|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
17.5.2012 13:44:50   
Snowhite RR
Јас денеска скроз ја утнав со гардеробава, облеков отворени сандалки и плус само едно танко како наметка, ни џакет, ни палто носам, измрзнав. Плус и сум тажна кај од времево, па и многу жална вест слушнав, тетка на мм си ја прости господ сабајлево, како шок ми дојде, зашто не знаевме дека била болна, сношти ми кажа свекрва ми дека ја однеле на болница под апарати била, критична била состојбата, до кога, до сабајле. А денеска ќе му пеевме 6 месеци на свекор ми, во сабота ќе одевме на свадба во Скопје, сега не знам ни дали ќе одиме. Денов катастрофа. Плус мислам дека и болницата изгуби многу зашто беше една од подобрите специјалисти за очи. Почивај во мирuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1376
17.5.2012 14:00:44   
penelopa
Што е ова денес денов на сите нешто лево им почнал. Незнам што сте барале денес во ДМ да одите- тоа се подразбира дека ќе биде user posted image кога имаат 50% попуст или пуста радозналостuser posted image Пробајте ги производите на Baby Love мислам така се викаа нивната марка од кашички до пелени се им е добро а се многу поефтини од другите брендови. Сновајт прими сочуство, Калипсо фала за кафенцето и јас го пијам додека user posted image спие. Иако имам едне куп алишта за пеглање и пакирање јас си се лакирамuser posted image Skopje heree we come- ау трема ме фаќа ептен долго не сум билаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1377
17.5.2012 14:07:37   
Annet
Предлог за брак

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 17.5.2012 15:53:34 >

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1378
17.5.2012 14:59:28   
maki1

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Што е ова денес денов на сите нешто лево им почнал. Незнам што сте барале денес во ДМ да одите- тоа се подразбира дека ќе биде user posted image кога имаат 50% попуст или пуста радозналостuser posted image Пробајте ги производите на Baby Love мислам така се викаа нивната марка од кашички до пелени се им е добро а се многу поефтини од другите брендови. Сновајт прими сочуство, Калипсо фала за кафенцето и јас го пијам додека user posted image спие. Иако имам едне куп алишта за пеглање и пакирање јас си се лакирамuser posted image Skopje heree we come- ау трема ме фаќа ептен долго не сум билаuser posted image

penelopa ,do koga ke bides u Sk?Aj koga veke doagas da se organizirame da se vidime:).

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1379
17.5.2012 15:01:27   
Beatris
Па да се видиме сите!!! И тоа најобавезно user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 1380
17.5.2012 15:17:32   
mamicka77
dobar den i od mene ama ne e dobar i kaj nas vrne istura kako so kofi da se sipuva voda a jas pametnata zemav sok ke pravam na M vo lpetnata kujna a letnata kujna seuste ni nema vrata so perdinja ni e vratatauser posted image hotel promaja ama aj ke mine

Непосредна врска до пораките: 1381
17.5.2012 15:32:29   
arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1

penelopa ,do koga ke bides u Sk?Aj koga veke doagas da se organizirame da se vidime:).

Do koga ste vo Sk i jas planiram da doagam

Биди тоа што си

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 1382
17.5.2012 15:35:32   
Maca25
Ееее голема дружба ќе биде ова!! ајде доаѓајте и донесете ни убаво време.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1383
17.5.2012 16:17:09   
penelopa

Маки, арх_диз ние доагаме во Сабота остануваме до 1 негде- вие организирајте средба каде, кога и се гледаме само да не е 24 Мај тогаш правиме крштевка.
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1

Do koga ste vo Sk i jas planiram da doagam

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 1384
17.5.2012 16:22:39   
kikicka
Цврцццццццццц жени времето шора ли шораа, ние се видовме со Надица,да се договаравме немаше така да се начекаме. Л ја буцнаа од МРП пак,тоа во др.тема ке објаснам зошто.
Сетавме пак на дождот само Кикичка со дете шета на дождuser posted image user posted image ,на ручек кај мајка и сега на спавање двете деца си ги испратив(едното е мм).

