Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.2.2013 13:58:54
Melanija RR
masa ти посакувам што поскоро
================ За тест чекаме:
2013 ==============
@bebe 15 февруари Anne^ 19 февруари Soyleyemedim. 19 февруари Нивеа 20 февруари myhappiness 20 февруари Kolachence 23 февруари masa 24 февруари Gardenia 4 март
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 8.2.2013 21:43:52 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.2.2013 18:46:05
Soyleyemedim.
Здраво, јас сум нова на форумов но оддамна ве следам. И јас како сите вас веќе 1 год и 8 месеци чекам две црти, искрено се надевам дека во скоро време ќе се израдуваме сите што сме во исчекување. А оние кои веќе си ги виделе им посакувам лесна бременост и им испраќам искрени честитки. п.с. Се надевам дека нема да е проблем да ме ставите на списокот за не добивање за 19 февруари.. Поздрав и гушки до сите.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.2.2013 21:46:29
Melanija RR
Soyleyemedim. добре дојде на РР
Те додадов на списокот и дајбоже дупла среќа да биде тој датум, и за тебе и за Anne^ , секако и за сите наши мили исчекувалки
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.2.2013 22:08:44
Anne^
Aw aw aw ајде ајдеее!!! Не сум била сама за 19 Имате поздрав од мм и тој вели кога ќе ја доживееме таа радост односно кога ќе ги видиме цртки дека цела РР ќе ја чести во Александар Палас
Се прашувам што би правела јас без вас.. Да не сте ми вие јас досега ќе се откажев од случајот и би тонела во црни мисли.. ви благодарам на сите за поддршката
< Поракaта ја уредил Anne^ -- 8.2.2013 22:13:49 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.2.2013 0:13:51
alai
fala vi za cestitkiteeeeeeeeeee dusicki moiii sekogas so vas ke bidammm i so vasata podrskaa vi blagodarammmmmmmm najpovekeeee vesakammmm rr i sto poskoro cel spisokk da se prazniiii i site so pozzz mnnn na site ..MELANIJA EDNO PRASANJE DO TEBEE JAS MOMENTALNO I VO DOBRA I VO LOSAA SOSTOJBA SUMM NEKAKO VO MOMENTII ME BOLII MN POLOVINA I N DOLNIOT DEL VO STOMAKOTT TE MOLAM MALCE DA MI OBJASNIS AKO MOZI POZZZZZ NA SITE MWAHH
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.2.2013 11:00:29
@bebe
Se blizi i mojot datum donekade, se mislam deka porano ke dobijam, zosto nekako kako da imam takvi bolki odvreme navreme , ajde ke vidime ste sme napravile
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.2.2013 15:07:34
Melanija RR
alai нормално е да те боли половината и долниот дел од стомакот,штом ќе одиш на прво ехо кажи за болките мене ми рекоа да пијам Магнесол и веднаш ми делуваше и сега немам никакви болки во долниот дел од стомакот ,а секако ќе треба да направиш крвна слика и мокрача па евентуално да не има нешто во мокрача. Кај мене беше во ред и само од бременоста беа болките кои веќе се минато
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.2.2013 7:28:19
bebence19
cestitki alai imaj si preubavo bremenost
nie inaku i oficijalno se obiduvame za bebence edna godina da me faka panika ama morame da prodolzivme, jas se ispitav zdravje sega ke odi i mm , mada mislam deka treba da se opustime pozdravai do site
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.2.2013 2:40:52
Soyleyemedim.
Jas imam nekoi bolki vo leviot jajnik, duri se slucuva da ne mozam ni da sednam od boki (ne se preterano jaki ama sepak boli) . Nikogas do sega ne me bolelo vaka, navistina neznam sto moze da bide. Samo se plasam da ne e nekoja infekcija Aj mozebi se sprema za na pat se nadevam.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.2.2013 2:43:25
Ummu_Ajna
ИЗВОРНА ПОРАКА: Soyleyemedim.
Jas imam nekoi bolki vo leviot jajnik, duri se slucuva da ne mozam ni da sednam od boki (ne se preterano jaki ama sepak boli) . Nikogas do sega ne me bolelo vaka, navistina neznam sto moze da bide. Samo se plasam da ne e nekoja infekcija Aj mozebi se sprema za na pat se nadevam.
ako te boli i koga ke sednes po mala nuzda i pri stanuvanje i koga se dvizis togas si vo ploden den puka folikul, mene licno toa mi se sluciva koga imam ovulacija
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.2.2013 9:22:10
kikicka
Јас на моменти имав јака болки, дури и појаки од првата бременост, само што оваа болка била од цистата водена на левиот јајник и плус бебето што се готвело. Не се секирај чекај или пак оди нека те видат на ехо, мада да ако е водена циста не смета за да останеш бремена.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Soyleyemedim.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.2.2013 11:17:01
masa
Ummu_Ajna колку ти траат болките и колку му треба на фоликулот да пукне?И мене од вчера попладне ме боли лево доле,ама некако ми е ниско за да е јајникот,а ми се плодни денови.Јас баш се исплашив што може да биде Не ме боли кога одам во wc ама како константна тапа болка слична на менструалната.А пред два месеца бев на гинеколог се беше во ред си мислам да не сум настината или пак може да е
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.2.2013 17:53:23
Melanija RR
@bebe браво за позитивноста само така се доаѓа до
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.2.2013 11:36:27
masa
Ајде @bebe мила со нова надеж нареден месец.Додуша имаш време да го фатиш крајот на месецов за акција Баш денеска гледа по улица 2-3 мачиња сите со мешиња и си мислам сега пред пролетта во периодов на парење да не фати и нас мајата па кога ќе огрее сонцето и ние гордо да си ги прошетаме мешињата
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.2.2013 12:02:54
Gardenia
ИЗВОРНА ПОРАКА: masa
Ајде @bebe мила со нова надеж нареден месец.Додуша имаш време да го фатиш крајот на месецов за акција Баш денеска гледа по улица 2-3 мачиња сите со мешиња и си мислам сега пред пролетта во периодов на парење да не фати и нас мајата па кога ќе огрее сонцето и ние гордо да си ги прошетаме мешињата
,баш така сега е најубаво време,осеќам сега пролетва ќе има многу зачнати бебиња,барем си давам надеж дека мене во пролет ми се случуваат најубави работи
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.2.2013 14:19:51
Anne^
ИЗВОРНА ПОРАКА: masa
И јас спаѓам во групата на мачки бидејќи сум ЛАВ во хороскоп се надевам дека мајата ќе фати
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.