|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
26.9.2013 13:10:38   
bucko mal
user posted image

Zenski eve od mene eden Angliski rucek,ajde vreme e za rucekuser posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 326
26.9.2013 15:00:36   
Bethany
Е кафиња веќе прескокнувам, доста ми е за денес, ја пречекорив дозата, се надевам желудникот нема да ми се зацементира од кафето user posted image
Ама затоа ручекот не одбивам user posted image

Бев со син ми надвор, па купивме некои работи за него, па потоа си седнав во кафич на ладно нес кафе, а тој покрај мене на лизгалки и супер место е за родители и деца.
Па со една комшивка, таа ми донесе кафе и торта, да частила нешто, и ете, премногу кафиња, а ручек ништо user posted image
Ама нема врска, барем ни беше убав ден, надвор е топло, преубаво. Ќе стане синко, па ќе излеземе пак user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 327
26.9.2013 15:39:44   
elenak

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Леле Елена,ајварот ке ги биде а ? И мене ме чека тоа викендов изгледа user posted image Кутрите мои нокти,ке отидат јабана user posted image

Миана земи ракавици обавезно, јас имам нешто проблем со кожата на прстите на десна рака и со ракавици ќе лупам пиперки. Од оние ,,докторските,,.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 328
26.9.2013 18:56:24   
mommy_angels RR
ајде жени земајте ,оти постои шанса се да испијам сама,од вчера свеќи ми е на гости
user posted image
ауууууууууууууу да се мислело дека се се знае user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 329
26.9.2013 21:42:02   
Bethany
мами_ејнџелс, немој премногу да испиеш па да ти се од една причинуват неколку свекрви, уште полошо ќе ти биде user posted image
Ај со лесно, што да ти кажам, на едно уво влегло , на друго излегло ... Што во животот не помина, сега една свеки ли ќе ти е предизвик user posted image Сакам само малку да те орасположам, тоа. user posted image

А јас од мм порачав на враќањето дома, да ми донесе мекиците од Стража, и мечтаев за нив како ќе ги јадам со сласт, кога оно нешто толку мрсно ми дојде, беа уште топли, ама дали дека стоеја во кесето, па сега ми е лошо user posted image Да не се зарекувам па да морам во темата "Што никогаш нема да купите повеќе" да пишувам, ама колку ми е гадно сега, не сакам да ги пробам никогаш повеќе.
ајде убава вечер на сите! user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 330
26.9.2013 21:52:12   
Felly RR
Мами, и нека те води мислата дека ти е на гости! Кај да е , ќе си оди значи user posted image Јас пишав прееска, толку сум во викенд расположение, што мислиев дека е петок денес. Да не заборавам да појдам на работа утре.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 331
26.9.2013 21:58:46   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

мами_ејнџелс, немој премногу да испиеш па да ти се од една причинуват неколку свекрви, уште полошо ќе ти биде user posted image
Ај со лесно, што да ти кажам, на едно уво влегло , на друго излегло ... Што во животот не помина, сега една свеки ли ќе ти е предизвик user posted image Сакам само малку да те орасположам, тоа. user posted image

А јас од мм порачав на враќањето дома, да ми донесе мекиците од Стража, и мечтаев за нив како ќе ги јадам со сласт, кога оно нешто толку мрсно ми дојде, беа уште топли, ама дали дека стоеја во кесето, па сега ми е лошо user posted image Да не се зарекувам па да морам во темата "Што никогаш нема да купите повеќе" да пишувам, ама колку ми е гадно сега, не сакам да ги пробам никогаш повеќе.
ајде убава вечер на сите! user posted image

I jas neznam sto tolku dzeva se kreva okolu tie mekici od straza,koga pomrsni mekici ne sum probala do sega ....Pa kakvi mekici pravam jas,moze da mi pozavidat ( da ne se faslam sega ) ovie "strazarskive" user posted image
Jas bev vredna..Sama sum so decava...Napraviv zatvoreni pizzi,dva vida..I pizza pecena ( so testoto sto mi ostana..Pravam za detevo da ima sto da mi jade vo skolo ( ne im davaat uzina.. user posted image Sum gi izbanjala dvete,sega cekam da zaspijat i da se izbanjam i da mu ja legnam ...

