Martins mom
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki detevo ima 4 godini i ne ste go naucile vo wc da bide samostoen, pa koga planirate da go ucite koga ke bide prvo odd na skolskite cucavci Stvarno ne mozam da svatam sto e tolku loso vo gradinkite Епа драга ники, не се сите деца исти, не јадат сите самостојно од 14 месеци, не се одвикнуваат сите од пиењето со цуцла пред три години, не кажуваат сите за какање на година и пол, не прозборуваат сите од 7 месеци, не цицаат сите до 2 години, не почнуваат да џвакаат на 10 месеци, така што ете и на моето му е потребна помош за да го избришам кога какало А кога ќе влезеш во градинката во која го носев, а воедно е и најновата во градот, кога ќе те мавне една реа, у несвес да паднеш,што страшно ме загриживаше. Таму не сакаше да јаде, прва недела одма инфекција на очите, во месец дена, 3 пати ноќе го носевме на инфузија, температура преку 39, детето ми ослабе 5 кг за еден месец, а тоа е премногу. И што, една недела во градинка, две дома, пак со баба. Уф, Тањат, ти благодарам , имам време дури да почнам со работа, па ваљда ќе најдам некое решение. Мм многу не се замара оти не ја знае вистинската ситуација. Се чувствувам како јас се’ да морам оти тука сите како да се мали деца, па треба јас да внимавам на мм , оти е импулсивен и може да направи нешто што не треба, свеки да пазам да не ја увредам, оти ќе се разлути и нема да сака да ми причува едно дете, дури на пр. другото го носам на вакцина...и на сите така по ред пазам