|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
13.2.2012 15:48:28   
mamicka77
nie koristevme can bebe i ne propustaa dodeka bese samo na ad mleko otkako pocna so kasicki ovosni i zelencukovi i pocna da kaka poveke i nekogas retko i pocnaa da pustaat no i pretoa kakase rertko a ne mi pustaa a ovie od 4-9 mi pustaa i smenivme zemavme daipers ama nekako i oni do sega dva pati mi imat pusteno koga e epten retko i nekako se mnogu kruti koga e mocana i mi e epten kruto ne mi se po kef i tie kako poveke sum za becutan ama mi imaat kazano deka samiot materijal bil krut i ne znam sto da pravam

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 951
14.2.2012 8:47:44   
Lokica1
Tocno e deka Becutan se pokruti, i nemaat rasteglivi lepenki, no od druga strana pa voopsto ne propustaat. Jas sum najzadovolna od Dajpers i Becutan..gi kombiniram ovie dva vida...edinstveni peleni koi i noke ne mi prpustaat. Se slucuvalo i po 12 saati da ima pelena na sebe a da ne prpusti, a pieme mnogu tecnosti.

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 952
14.2.2012 9:09:45   
Pepelaska *

ИЗВОРНА ПОРАКА: Lokica1

Tocno e deka Becutan se pokruti, i nemaat rasteglivi lepenki, no od druga strana pa voopsto ne propustaat. Jas sum najzadovolna od Dajpers i Becutan..gi kombiniram ovie dva vida...edinstveni peleni koi i noke ne mi prpustaat. Se slucuvalo i po 12 saati da ima pelena na sebe a da ne prpusti, a pieme mnogu tecnosti.

Потпишувам за Бекутан, јас сум презадоволна, ми се чини и цел ден да седи нема да пропуштатuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Lokica1)
Непосредна врска до пораките: 953
14.2.2012 9:19:07   
AnnaMolly RR
Мене па Бекутан ми пропуштаа. Ние уште сме на швајцарски преку ден, а навечер или Памперс актив бејби или Кан бебе.
Сум му ставила и швајцарска преку ноќ и не пропушти, ама посигурно ми е со Памперс или Кан бебе.

Live and let live

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 954
14.2.2012 9:20:07   
Calypso
Jas od Bekutan ne sum zadovolna, mi propustaa, ama od gornata strana, i toa br. 4 koga pocnavme. Celo pakuvanje istrosiv, pa edna ne se pokaza dobra i gi smeniv, zedov Pufies. A inaku, od br.2 i br.3 Becutan bev prezadovolna, ama ete, cetvorkata ne se pokazaa. A ubavi se oti nemaat gel, malku se pokruti, ama ne davaat crvenilo i drugi reakcii.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 955
14.2.2012 13:49:47   
mama toci
AnnaMolly,кои се тие швајцарси пелени,мислам колешкава вика се викаат Tini,јас видов вчера едни пишуваше на нив швајцарски пелени- Baby bum,

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 956
14.2.2012 14:29:54   
sladjana ms

ИЗВОРНА ПОРАКА: Lokica1

Apsolutno tocno. Bekutanot navecer i po 12 casa nikogas ne mi propustile, a baska imaat i prifatliva cena.Na pocetokot na bebce mu staviv pampers za proba i odma mi se nafrli i od togas samo Becutan nitu isfrleno niti propusteno.

(Одговор на членот Lokica1)
Непосредна врска до пораките: 957
23.2.2012 9:05:59   
Emanuelapp
Дали дека почнаа повеќе да му се трошат или незнам што PUFIES ги направиле 910ден. vo TINEX па не се нормални дефинитивно ова се последните PUFIES с пелени ќе мораме да ги смениме само незнам какви би земала сега му се мислам на Daipers.

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 958
23.2.2012 9:14:56   
Luci
Ние од Дајперс се префрливме на Нанис преку ден а за навечер и за излегување исклучиво Памперс. Задоволна сум многу повеќе од Нанисот во споредба со Дајперсот, ги сменив бидејќи почнаа да ми пропуштаат многу иако пелената беше супер наместена. Не се сеќавам точно на цената но се тука некаде, за ситно ептен поефтини од Дајперсот

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Emanuelapp)
Непосредна врска до пораките: 959
23.2.2012 9:26:22   
Emanuelapp
Би ги пробала и тие Нанис само незнам каде да ги најдам во Прилеп ајде некоја прилепчанка нека ми помогни каде можам да ги најдам тие пелени???

