|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Козметика за новороденче
5.5.2012 23:39:28   
Natasa981
ti blagodaram, Beatris! user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 551
11.5.2012 23:59:45   
Beatris
Женски, денес во Зегин имаше промоција на Еуцерин, и баш се распрашав за кремата за сончање за деца. Девојката ме праша колкаво е бебето, реков 1 година. Беше фер и рече дека Еуцерин кидс 50 се препорачува за деца над 3 години поради состојките кои ги содржи user posted image Најверојатно пак ќе си земам Мустела

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 552
12.5.2012 1:13:59   
Леон
За бањање користиме Корин Де Фарм 2 во 1, кога се роди Лео првиот месец користевме Јекодерм за телце и Павловичева оригинал за газе,потоа со препорака на педијатар го зедовме Бекутанот со цинк окисд, и сега кога почнаа топлиниве користиме исклучиво пудра на процепите, зедов Нивеа бебе со цинк окдис, а исто зедов и кремче за лице со фактор 50 на Бекутан иако сеуште сме мали за диркенто изложување на сонце секогаш ми е скирен.
Само мамчки, јас сум против Муселата, ако е толку скапа содржи канцерогени состојки, еве видете си и сами странава е за штени прозиводители кои имаат канцеогени состојки од возрасни до бебчина, жално ама така е..
http://www.ewg.org/skindeep/product/375561/Mustela_Multi-Sensory_Bubble_Bath/

Непосредна врска до пораките: 553
12.5.2012 7:56:48   
Beatris
На овој линк кај сите производи има level of carcinogenicity, ама баш кај сите, кај мустелата стои low, незнам веќе што да мислам, ама знам дека од сите производи за сонце, таа има најмалку хемиски филтри.

Инаку и јас имам Бекутан кремче фактор 50, еднаш сум ја намачкала ама не можам да кажам баш како е, не се секќавам дента колку беше на сонце user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Леон)
Непосредна врска до пораките: 554
12.5.2012 8:57:31   
kikicka
Истото и мене ми го кажаа во Хр,во аптеката ,а незнам овие во Нг Зегин што дремат,такви раб не ми кажаа кога купував.Среќа не и беше ништо ка кожата. И јас се мислам што да земам сега!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Женски, денес во Зегин имаше промоција на Еуцерин, и баш се распрашав за кремата за сончање за деца. Девојката ме праша колкаво е бебето, реков 1 година. Беше фер и рече дека Еуцерин кидс 50 се препорачува за деца над 3 години поради состојките кои ги содржи user posted image Најверојатно пак ќе си земам Мустела

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 555
12.5.2012 11:47:12   
Felly RR
Ние лани користевме Бекутан со фактор 30, и вака добар се покажа. И за на плажа, и за на прошетки ја мачкав со тоа, не изгоре воопшто. Сепак дете се знае дека нема во најголемата жештина да го изнесуваш, кога е најјако сонцето. Сега пак со тоа ја мачкам. Всушност истото го користев и првото лето кога имаше 6 месеци.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 556
12.5.2012 12:01:49   
vanessa30
Jas kupiv na Becutan so 50 faktor ke goristime vaka za setkanje, iako user posted image ne go izlozuvam direkno na sonce, mada po tenot go gledam ima koza kako mene (jas voopsto negoram na sonce, se soncam i odma temneam)zarazlika od maz mi. Pa za na plaza ke vidam mozebi ke zemam na Mustela ili nekoj podobar. Nego baram mislenje dali nekoj ima koristeno krema so zastiten faktor na Oriflame (za deca) i dali nekoj ima probano ot tie germanskite sto se prodavaat vo Kam (vcera prvpat vidov deka donele kremi za soncanje i imase za deca so faktor 50).