Непосредна врска до пораките: 332
26.9.2013 22:12:48   
Мамичка85
Bravo Miana tolku si vredna blaze si mu na maz ti user posted image jas denes samo ispeglav i sega mm pravi palacinki da me casti za pocetok na 7 mesec denes pocnuvam user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 333
27.9.2013 7:28:22   
Malecka23
Добро утро како сте?.Ајде повелел на кафенце и блакце да ни тргне денот на арноuser posted image .
Мојот ден започна уште многу одамна имам дома едно славејче што ни прави концерти по цела вечер и многу ни е забавно и распеано од 3ч сабајлеuser posted image и абер нема да се умори и да заспие.Имајте убав ден
[img]http://www4.slikomat.com/13/0927/lfm-IMG-18.jpe[/img]

< Поракaта ја уредил Malecka23 -- 27.9.2013 7:35:52 >

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 334
27.9.2013 8:08:43   
Malecka23
ооо ова сликата не ми испадна

user posted image

< Поракaта ја уредил Malecka23 -- 27.9.2013 8:11:12 >

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 335
27.9.2013 8:21:15   
bucko mal
Moevo slavejce do 3 peeshe posle zaspa.Ama bar vo negovo krevetce spieshe a mama se trkaleshe po spalna I uzivashe posle tolku vremeuser posted image user posted image
Malecka 23 neli trebase da pocnes so rabota,M koj ja cuvauser posted image
Vi posakuvam ubav den na siteuser posted image

You have to dream if before you can do it.

Непосредна врска до пораките: 336
27.9.2013 8:28:37   
Mihaela 2010
Aj dobro vi utro,denes petok super,edvaj go docekav denot,iako od vcera trgnav na rabota nekako mi se sedi domce ama toa e...
Ete od sabajle ubavi vesti,na kolegava zenamu se porodila,zivo zdravo masko dete,koleskata sto i go dadoa bebceto na posvojuvanje e super,se priviknuvaat i bas mi e epten milo...i taka

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 337
27.9.2013 8:29:47   
Malecka23
Eee bucko mal da rab enmase vaka da se seknuvamuser posted image .Se bese sredeno da pocnam arno ama so drzavno da si nemas rab.Na moeto mesto e vlezen nekoj so debeli vrski.Marfi!user posted image

Непосредна врска до пораките: 338
27.9.2013 9:02:56   
Yummy Mammy
Dobro utro zeni, bas mi e milo sto ve gledam site na broj!
A be da ve prasam nesto, negde imavme na forumov ama ne se sekavam kade. Dali nekoj koristel Contratubex ili nesto slicno za luzni i fleki kaj deca?

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 27.9.2013 10:01:32 >

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 339
27.9.2013 9:43:36   
Bethany
Јами Мами, еве ја бараната тема ЛУЗНИ, таму ќе ви ги префрлам постовите, твојот и на Тања7880.

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 27.9.2013 10:01:00 >

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 340
27.9.2013 18:34:20   
mommy_angels RR
кај сте женчиња,ајде да ве освежам од попладневна дремка
user posted image

Непосредна врска до пораките: 341
28.9.2013 21:55:39   
Bethany
Добра вечер! Јас да се пријавам и да ве послужам со топло чоколадо, може ќе ве намамам на муабет user posted image

user posted image

Што има женски, како вие го поминавте денешниот сончев ден?
Мојов беше убав, нека има многу овакви денови user posted image

Непосредна врска до пораките: 342
28.9.2013 23:13:53   
mommy_angels RR
Ubav den... Od mene leka nokuser posted image user posted image user posted image ]

Непосредна врска до пораките: 343
29.9.2013 8:31:18   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro uspani lepoticiiii,nedela e,sonceva e,velat posle nea dozd I zaladuvanje I jas se spremam za shetanje,samo da gi razbudam mazite da gi nadoruckuvam, tocacite pod nas I park ne ni bega!Odlicen mi e planot no napraven bez nivna konsultacija,dali ke mi pomine ke vidamuser posted image
Imajte nezaboraven nedelen den!