Јас ке претрчам да ме стедат тоа Гоцета Делчев(брковите) и веѓите и така утре матурските се кај нас па и јас ке искористам испаѓање во град user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1385
17.5.2012 16:25:54   
kikicka
ЛЕЛЕЕ и мене турајте ме во списокот за собирање на иселеници од МК user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1386
17.5.2012 16:58:50   
arh_diz
Jas polse 1 juni verojatno ke doagam

< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 17.5.2012 17:00:56 >

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1387
17.5.2012 19:03:32   
Andriance
jas denes bev vo DM i pominav TOP...abe dosega u vero taka ne sum ispazarila user posted image user posted image user posted image
doagjam i pred vrata eden kup narod i kogame vidoa mene so kolicka za pomalku od 1min se napravi pat ....vnatre maximum 15 lugje..da si pazaris natenane....imase 3 kasi...a 2 bea prazni....bebe go turiv na kolicka i si zavrshivme rabota...pari of course ne mi stignaa pa mm mi dodade i op ete ja Natushka i ona da ispazari
taka da ja pominav odlicno...moreeee u skala ne sum bila cela nedela minus kje mi pisat ej....
ajde pravete nekoja druzba dodeka sme site tuka

< Поракaта ја уредил Andriance -- 17.5.2012 19:04:39 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1388
17.5.2012 19:44:31   
Ikana
Ох коначно код кучи!
Си бевме фино лепо се сликнавме за пасош, па на ручек кај мама, и се симнав и ја до ДМ пошто под зграда ми е, јас си мислев нешто памперс, аптамил ќе си земам со 50 % попуст, тоа нема везе на два прашаци и два дезодоранси ставиле 50% друго се или 15 % или иста цена....user posted image
Среќа што не се истепаа за омекшивачuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1389
17.5.2012 21:14:30   
kikicka
Е така,кај мене чистачката вечерна смена user posted image до сега ,да земам здив малку,па шлап шлап со Л заедно.
Ве нема бе жени денес слабо,дане заглавивте во де ем?user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1390
17.5.2012 22:42:44   
nadica
eve me mene tuka sum N cel den me prasuva od kade ti e prijatelkata sto ja sretnavme so maloto slatko bebence (demek taa e mn golema) veti deka naredniot pat ke se pozdravi i ke ja bakne L, makar sto ne veruvam user posted image
ke odam da ja legnam pa ke ve podruzam podolgo

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1391
18.5.2012 8:38:07   
Viktori
ајде добро утро од мене. Кафе нема, не можам да ви направам, а на новиов оп систем и со тастатурава слабо се снаоѓам :)))
времево утепувачка, притисок 20 со 26...user posted image
Има будни?

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1392
18.5.2012 8:46:42   
temjana
Има будни како нема, оние што мора да станат сакале нејќеле се будниuser posted image Очиве ми се на пола копје гледам ама малку матно, се мислам дали сега да порачам кафе или да почекам накај 12-13 часот кога па ептен ќе ме фати спијанкатаuser posted image Ајјјј времево не полуди начисто и пак ми се затна носот и пак ќе зборам како Миле Паникаuser posted image Ајде давајте кафе не бидете мрзливи user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1393
18.5.2012 8:48:57   
Mihaela 2010
Ima i budni i naspani...taka e koga si kaj mama,a deteto ti e najadeno,naspano,spastreno,i ne dosadja....kaj moite sum do nedela se nadevam malku ke odmoram,ama pa od denes sum sama na rabota,kolegava na odmor mi otideuser posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1394
18.5.2012 8:53:55   
Џесика
Ај добро нека е и од мене, детето во градинка го истоварив, сега мирисам кафе, уште ми е жешко да го пијам, па и дека турско, би останала на мирисање само, ради дека постам петоци само тогаш пијам турско, инаку би мавнала нес без да ми трепне веѓа user posted image па ќе излезам низ град малку, денес е ден за мене!!! Која е слободна може едно кафе да се напраи...или чај...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1395
18.5.2012 9:11:43   
Pepelaska *
user posted image

Еве женски земајте кафенце и јас од виртуелново ќе си пијам , денес сите се дома, гужвааа, а јас си сакам самичка да си бидам . user posted image .НЕ знам што ми е ама во последно време мнооогу заморено се осеќам, ич немам сила, а и времево па убива.Ај вечер сум на матура, утре на свадба па ќе се развеселиме малку

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1396
18.5.2012 9:33:49   
Melanija RR
Добро утро user posted image срам не срам јас па ќе си прашам па може и одговор ќе си добијам user posted image кај е Скала кај што се збирате ,тајно user posted image ?
Зимам кафе зошто ме чека долг ден а мразам кога тоа е баш во петок user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1397
18.5.2012 9:36:00   
Beatris
Скала е до Занзибар во парк, карши фонтаната user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1398
18.5.2012 9:38:06   
Melanija RR
Кј Костарика user posted image па така кажете на 3-4 мин од работа ми е ,ах ќе се караме.....па кога ќе се збирате викнете некогаш user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1399
18.5.2012 9:39:53   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro i od mene devojki,jas sum naspana pa tolku naspana shto se uspaF ova utro pa malku kasnevme vo shkolo,no vremeto e krivo ne jas!!!Ajde eve gi brkam oblacite,ke si otidat i ke dojde sonce,neli?!

Непосредна врска до пораките: 1400
Страница:   <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?