Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 23.6.2012 16:39:06
marija/
Анне како така размислуваш, ај те молам размислувај позитивно и мене ме болат градите ама сепак потајно си се надевам дека се фатило нешто, позз и биди позитивна
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 23.6.2012 18:54:51
new york
decki ne se razocaruvajte odma deka ne se fatilo. jas sekoj pat pa i sega posledniov koga ispadna deka sum trudna se custvuvav kako da ke dobijam sekoj moment. gradite me bolea pa kako mi se priblizuvase termin za dobivanje prestanuvaa da me bolat, pa si mislev ova nisto ke dobijam. Koga napraviv test i dve crticki. A sekogas si mislev deka ako sum trudna odma ke znam, ama nemalo vrska. Taka da nema nekoi posebni simptomi dodeka ne vi kasni barem nedela dena ako ne i vise.
Daj Boze site sto sme na spisokot da ne dobieme hihihihi
baska ja sum posledna na spisokot, (posledna na oroto ) a tie sto cekaa za vo juni sto napravija gi nema da se pofalat, a uste malku juni privrsuva :) pozdrav
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 2.7.2012 0:08:31 >
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 25.6.2012 18:10:16
**IRENA
Nivea dusicke jas sum posledna ama ne sum vpisena ne znam zs!!!momentalno so polna parea se raboti de ke videme na 11 juli sto sme srabotile !vo plodno denovi sum ama nekako nervoza imam nekoaj vo mene ne znam zs e taka i ne e prv pat!Daj BOZE ovoj mesec da ni bide mesecot na ostavruvajne na zelbite sto i posakuvame!!!
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 25.6.2012 22:05:29
Нивеа
leleee **IRENA i jas ovoj mesec sum ko tebe, nekako nervoza cuvstvuvam vo mene ne znam zs...obicno mi se slucuva da sum nervozna koga imam prv ili vtor den ama ne znam sega zosto taka...ajde ke vidime jas i ti sto sme srabotile vo juli hahahaha togas ke se vidat rezultatite daj boze da se pozitivni :)))
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 26.6.2012 15:36:31
Mia malecka
Еве и јас да се јавам. Бремена сум Ми доцни точно 10 дена, два домашни теста позитивни па сега чекам усте 5 - 6 дена на преглед. Поздрав до сите и ви посакувам сите да останете бремени овој месец!!!
Честиткиии миа малечка ти посакувам прекрасни 9 месеци исполнети само со убави мисли. Инаку нема потреба да чекаш 5-6 дена за преглед тебе веќе добро ти доцнела така да сега убаво ќе се види ембриончето. Мене само 1 ден ми доцнеше и веќе на вториот ден отидов на гинеколог каде што ми ја потврдија бременоста
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 27.6.2012 18:49:58
Mia malecka
Фала ви на сите за убавите желби и секако и на ваша глава месецов да биде Инаку бев на гинеколог, ми потврди бременост, се е во ред, точни димензии и поставеност рече, само за некој ден да видиме срцева акција пошто бев крај на 4 или почеток на 5 недела, па рано било. Ова ми беше прва стимулација со кломифен и прегнил на 19 ден од циклус и ете се случи веднаш. Имам нередовни циклуси поради висок пролактин, па д-р прво ми препиша достинекс 3 месеци, го намалив и под граница пролактинот и одма нареден месец кломифен и бидна . Ова ви го пишувам за да се охрабрите и редовно да посетувате гинеколог (ама вистинскиот) а не слепо да верувате на некој недоучен како јас порано. Само напред, не се нервирајте и ќе биде. Поздрав до сите и само напред!
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 27.6.2012 21:40:07
Anne^
Леле луѓе мене градиве мислам дека ќе ми пукнат!!! Прв пат ми се волку натечени! Имам уште 5 дена за НЕдобивање а уште пред 2 дена почна да ме боли стомак, мислам дека во секој момент ќе добијам
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 2.7.2012 0:13:03 >
deneska sum razocarana, si mislis se ke bide vo red ova ona, a od edna strana slusas samo kako nekoj zabremenuva i za 9 meseci bebce... znaci ne sum ljubomorna ni zavisna, no bi sakala da doznaam koja e pricinata jas sto ne mozam da dojdam do bebence a tolku go mnogu go posakuvam...drugarka mi od prva i se fati eve ja 5 mesec, nejzina bratucedka e 3 meseci okolu mene samo trudnici a samo jas ne sum trudna...mnogu me pogoduva situacijata ne znam zosto taka, porano mi bese seedno si velev ajde ke bide no eve ne e taka...i deneska ne mi e seedno
deneska sum razocarana, si mislis se ke bide vo red ova ona, a od edna strana slusas samo kako nekoj zabremenuva i za 9 meseci bebce... znaci ne sum ljubomorna ni zavisna, no bi sakala da doznaam koja e pricinata jas sto ne mozam da dojdam do bebence a tolku go mnogu go posakuvam...drugarka mi od prva i se fati eve ja 5 mesec, nejzina bratucedka e 3 meseci okolu mene samo trudnici a samo jas ne sum trudna...mnogu me pogoduva situacijata ne znam zosto taka, porano mi bese seedno si velev ajde ke bide no eve ne e taka...i deneska ne mi e seedno
Ajde Nivea kako taka...ti bar mi bese najpozitivnata od site koi so netrpenie ocekuvaat bebence..Kako vikase sto e Gospod nikoj ne e,se po red,taka ednostavno trebalo da bide.. Ke se sluci i kaj tebe najmalku koga ke se nadevas,ne misli na toa upostise,relaksiraj se,se e vo glavata znaes i sama...Pozdrav
mihaela 2010 znam deka sum pozitivna, cel zivot sum takva,i nikogas nema da se smenam, no znaes ne moze sekogas da e taka, ete deneska taka mi se desi... jas znam deka Gospod ima plan za site nas, na koj koga mu bilo pisano, ama ete deneska sum down :(...kje mi pomine do poposle ke zaboravam ...fala ti za toa sto me ohrabruvas mnogu mi znaci
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 29.6.2012 10:51:08
Just baby
oh mila nivea znam kako ti e. i nie od koga pocnavme da se obiduvame, samo trudnici gledav okolu mene. i sekoj den razbirav deka uste nekoja ostanala trudna i toa slucajno. i celo vreme se prasuvav dali i jas nekogas ke zabremenam. potpolno te razbiram, ne si ljubomorna ni zaviduvas ednostavno sakas da si edna od niv. no ke bide veruvaj koga najmalku ke ocekuvas samo hrabo i bez otkazuvanje
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 29.6.2012 14:23:52
Нивеа
just baby srcka fala ti i tebe...tie sto cekaat i sto cekale podolgo vreme si znaat kako e, a inaku nema otkazuvanje od borbata za nema sansi pozdrav i
fala ti Marija/ sto me sfakjas znam deka i drugi sto ja vodat borbata za bebe sigurno ke me sfatat, no nikako nema otkazuvanje a ova sto mi se slucuva se down momenti, koi podocna i se zaboravaat, sepak i sum mnogu silna osoba koja ne popusta pred drugite i se pravi deka se e OK...nadvoresno i do tebe
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 2.7.2012 0:14:59 >