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 960
23.2.2012 9:43:45   
Calypso
Da be, Pufies stvarno gi poskapele, pa jas pocnav od niv da koristam samo nokje, a i za izleguvanje. Za doma preku den koristam Baby Smile, definitivno mi se pogodija, voopsto ne mi propustile, ama kako sto kazav, ne se za buckovci, oti nemaat elasticni lepenki. Nemaat ni gel, sto mi e mnogu vazno.

Inaku, Nanny's gi ima vo Gigo Trejd vo Skopje, 50 parcinja se nekade okolu 500 den. Za drugite gradovi ne znam.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Emanuelapp)
Непосредна врска до пораките: 961
23.2.2012 9:59:55   
Anicka82
I jas se zacudiv koga vidov kolku gi poskapele Pufies posto vo Ramstor se duri 945 den, i vikam ajde pak ke prejdam na Pampers Active baby koi za ista cena gi kupiv od Kam. Ama nas ocigledno ne ni odgovaraat zosto na sekoe kakanje pelenata propusta od stranite. Taka da kolku i da se skapicki ke si gi kupuvam Pufies , sega za sega sum prezadovolna. Mislam deka vo Don marketot se po 820-830 de. ne sum sigurna tocno ama doagjaat so gratis vlazni maramcinja koi se super.

Непосредна врска до пораките: 962
23.2.2012 10:15:18   
bombica
Ние веќе 1 недела сме со пуфис и сега засега сум презадоволна секое сабајле user posted image станува сув, а предходно со дајперсот беше до мишки воден плус од ластиците жар црвен.Дефинитивно дајперсот не ни одговараат.Инаку пуфис ги купив од Туш во Велес околу 885 ден.

(Одговор на членот Anicka82)
Непосредна врска до пораките: 963
23.2.2012 10:53:05   
Emanuelapp
Пред недела и пол Пуфис беа 800ден. со гратис влажни марамчиња ама сега се 910ден. без влажни....

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 964
23.2.2012 10:56:25   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Da be, Pufies stvarno gi poskapele, pa jas pocnav od niv da koristam samo nokje, a i za izleguvanje. Za doma preku den koristam Baby Smile, definitivno mi se pogodija, voopsto ne mi propustile, ama kako sto kazav, ne se za buckovci, oti nemaat elasticni lepenki. Nemaat ni gel, sto mi e mnogu vazno.

Inaku, Nanny's gi ima vo Gigo Trejd vo Skopje, 50 parcinja se nekade okolu 500 den. Za drugite gradovi ne znam.

Baby smile za preku den mi se top.Ama napisav i jas pogore en se za buckovci.
Posto ne ljubam peleni so gel , ovie dobivaat uste edn goooolem plus.
A za navecer imam Pampers Active Baby od navika ne od drugo.Sum probala i so Baby smile navecer i super bile ne propustile ama pak nekako so Pampersot idam na sigurno :-)

Непосредна врска до пораките: 965
23.2.2012 12:06:09   
penelopa
Син ми исклучиво е на Памперс пелени Active baby бр.4+ ама во последно време ми се случува секое сабајле да е мокар. Течности пие 250-300 мл млеко + 150 мл вода. Преку ден пелената никогаш не пропуштила ама навечер да па пробав му ставив 5 Pampers Premium и таа пропушти. Сега сум во дилема дали бројчето не му одговара или е до пелените user posted image Сум пробала и со 6-ка таа не пропушти ама се ми се чини дека за 6-ка е мал има околу 12 кг. Уф едвај чекам да ги откачиме пеленивеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 966
23.2.2012 12:22:35   
mamicka77
nie pak se vrativme na can bebe dajpers mi bea mnogu kruti i sekoja pelena mi propustase can bebe nebilo problemot do niv nego brojkata ni bila veke mala da ja patrosime ovaa kutija i ke zemam pogolema 4+ sega sme seuste na 3 ama ja mnogu stegat

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 967
24.2.2012 21:17:01   
kikitina
Ние користиме Памперс актив бејби преку ден и слип анд плеј за ноќеска. Не пропуштаат, се е тоа ок, ама скапичко ми доаѓа. Колку пари трошите за пелени месечно? Јас купувам два пакети од по 82 пелени и ми се фаќа 2200 денари. Значи просечно по 4 ми идат денски и една за ноќеска.