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 557
12.5.2012 12:58:24   
Felly RR
Јас не пишав погоре, ама М е многу бела, има светол тен, и еве со Бекутанот нема изгорено досега.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 558
12.5.2012 21:25:20   
lilicka
Mamicki sto mislite za kolekcijata na Bubchen???
Inaku jas i zedov Bekutan 50 seuste i nemam staveno daj boze da i odgovarauser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 559
12.5.2012 21:58:23   
Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Истото и мене ми го кажаа во Хр,во аптеката ,а незнам овие во Нг Зегин што дремат,такви раб не ми кажаа кога купував.Среќа не и беше ништо ка кожата. И јас се мислам што да земам сега!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Kикичке јас денес ја мачкав со тој Бекутанот 50, ми го донесе некој во колекција, ама супер се покажа, по структура е како Мустелата, густ, и е со минерални филтри што е супер. Денес цел ден беше на сонце ништо не и беше. Јас планирам да земам Мустела иста како лани, и комбинирано со Бекутанов да ја мачкам.

А иначе тие по аптекине се дебили, ќе кажат и дека е за куче ако бараш за куче, само да ја продадат user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 560
12.5.2012 22:10:57   
Џесика
Жени, Бекутан 50 не само што ќе ви ги заштити децата, него и бели ќе си ги вратите user posted image јас лани и предлани имав бекутан 50 и 30.. со 50 го мачкав првите 2 дена и кога видов дека сонце не го допира, си продолжив со 30ка и супер се, е сеа зависи и од тенот, ама еве внука ми е бела ко сиренце и она немаше гајле ни од 50 ни од 30, така да јас ви ги препорачувам за заштита...

< Поракaта ја уредил Џесика РР -- 12.5.2012 22:11:35 >

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 561
13.5.2012 11:59:50   
julija.r
Zdravo na site. Ubava tema za ovoj period :) pa sakav da ve prasam od kolku meseci pocnavte da gi mackate bebencata so kremi i gi izlozuvavte na sonce. Sin mi uste malce ke pravi 3 meseci i nie vnimavame da ne go setame vo zesko i koga e epten sonce tuku prikvecer. Na sonce go vadam kratko vo dvorceto i posle si sedime pod senka.
I jas sum slusnala za Bekutan 50ka deka e dobra krema no neznam dali sme mali za da se mackame ?

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 562
13.5.2012 12:47:17   
ivoni4ka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Жени, Бекутан 50 не само што ќе ви ги заштити децата, него и бели ќе си ги вратите user posted image јас лани и предлани имав бекутан 50 и 30.. со 50 го мачкав првите 2 дена и кога видов дека сонце не го допира, си продолжив со 30ка и супер се, е сеа зависи и од тенот, ама еве внука ми е бела ко сиренце и она немаше гајле ни од 50 ни од 30, така да јас ви ги препорачувам за заштита...
[/quser posted image џесика за инф оти јас баш сакав да прашам имам дома бекутан 50 па ме интересирасе дали можам да го користам за моево бебе од 4 месеци

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 563
21.5.2012 23:37:00   
Ring
mamicki , dali nekoj ja koristel kolekcijata Hipp i kako ste zadovolni ? ja vidov vo tineks i e so prifatliva cena ?
Isto i chiccco ne e mnogu skapa ?

Ako nekoj koristel od ovie kolekcii neka pise iskustvo
tenk ju user posted image

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 564
21.5.2012 23:56:43   
Natuska85
Ние од почеток ја користиме хип кремата за лице(и хидрантната и онаа за на ветер) и сум презадоволна.Друго од колекцијата на хип не сум пробала,ама знам дека целата колекција ја користат на интензиван нега во гак,што значи е ептен прилагодлива за новороденчиња,а и за понатаму.Мислам нема да згрешиш.

