Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ne znam kade da prasam pa aj resiv tuka. Dali ima nekoj smetkovoditel na forumov ili nekoj sto znae kade se proveruva minimalecot za plata po dejnosti?
Натушка појадовков ти е прекрасен!!! Само јас од дене сум на овошје, супа и салата. Еве сега јадам портокал и јаболко, за после имам инстант супа и салата.
МАцо да не ја почна диетата што ја имаше синоќа ставено на фб,како беше диета што секој ќе ја засака ли?
уште не сум почнала....се припремам сега!!! а гарант одма ќе ја засакам!
E pa aj dobar den i od mene. Nie utrovo rano se pribravme doma, bevme kaj brat mi na spienje da ne mi izmrzne detevo, oti struja nemavme vcera skoro cel den, duri nokjeska doslo. Demek se greeme so parno na drva i struja, ama parnoto na drva ne raboti bez struja - pumpata ne vrti i vodata se pregreva... aj bitno pomina.
Sreken rodenden na tie sto slavat denes, golemi da rastat maleckite sto uste brojat meseci, pa da brojat i godini!!!!!
Тања7880 среќен роденден, ти посакувам се најубаво, сите желби да ти се исполнат ____________________________________________________________________________________________________________________________ Мамичка77 Мила ќе биде супер, ич да не му ја мислиш. чекаме вести штом си дојдете од Штип ____________________________________________________________________________________________________________________________ Пепелашка до Мартин и побрзо да оздрави душиче најмило ____________________________________________________________________________________________________________________________ Натушка браво за појадоков
dobroutro zenicki,jas si jadam palenta i sirence posleden pat jadev koga bev trudna pa vikam aj nesto zdravo da ksnam a i da ve ponudam vas , gledam nesto dieti spominjate jas ne veruvam vo niv edino lekot zdrava hrana i mn mn vezbanje,imam mini teretana vo podrum ama koj da se resi da zavezba,pa izvolte koja e za na kafe pa moze zaedno u drustvo polesno se vezba.
Не поставувај јадења со јаглени хидрати жити се, аткинс држам 3 ден. Леб сонувам навечер, вчера цел ден на туна во вода и сардини сум, едно парче сирење и неколку јајца
Абе во што да е! Вака за топ модел кој со кој ќе се натпреварува... Штом нема натпреварувачи -> нема публика, нема публика -> нема дружба, нема дружба -> нема кафе, нема кафе -> нема муабетчиња... итн Значи не бива...
PRobajte ja Obedineti Nacii dietata...se deli na 4 dena i 4 grupi jadenja....prv den proteinski, vtor skroben tret jaglehidrati, cetvrt ovosje...se drzi minimum 20 dena....i rezultatite se vidlivi uste od prviot ciklus od 5 dena. Jas sekogas koga sakam da oslabam taa dieta ja drzam, moze i supi i sirenje i dvopek i slatko da jadete...super e!!!
Јас денес пијам кафе со помалку шеќер, од сабајле јадев портокал и јаболко, во 12,30 јадев салата - зелка, марула, морков и цвекло и мислам дека сум на добар пат
Maca jadi i dvopek i pij jogurt...dzabe ne jades koga mozes krvta da si ja oslabes, pa posle drugi problemi...i zemaj c vitamin i zelezo i b vitamin sekogas koga drzis dieta, za krvta i imunitetot. Najcesto ne razbirame kolku se opasni dietite ako ne se sledat pravilno upatstvata....
Икана ај пиши ја во темата слабеење оваа на обединети нации кога ќе можеш.Може ќе ми фати око . ЈАс сега имам нова цел.До роденденот на К. да ослабнам за да се истегам у некое убаво фустанче,ама цел и реализација се доста далечни поими кога станува збор за слабеење
Натушке и јас имам цел до свадбата на сесттра ми да ослабам па ајде заедно да се дружиме може ќе стигнеме до целта . Инаку оваа ОН диета ја држеше една моја другарка и стварно ослабе и тоа многу може 20 кг ама после ги врати оти почна пак да јаде, оваа колку што знам е со јаглени хидрати, овошје , благо тестенини и сл.Ако ја најдам ќе ви ја пишам. Ние сами денес дома абе мир у кучи, и ручек си спремив и дете мирно и се, си се заспавме има 37 сега белки нема да крева веќе, дејството е до вечер.Луци фала ти за гушките не сме болни ова ни е од вакцината вчера.
А инаку како сум се растажила вчера една моја другарка која ја сакам многу ми кажа дека си заминала оти мажот ја удрил, неколку пати и не планира да се врати, а имаат и детенце, гревче
ИИИИ и такви мажи мразам бреее стоки најдоа на кој да удараат ,пффф нека нарача другаркати едно тепање на маж и па нека види кој кого ке тепа ГЛУПЧО ЕДЕН!
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.