Господ постои само ако веруваш во него!

Непосредна врска до пораките: 968
24.2.2012 21:50:52   
mamicki
Preku den Daipers, menuvame pelena na sekoi tri casa i dobri se, ne pravi ni osip ni nisto, a nokje Pampers. Sekojpat kupuvam najgolemi peleni sto e mozno, pr. koga napravi 7 kgr. vednas pocnav da gi koristam tie sto se od 7 do 18, napravi 9 kg pominavme na peleni od 9-21kg.

(Одговор на членот kikitina)
Непосредна врска до пораките: 969
28.2.2012 14:29:18   
Fiao
Jas da vi kazam pravo zapocnav so Pampers i bev zadovolna, mi imaa propusteno samo 2-3 pati koga stolicata i bese epten tecna i kolicinski golema bidejki se nemase iskakano so denovi. Togas eden den dojde mm i mi rece dali seriozno ke davame tolku pari za gomna i mocki (izvinete na izraz user posted image ), i si rekov ajde da gi probame Becutan. Nekako loso prefrlanje bese toa od najubavite na najlosite peleni sto gi imam videno - kartoni! Sekoe presoblekuvanje Angelina bese ziva voda.
I na kraj po preporaka na Andriance, gi kupivme Dajpers, i da bidam iskrena sum prezadovolna! Do sega nemaat propusteno ni kapka, a navecer Angelina nekogas gi nosi i po 12 saati. Sepak smetam kako za bebeskata kozmetika taka i za ovaa tema rabotata e individualna. Mislam deka sekoe bebe e razlicno i deka treba da se proba i zaradi iritacija na koza i za toa kako odredeni peleni ke stojat na negovoto gaze user posted image . Sega za sega drzam do dajpersot, so cenata se skoro kolku Becutanot, ako ne i nesto poeftini, a za mene se pokazaa 10 klasi podobri user posted image .
Ako slucajno vo tekot na rasteneto se pojavi nekoj problem so pelenite, planiram da gi probam i can bebe bidejki gledam deka ima mnogu pofalbi za niv, cisto me interesira koja im e cenata i za kolkavo pakuvanje?

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 970
28.2.2012 14:41:04   
Ikana
Kolku se diapers Fiao?

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 971
28.2.2012 14:45:18   
Beatris
Кај мене па со Дајперсот обратно, секој ден се правеше лом кога ќе се искакаше, не можев крај да фатам од кај да бришам, грб умачкан, боди се, катастрофа. Купив мало паковање и го дотрошив и пак се вратив на Памперс актив бејби, што да правам, само тие не ми пропуштиле никад до сега. Дајперсов божем поефтини ама во мојов случај треба и еден Вениш со нив да иде у пакет user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 972
28.2.2012 14:47:14   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Кај мене па со Дајперсот обратно, секој ден се правеше лом кога ќе се искакаше, не можев крај да фатам од кај да бришам, грб умачкан, боди се, катастрофа. Купив мало паковање и го дотрошив и пак се вратив на Памперс актив бејби, што да правам, само тие не ми пропуштиле никад до сега. Дајперсов божем поефтини ама во мојов случај треба и еден Вениш со нив да иде у пакет user posted image user posted image user posted image

isto i jas od dajpersot poveke prasok potrosiv otkolku so se eftivni can bebe se poeftini i pozadovolna sum pak se vrativme na niv

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 973
28.2.2012 14:48:20   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Kolku se diapers Fiao?

70 peleni 770 den kaj nas se ama na mm mu pustile u apteka bidejki se zimame tamu i gi dale za 700

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 974
28.2.2012 15:05:27   
Ikana
Nie sme na premium care pampers od start. Dosega mi propustile samo 2 pati od koi posledniot pat zavcera, poradi nadrasnuvanje, pa sega sme na trojka. Ne sakam da i smenam za 300 denari razlika da ne napravi nekoja reakcija.
Inaku na dundeto i se pojavi nekoe crvenilo kako bubuljicka i sto se ne probav, od jekoderm do solcoceryl, eozin, enbecin i ostana kanesten da zemam da probame. Pelena na saat i pol i menuvam, max 2 saati. Toa pakovanejto od 72 peleni za edna nedela go trosime i poskoro od toa.

Непосредна врска до пораките: 975
Страница:   <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?