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 29.9.2013 10:20:04 >

Непосредна врска до пораките: 344
29.9.2013 8:38:06   
Tanjat7880
Ehh ne mi uspea kafeto,pa dobro de I toa se slucuva,aj bidete dobriuser posted image

Непосредна врска до пораките: 345
29.9.2013 10:23:23   
Bethany
Добро утро и од мене!
Веќе е 10 саатот а јас сешто нешто направив од сабајле. Сега седнав да одморам. user posted image
За мене денес нема шетање, мора да завршам некои домашни обврски, да подзачистам по дома, па затоа највероватно утре ќе прошетаме до кај мм родителите, ајде промена нема да шкоди user posted image

Тањат7880, белки ќе ти успее планот и твоите ќе се најдат со добра волја за реализацијата.
Патем, ти го направив кафето user posted image

Убав ден на сите user posted image

Непосредна врска до пораките: 346
29.9.2013 11:10:08   
anaana
dobro utro na site.. prijatno kafe na tie sto pijat :)))
jas imam edno prasanje ne e za ovde ama sepak ke go postavam. :)
imam garderba koja sto ja trgnav i sakam da ja doniram nekade. znam deka edno vreme vo soborna mozese da se odnesi, a sega dali e taka ne znam. ajde ako nekoj znae kaj mozam da ja odnesam neka mi kaze??
i moze da se prefrli prasanjevo kade mu e mesto. vo delot na humanost imase samo za donacii na aleksandra, ama ova e poveke pogolema garderoba i maska :)))

Непосредна врска до пораките: 347
29.9.2013 12:22:01   
vezilka RR
Па види во црвен крст, нели сега имаат оставено контејнери за донации на различни локации. Само не ја знам процедурата. И пробај преку донации.мк. проектот на МТСП. Тоа ми текнува во моментов.

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 348
30.9.2013 8:03:07   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Добро утро и од мене!
Веќе е 10 саатот а јас сешто нешто направив од сабајле. Сега седнав да одморам. user posted image
За мене денес нема шетање, мора да завршам некои домашни обврски, да подзачистам по дома, па затоа највероватно утре ќе прошетаме до кај мм родителите, ајде промена нема да шкоди user posted image

Тањат7880, белки ќе ти успее планот и твоите ќе се најдат со добра волја за реализацијата.
Патем, ти го направив кафето user posted image

Убав ден на сите user posted image

Ejjj sposobni zenski,sve vi uspeva,bravo Bethany,ete I kafeto go sredi mene shto ne mi ideshe,covek da se plashi bre od vas,za se ve biva!!!user posted image
Jas sum so stomacen virus I me iscedi,nemoam na noze da stojamuser posted image
A vcera go svrtev parkot uzdush I poprekuuser posted image
I tolku,odam sega da si varam caj

Непосредна врска до пораките: 349
30.9.2013 8:06:54   
Tanjat7880
anaana,jas garderobata od sin mi ja pakuvam I direkno ja divam na decata shto prosat,ne na roditelite nivni,sekogash imam vo tashna nekoe bluzice,kapa,corapi ili shto I da e I im gi davam,ako dadam pari nekoj ke im gi zeme ako im dadam stara obleka ili obuvki postoi shansa da si se nivni I da gi nosat I stoplat!

Непосредна врска до пораките: 350
Страница:   <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Ime
Jana9

Ime

Ivo (0%)

Teo (50%)

Veljko (0%)

Petar (50%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!