|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
16.2.2012 10:40:00   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Мацо ја и ти нешто од сабајле исто! ме збрка исто сме напишале!user posted image

Да бе, сега приментив и јас user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2201
16.2.2012 10:40:46   
Sandric
Ne znam kade da prasam pa aj resiv tuka.
Dali ima nekoj smetkovoditel na forumov ili nekoj sto znae kade se proveruva minimalecot za plata po dejnosti?

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2202
16.2.2012 10:41:16   
Natuska85
Еве Беатрис диетален десертuser posted image , јас со вакви облажувам душичка во моментовuser posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2203
16.2.2012 10:42:39   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Натушка појадовков ти е прекрасен!!! Само јас од дене сум на овошје, супа и салата. Еве сега јадам портокал и јаболко, за после имам инстант супа и салата.

МАцо да не ја почна диетата што ја имаше синоќа ставено на фб,како беше диета што секој ќе ја засака ли?user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2204
16.2.2012 10:44:09   
Beatris
Леле колку ги јадев овие порано!!! Ама налет демек диетални кога ќе мавнеш цека кутија user posted image user posted image user posted image  Фала, сега ме праќаш во продавница по студов! user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 2205
16.2.2012 10:45:44   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Натушка појадовков ти е прекрасен!!! Само јас од дене сум на овошје, супа и салата. Еве сега јадам портокал и јаболко, за после имам инстант супа и салата.

МАцо да не ја почна диетата што ја имаше синоќа ставено на фб,како беше диета што секој ќе ја засака ли?user posted image user posted image user posted image

уште не сум почнала....се припремам сега!!!user posted image user posted image user posted image а гарант одма ќе ја засакам!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2206
16.2.2012 10:49:18   
Beatris
Aј откако ќе ја засакаш дај некако и нас натерај не да ја засакаме user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 2207
16.2.2012 10:51:52   
Calypso
E pa aj dobar den i od mene. Nie utrovo rano se pribravme doma, bevme kaj brat mi na spienje da ne mi izmrzne detevo, oti struja nemavme vcera skoro cel den, duri nokjeska doslo. Demek se greeme so parno na drva i struja, ama parnoto na drva ne raboti bez struja - pumpata ne vrti i vodata se pregreva... aj bitno pomina.

Sreken rodenden na tie sto slavat denes, golemi da rastat maleckite sto uste brojat meseci, pa da brojat i godini!!!!!user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 2208
16.2.2012 11:06:27   
Luci
Тања7880 среќен роденден, ти посакувам се најубаво, сите желби да ти се исполнат user posted image
____________________________________________________________________________________________________________________________ Мамичка77 Мила ќе биде супер, ич да не му ја мислиш. чекаме вести штом си дојдете од Штип
____________________________________________________________________________________________________________________________
Пепелашкаuser posted image user posted image user posted image user posted image до Мартин и побрзо да оздрави душиче најмило
____________________________________________________________________________________________________________________________ Натушка браво за појадоков user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил luci -- 16.2.2012 11:07:06 >

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 2209
16.2.2012 11:14:22   
rina13
dobroutro zenicki,jas si jadam palenta i sirence posleden pat jadev koga bev trudna pa vikam aj nesto zdravo da ksnam  a i da ve ponudam vasuser posted image , gledam nesto dieti spominjate jas ne veruvam vo niv edino lekot  zdrava hrana i mn mn vezbanje,imam mini teretana  vo podrum ama koj da se resi da zavezba,pa izvolte koja e za na kafe pa moze zaedno u drustvo polesno se vezba.

