. Правам доручек и одиме со ќерка ми во потрага по нови патики ( поклон од моите за роденден). А после тоа на гости каде што гостината - ЈАС- ќе прави ручек. Сите ги сакале моите лазањи.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Добар дееен, јас до сега го имав најубавиот гостин кај мене Филип на Ана Моли. Сонцеее се заљубив ќе и го крадам, помило дете немам сретнато. Се заигра со ништо буквално, златен како него 10 би одгледала
супер вие си се дружите во ск што сет што убавоо!! Јас рр да ве замолам ако можете да донирате за Дејан од Неготино му требаат средства за операција која повторно треба да се направи а фонтот не одобрува средства така да имам отворено тема и таму имате подетални инф. Ви благодарам
супер вие си се дружите во ск што сет што убавоо!! Јас рр да ве замолам ако можете да донирате за Дејан од Неготино му требаат средства за операција која повторно треба да се направи а фонтот не одобрува средства така да имам отворено тема и таму имате подетални инф. Ви благодарам
Ајде доста букви сум утнала .....како и да разбирате
ее ајде убаво да си поминете утре луци па ке ни кажуваш како сте поминале,ние уште лудуваме по дома Леона е неуморлива , леле една смешка со кромидот да ви кажам синока спиевме кај мајка ми и велам исечи кромид да ставеме во собата ,кога ке ја видам таа цела салата од кромид направила и викам а вељушки што не донесе да буцнеме ме отруу цела вечер Леона како што крчеше наеднаш и се стиши носето ептен одзатна се
< Поракaта ја уредил kikicka -- 28.1.2012 22:31:58 >
Луции најубаво да си поминете,нека му биде среќно крштевањето на твое.Па да ни пишеш и да ставиш некое сликиче да го видиме лепотанот како ќе биде дотеран .А и роденден имате вие утре бе?
гуд ивнинг и од мене! сега си дојдов од кај моите, и искрено денес место да се одморам на гости јас се уморив и едвај чекам да си легнам. Луци убаво да си поминете на крштевка утре!
Одам и јас да легнам уште малку, цел ден ми се врти од притисокот.
Баш ја најдов ОВАА статија на Рингераја за висок крвен притисок и малку искрено се исплашив. Па мене нормален ми е 140/100. Малиот ми се симнува до 90, ама не помалку од тоа. Вчера ми беше 160/100. Оваа недела секој ден ми се врти и ми е до плафон притисокот. Сабајле бев кај матичната и ме прати во понеделник тироидна жлезда и крв да испитам, па после и на други места ќе ме праќа. Ми даде хидрохлоротиазид и енап да пијам како стара баба.
море што убав ден сите по гости и јас бев кај баба и дедо па малку се шетавме во кавадарци па кај кумашинката на гости и Н це успеа да се измори за да заспие во нормално време како сите деца ене ја ме вика да заспијам пред неа иако ме чекаат еден куп алишта за пеглање, па утре ни се најавија гости ...
Само јас си кмичев дома, ама никој не ми е крив, укочена сум во грбов, веѓа да мрднам ме боли, пред 2 дена ме масираше мајка ми, и таман денес ми попушти, во маркет да кренам една кеса пак ми се укочи... во бестрага више со овие кичмо/грбо/колкоболки, душата ми излезе
Дај помагајте....на Н. на окцето и се појави црвенило пред неколку дена, на капакот, па после го снема и се појавија како две точки доле црвени. Денес тие исчезнаа и пак капакот горе се зацрвени и малку и потече сега после бањања. Стварно не знам од што. А внатре окото е чист, нема онакви зелени гурелки, не и солзи, ништо, само ова црвенилово. Сабота е, касно е, нема доктор освен дежурен а не би одела таму. Ќе мора да чекаме до понеделник....помагајте!
Како сте рр-ки, вчера славевме втор роденден на М, само домашните, моите и кумот, колку без ич, а денес ќе славиме во игротека со другарчината на М. Ајде во кафе барот да почастам од тоа што остана од тортата
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.