|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
14.9.2012 10:08:21   
Anonimen
Bella80 kako gi poraca testovite? Sega bas sakav da gi poracam ama za Makedonija nema isporaka. Ili mozebi sum utnala nesto. Koga stavas vo Add to basket Makedonija ja nema vo dadenite zemji. Sakav da poracam i testovi za bremenost. Pozdrav i fala za sajtot.

(Одговор на членот Sajna)
  Непосредна врска до пораките: 1876
15.9.2012 0:54:30   
bella80
Mesto Evropa EU,ke izberes na strelkata od strana samo Evropa i ke ti izleze Makedonija...Pozzzzzzz

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1877
17.9.2012 15:26:53   
kate..
zdravo na site imam vodeni cisti nekni na 10 bev na kontrola i seuste gi imam cistite vodeni. vaka sega denes mi e sedmi den od koga mi kasni menstruacijata napraviv test na cetvrtiot den i na 5 den ednata crta bese temno crvena a drugata bledo crvena edvaj se gledase a denes sabajlevo koga stanav na gakite vidov malku bleda roze boja dali e toa menstruacijata ili nesto loso e .cekam odgovor ovde od vas i se nadevam site u skoro vreme ke gi videme dolgo ocekuvanite dve crti pozdrav.jas se nadevam na bremenost ama utre ke odam na ginekolog kaj mojot maticen pa ke vidam sto ke mi kaze i ke ve isvstamam pozdrav

(Одговор на членот bella80)
Непосредна врска до пораките: 1878
17.9.2012 16:08:04   
bebence19
kate mislam deka e najdobro da si odis na lekar taka ke si bides najsigurna i ke ti recam samo veruvaj veruvaj veruvaj do beskraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mene pisete me za nedobivanje na 24 09 2012 user posted image user posted image user posted image user posted image pa zdravje moze ovoj pat se fatilo ve pozdravuvam i guskam site

знам дека можеме :)

(Одговор на членот kate..)
Непосредна врска до пораките: 1879
17.9.2012 18:51:40   
kate..
veruvam veruvam i ke veruvam moze gi imam dolgo ocekuvanite dve crtki utre ke odam kaj maticniot i ke vi pisam sto mi kazal pa zdravje moze ke se vratam so ubavi vesti

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 1880
18.9.2012 11:19:13   
kate..
zdravo seuste ne mi se veruva user posted image sum premnogu srekna i vozbudena neznam kao da ja opisam mojata sreka ajde sega vi posakuvam mnogu mnogu sreka i vie da si ostanete bremeni samo verba u gospod i se ke bide.pozdrav.

Непосредна врска до пораките: 1881
18.9.2012 12:45:20   
Melanija RR
Кате.. user posted image user posted image user posted image
Честитки и до anailisav нашата втора денешна трудница user posted image
Денес убави вести нека има уште многу убави вести

За тест чекаме:
stelle 18 јуни ???
Anne^ 29август ???

sonce7 22 септември
bebence19 24 септември
**IRENA 25 септември
Нивеа 10 октомври
bella80 1 ноември

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 18.9.2012 12:47:53 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1882
18.9.2012 13:10:17   
Нивеа
user posted image user posted image user posted image Честитки за user posted image user posted image
ајде па на нас да ни честитате хихихихи со лесно нека ви е!!!

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1883
18.9.2012 13:51:49   
liljak
belaa ja otvoriv stranata , kazimi kakvi se tie testovi za ovulacija, koga se plodnite denovi ????? i koj po red se od stranata za da se poracat , mene mi izleze makedonija kako sto kaza prvo evropa pa posle makedonija , ama neznam koj testoj se tie i kako se primenuvaat ....pozdrva

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1884
18.9.2012 15:42:24   
bebence19
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestki cestitki cestitki ti posakuvam se najubavo i da si imas prekrsani user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот liljak)
Непосредна врска до пораките: 1885
19.9.2012 9:58:23   
kate..
fala vi na iskrenite cestitki se nadevam u skoro vreme i vas ke vi cestitame pozdarv do site

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 1886
20.9.2012 0:19:19   
bella80

ИЗВОРНА ПОРАКА: liljak

belaa ja otvoriv stranata , kazimi kakvi se tie testovi za ovulacija, koga se plodnite denovi ????? i koj po red se od stranata za da se poracat , mene mi izleze makedonija kako sto kaza prvo evropa pa posle makedonija , ama neznam koj testoj se tie i kako se primenuvaat ....pozdrva

Da tie se za odreduvanje na plodni denovi,koga ke stisnes na linkot sto go prativ vo prethodniot post prvi se na stranata ovulation strip tests pisuva,izberi kolkava osetlivost sakas,najdobro e sredna ,normal...Pozzz

(Одговор на членот liljak)
Непосредна врска до пораките: 1887
20.9.2012 17:50:36   
bella80
Melanija jas imam greska napraveno,treba da NE dobijam na 2 Oktomvri:)Pozzzz

Непосредна врска до пораките: 1888
20.9.2012 21:46:30   
kate..
me molam za odgvor dali nekoja koja od vas vo prvite nedeli koga ostanala bremena i potecelo kafeava boja na gakite i sto moze da bide toa ve molam za odgovor

Непосредна врска до пораките: 1889
20.9.2012 22:46:00   
Barbicki2
kate mene mi tecese so prvoto rozevo,pa kafeno cela nedela okolu periodot koga trebase da imam i podocna moze,a ako e kafeno toa e stara krv i moze da e od implantacijata sto bila. Pak ti lezi,i pojdi na genikolog prasaj go i kazi mu.