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 2210
16.2.2012 11:15:59   
Viktori
Не поставувај јадења со јаглени хидрати жити се, аткинс држам 3 ден. Леб сонувам навечер, вчера цел ден на туна во вода и сардини сум, едно парче сирење и неколку јајца user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 2211
16.2.2012 11:20:28   
arh_diz
Kako sme pocnale so dietive ke treba proletva da organizirame top model na RRuser posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2212
16.2.2012 11:34:30   
Viktori
Ама моделите нешто вака ќе изгледаат. user posted image user posted image user posted image
user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2213
16.2.2012 11:36:19   
Beatris
Топ модел дрн дрн јариња user posted image user posted image user posted image  Дај да организираме избор на нај-јадач тука има појака конкуренција, појак мотив user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2214
16.2.2012 11:37:49   
Viktori
Јас можам во хамбургер или бурек јадење да се натпреварувам. Мавам пита без око да ми трепне user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2215
16.2.2012 11:40:51   
Beatris
Абе во што да е! Вака за топ модел кој со кој ќе се натпреварува... Штом нема натпреварувачи -> нема публика, нема публика -> нема дружба, нема дружба -> нема кафе, нема кафе -> нема муабетчиња... итн Значи не бива... user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2216
16.2.2012 12:56:13   
Ikana
PRobajte ja Obedineti Nacii dietata...se deli na 4 dena i 4 grupi jadenja....prv den proteinski, vtor skroben tret jaglehidrati, cetvrt ovosje...se drzi minimum 20 dena....i rezultatite se vidlivi uste od prviot ciklus od 5 dena. Jas sekogas koga sakam da oslabam taa dieta ja drzam, moze i supi i sirenje i dvopek i slatko da jadete...super e!!!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2217
16.2.2012 13:27:05   
Maca25
Јас денес пијам кафе со помалку шеќер, од сабајле јадев портокал и јаболко, во 12,30 јадев салата - зелка, марула, морков и цвекло и мислам дека сум на добар пат user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2218
16.2.2012 13:38:31   
Ikana
Maca jadi i dvopek i pij jogurt...dzabe ne jades koga mozes krvta da si ja oslabes, pa posle drugi problemi...i zemaj c vitamin i zelezo i b vitamin sekogas koga drzis dieta, za krvta i imunitetot.user posted image Najcesto ne razbirame kolku se opasni dietite ako ne se sledat pravilno upatstvata....

Непосредна врска до пораките: 2219
16.2.2012 14:25:17   
Natuska85
Икана ај пиши ја во темата слабеење оваа на обединети нации кога ќе можеш.Може ќе ми фати окоuser posted image user posted image user posted image . ЈАс сега имам нова цел.До роденденот на К. да ослабнам за да се истегам у некое убаво фустанче,ама цел и реализација се доста далечни поими кога станува збор за слабеењеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2220
16.2.2012 14:31:59   
Pepelaska *
Натушке и јас имам цел до свадбата на сесттра ми да ослабам па ајде заедно да се дружиме може ќе стигнеме до целтаuser posted image . Инаку оваа ОН диета ја држеше една моја другарка и стварно ослабе и тоа многу може 20 кг ама после ги врати оти почна пак да јаде, оваа колку што знам е со јаглени хидрати, овошје , благо тестенини и сл.Ако ја најдам ќе ви ја пишам. Ние сами денес дома абе мир у кучи, и ручек си спремив и дете мирно и се, си се заспавме има 37 сега белки нема да крева веќе, дејството е до вечер.Луци фала ти за гушките не сме болни ова ни е од вакцината вчера.

А инаку како сум се растажила вчера една моја другарка која ја сакам многу ми кажа дека си заминала оти мажот ја удрил, неколку пати и не планира да се врати, а имаат и детенце, гревчеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 2221
16.2.2012 14:42:10   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

А инаку како сум се растажила вчера една моја другарка која ја сакам многу ми кажа дека си заминала оти мажот ја удрил, неколку пати и не планира да се врати, а имаат и детенце, гревчеuser posted image

Еден ваков за мажот на другарка ти, па да види тој кого тепа, ебате мажот
user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2222
16.2.2012 15:10:16   
kikicka
ИИИИ и такви мажи мразам бреее стоки најдоа на кој да удараат ,пффф нека нарача другаркати едно тепање на маж и па нека види кој кого ке тепа ГЛУПЧО ЕДЕН!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 2223
16.2.2012 17:21:41   
mamicka77
mamicki nie se vrativme od ortoped mila e super dobra e ni gi trgnaa pelenite i kontrola po dva meseca fala mu na boga mi se trgna eden tovar od glava

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2224
16.2.2012 17:44:53   
Andriance
Lelellelelelel aleluja mamicka77....so tetra peleni 5 meseci..kej si puknev jas user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za Mila i sega uste povekje uzivajte

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 2225
Страница:   <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.