На чико знам дека кумата ја користеше и не беше баш задоволна,од кои причини незнам да ти објаснам.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 565
22.5.2012 8:54:32   
elenoska
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: *mika*

Mamicki, veke 5-6 dena licenceto na malata i e isfrlano so sitni mali brumcinja. Imame eden mesec, ja banjav so bekutan kupka, ja mackav so jekoderm, otkako se isfrli probav lecenceto so mustela gel da ja banjam, i da ja mackam so cinkoksid na bekutan, 2 dena taka, ama nema rezultati. Isfrlano i e licenceto, usinjata, niz glavceto ima malku, i pozadi na ramencata i vratceto. Kako rapavka i e kozickata od niv. Denes pocnav so cajce od kamilica da ja mackam, i se vrativ na jekodermot. Neznam dali vaka da teram, dali gresam nekade, deka kozata na teloto i e ok, fala bogu, ama licenceto me maci epten user posted image sovet??

moze da e reakcija od toplo - ladno, ako shetkate,.... mackaj so pavloviceva i stavi malku Ad kapki...mozes i kamilicata taa sekogas e dobra varijanta

AD uljeni ili obicni kapki??? FALA

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 566
22.5.2012 9:17:30   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

mamicki , dali nekoj ja koristel kolekcijata Hipp i kako ste zadovolni ? ja vidov vo tineks i e so prifatliva cena ?
Isto i chiccco ne e mnogu skapa ?

Ako nekoj koristel od ovie kolekcii neka pise iskustvo
tenk ju user posted image

Јас ја бањам ќерка ми со шампон и купка на Хип сега. И кремите ( за заштита од ветер и студ и против црвенило) за лице ги користиме и двете. Јас сум задоволна и од квалитетот и цената е ептен прифатлива.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 567
22.5.2012 10:26:05   
Kockicka
I nie ja koristime Hipp 2vo 1 sto e i sme prezadovolni kremceto go kupivme no so ogled na toa sto imame suva koza tuka ni e eucerin lasionot

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 568
22.5.2012 11:54:17   
Bububebe
Јас user posted image го капам со Бубхен,ама во последно време многу му се мрси косичката.Не знам дали е до шампонот user posted image .
И дали постои некој шампон за дете,да не му се мрси толку косата user posted image

(Одговор на членот Kockicka)
Непосредна врска до пораките: 569
22.5.2012 12:00:21   
Maca25
Јас косата на ќерка ми и ја мијам на 10 дена, не и се мрси и плус не дава да ја миеме. Може и од шампонот е.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 570
22.5.2012 12:02:56   
Mihaela 2010
Јас косата на ќерка ми и ја мијам на 10 дена, не и се мрси и плус не дава да ја миеме. Може и од шампонот е.

Maca a sto sampon koristite??Primetiv u posledno vreme i na M cesto i se mrsi kosata

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 571
22.5.2012 12:19:12   
Maca25
Со шампончето на Хип.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 572
22.5.2012 12:42:23   
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bububebe

Јас user posted image го капам со Бубхен,ама во последно време многу му се мрси косичката.Не знам дали е до шампонот user posted image .
И дали постои некој шампон за дете,да не му се мрси толку косата user posted image

Ne e do samponot sigurno ,jas go koristam za sin mi uste otakoko se rodi.Nekogas koga e nastinat ne mu ja mijam kosata po 2 nedeli i ne mu se mrsi a imase do neodamna kosa kako devojce

Биди тоа што си

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 573
25.5.2012 16:09:19   
julija.r
Od koga pocnavte so sampon? Mojot ima 3 meseci i jas so kupkata go banjam seuste i na kosickata.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 574
25.5.2012 16:13:44   
Ring

ИЗВОРНА ПОРАКА: julija.r

Od koga pocnavte so sampon? Mojot ima 3 meseci i jas so kupkata go banjam seuste i na kosickata.

i mene me interesira toa , i nie sme uste so kupka , a imame 2 meseca ?

moze nije i ke pocekame za samponce zatoa sto bas i nemame kosicka user posted image

(Одговор на членот julija.r)
Непосредна врска до пораките: 575
Страница:   <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?