Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
===================== 2013 година Ema$ nadezda bebus1 beblak menada belli
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
belli cestitooo prijatna i lesna neka ti bide bremenosta
Kaj mene najverojatno ne e uspesno,mi se pojavi vcera malku roze.pa posle kafeavo ama prodolziv so terapija,a denes ima poveke od toa kafeavoto ama pak prodolziv so terapija. Utre sabajle ke odam da proveram beta cisto onaka proceduralno pa ke vi pisam oficijalna informacija. pozz
Dve bebenca??????aaaaaaaaaaa Supeeeeeer kolku ubavo.... Ah daj boZe I nie da ja doziveeme taa srekja, no so tekot na vreme tolku mi izgleda dalechna, duri I nekogas se palsham deka nema da ja doziveam...mnogu mnogu me plashi taa misla I nikako ne mozam da ja isfrlam od glava
Cestito na site idni mamicki,bravo,Gospod ve blagoslovil i napravil cudo za vas!!!Jas se nadevam i znam deka eden den i za mene ke go napravi istoto!!! Ve pozdravuvam site !!!
Jas si gi plativ superfaktot 3000den oni se plakat privatno
Kapina da ne si greska?? Jas za 2-3 nedeli pocnuvam so IVF preku fond i Suprefaktot ne se doplaca.100% sum sigurna bidejki se dogovorivme so doktorot se sto-kako ce pravime.Samo ako gi nadmines 30 inekcii sto se predvideni preku fond togas sama si gi kupuvas drugite.
< Поракaта ја уредил cacisk -- 10.8.2013 18:41:30 >
cacisk tie 30 inakcii se drugi sto se primaat muskulno ovie superfaktot se potkozni i se primaat ili vo stomak ili vo raka i od niv se primaat 22 inekcii
ИЗВОРНА ПОРАКА: cacisk
ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina
Kapina da ne si greska?? Jas za 2-3 nedeli pocnuvam so IVF preku fond i Suprefaktot ne se doplaca.100% sum sigurna bidejki se dogovorivme so doktorot se sto-kako ce pravime.Samo ako gi nadmines 30 inekcii sto se predvideni preku fond togas sama si gi kupuvas drugite.
cacisk tie 30 inakcii se drugi sto se primaat muskulno ovie superfaktot se potkozni i se primaat ili vo stomak ili vo raka i od niv se primaat 22 inekcii
Znam bik4e jas veke imam edno neuspesno IVF. Suprefaktot go primav samo vo stomak. Od nego preku fond ti sleduvaat 2 sisenca, ako neti stignat tie togas si kupuvas novo. Obicno ne se dotrosuvaat dvete sisenca pa ako ti ostane im go vracas sisenceto. Za vo Sistina 100% e vaka.
Da cacisk i jas imam edno ne uspesno ifv vo sistina i mene mi dadoa bez pari dve sisenca superfakt ama sega za vtoroto ifv koe ke go pravam vo bt mi rekoja deka superfaktot se plaka ,pak zatoa ne mi bese jasno kako moze vo edna bolnica da se plaka a vo druga da ne se plaka ,ztoa sakav da se iskonsultiram so rr. pozdrav i ti posakuvam vtoroto ifv da ti bide uspesno i da si rodis zdravi Kapina da ne si greska?? Jas za 2-3 nedeli pocnuvam so IVF preku fond i Suprefaktot ne se doplaca.100% sum sigurna bidejki se dogovorivme so doktorot se sto-kako ce pravime.Samo ako gi nadmines 30 inekcii sto se predvideni preku fond togas sama si gi kupuvas drugite.
Znam bik4e jas veke imam edno neuspesno IVF. Suprefaktot go primav samo vo stomak. Od nego preku fond ti sleduvaat 2 sisenca, ako neti stignat tie togas si kupuvas novo. Obicno ne se dotrosuvaat dvete sisenca pa ako ti ostane im go vracas sisenceto. Za vo Sistina 100% e vaka.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.