Непосредна врска до пораките: 1890
21.9.2012 0:05:19   
kate..

ИЗВОРНА ПОРАКА: Barbicki2

kate mene mi tecese so prvoto rozevo,pa kafeno cela nedela okolu periodot koga trebase da imam i podocna moze,a ako e kafeno toa e stara krv i moze da e od implantacijata sto bila. Pak ti lezi,i pojdi na genikolog prasaj go i kazi mu.

potoa mila se li bese u red ti prepisa li nesto dotorot

(Одговор на членот Barbicki2)
Непосредна врска до пораките: 1891
21.9.2012 9:42:50   
love4ever
Lelel decki i jas go imam istiot problem od zavcera mi tece nesto kafeavko na gakite a mi imav dobineo pred 10 dena mi zavrsi se normalno eve od zavcera imam nesto kafeavo a neznam sto e i neznam dali treba da odam na lekar da vidam ve molam pisete miuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1892
21.9.2012 10:08:24   
Barbicki2
of togas mislev ke mi doaga menstruacija,duri po 3 nedeli koga kazav na doktorkata deka mi tecese kafeno,mi rece odmaranje,lezenje,nikako odnosi i utrogestan primav,zatoa pojdi na doktor za sekoj slucaj,zosto sekoe krvarenje moze i spontan da znaci,zatoa pobrzo pojdi ne cekaj.

(Одговор на членот love4ever)
Непосредна врска до пораките: 1893
21.9.2012 10:09:31   
Barbicki2

ИЗВОРНА ПОРАКА: love4ever

Lelel decki i jas go imam istiot problem od zavcera mi tece nesto kafeavko na gakite a mi imav dobineo pred 10 dena mi zavrsi se normalno eve od zavcera imam nesto kafeavo a neznam sto e i neznam dali treba da odam na lekar da vidam ve molam pisete miuser posted image user posted image

moze od ovulacija da ti e.

Непосредна врска до пораките: 1894
21.9.2012 10:13:07   
love4ever
Sigurna li si vo toa? jas ne sum bremena i toa me cudi nema od sto da prokrvaram sto mislis da odam na lekar ili da pocekam da vidam znaci jas nemam mnogu, imam edna linija cel den a moze i ne e cela linija
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1895
21.9.2012 10:26:07   
Melanija RR
love4ever ако 2-3 дена и ти престане е овулација ако уште трае и е повеќе оди на гинеколог

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1896
21.9.2012 10:27:51   
love4ever
Ok mene mi e od vcera ke pocekam do pon ako ne mi prestane ke odam uff mn se plasam neaznam sto euser posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1897
21.9.2012 10:46:37   
Barbicki2
love4ever ne deka bremena,nekogas pri ovulacija moze kafeno da protece,koga se osloboduva jajce kletkata,ti ako ne ti prestane odi na doktor

Непосредна врска до пораките: 1898
21.9.2012 19:27:45   
kate..

ИЗВОРНА ПОРАКА: Barbicki2

of togas mislev ke mi doaga menstruacija,duri po 3 nedeli koga kazav na doktorkata deka mi tecese kafeno,mi rece odmaranje,lezenje,nikako odnosi i utrogestan primav,zatoa pojdi na doktor za sekoj slucaj,zosto sekoe krvarenje moze i spontan da znaci,zatoa pobrzo pojdi ne cekaj.

mila barbicki2 i mene denes doktorot mi prepisa utrogestan od denes pocnav da pijam ti po kolku apcinja piese i od kolku miligrami.jas imav bledo rozev iscedok potoa dobiv kafeav iscedok a denes crven iscedok i se plasam mnogu.tebe ti prekina li krvarenjeto od utrogestan.i mnogu li imase krvarenje

Непосредна врска до пораките: 1899
21.9.2012 19:54:52   
kate..

ИЗВОРНА ПОРАКА: marija/

Фала мнооогу Луци, многу сум срекна , не знам што да пишам од возбуда, прва бременост ми е user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image позз до тебе

zdravo marija imase li krvarenja na pocetok na bremenosta jas imam krvarenja i premnogu mi e tesko se plasam da ne se sluci spontan abortus

(Одговор на членот marija/)
Непосредна врска до пораките: 1900
Страница:   <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?