|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување VI дел
14.11.2014 20:02:32   
sanjaaaa!
Еве ме и мене со извештај за денешниот ден. Испитав естрадиол, сестрата ми рече дека е добар, ја прашав колку е, ми рече помал од 5. Незнам колку е тоа добро. Со докторот не се видов, сестрата се консултираше со него и ми кажа да се боцкам со супрефакт 0,5 и следниот викенд, а со фостимон да почнам од понеделник, тоа доаѓа негде 6 ден од циклус, а тогаш супрефактот ќе го намалам на 0,3. Тоа ми е чудно, незнам, при првото ивф со фостимони почнав од 3 ден од циклус, но како ми кажале така. Од понеделник почнувам со стимулација со фостимон 150, 4 дена, па во петок на ехо. И мене ми препишаа полигинакс вагиналети (една на вечер) и цитерал за сопругот ( 10 дена, 2х1). Полигинакс се 6 вагиналетки нели, само едно пакување треба да ставаме нели??? За тоа заборавив да ја прашам сестрата!

mili4kask браво, многу јк, супер реагираш на стимулацијата, среќно понатаму и успешно ивф!!!
orchid7 среќно со стимулацијата, сигурно ќе ти стигнат фостимони, 2 фостимони од 75 започеток не се многу!!! Среќно!!!

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 951
14.11.2014 21:21:27   
gina

ИЗВОРНА ПОРАКА: весник

dali ima nekoja od vas broj od doktorot Lazarevski direktno???? pisete mi go vo inbox dokolku go imate.ke mi bide olesnenie dokolku go imam.

i jas bi sakala da go imam negoviot broj neka ni go pise nekoj vo pp

Sanjaa jas mislam deka tie dobar reziltatot treba da e pod 20 koklu sto se sekavam mene mi bese visok 34,99 da i jas stavav poliginaks setrata mi rece edna pakovka

(Одговор на членот весник)
Непосредна врска до пораките: 952
14.11.2014 22:37:48   
mili4kask
Sanjaaaaa браво!!! Одлично си поминала, сега останува да се истераат овие денови со стимулација, и после се ќе биде полесно!!! user posted image

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 953
14.11.2014 23:53:52   
Anonimen
која цена е кринон гелот и колку апликатори има во едно кутивче? ако можи да ми кажи некој најтазе што купувал фала

(Одговор на членот mili4kask)
  Непосредна врска до пораките: 954
15.11.2014 0:03:52   
skriena
anonimen crinonot e so cena okolu 180 den 1 i kupuvaj si od den na den po nekolku zasto ne znaes do koga ke ti rece da gi stavas zatoa posto se solenki ne brzaj za celo pakovanje

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 955
15.11.2014 2:02:35   
kapina
jas si gi kupiv dotestot niv edno 15 edno mi ostana visok e sega sakam da prasam znaci sega kogs pocnav da krvaram znaci odma otidov na lekar i lekarot mi rece deka mi e zadebelen endometriumot dali toa znaci oti e imalo implantacija iako bese biohemiska bremenost i posle kolku vreme mozam da probuvam da ostanam bremena prirodno. po biohemiska bremenost vo vtornik treba da odam ns eho da vide ginekologot sto me primi vecerta koga pocnav da krvaram dali e se iscisteno

(Одговор на членот skriena)
Непосредна врска до пораките: 956
15.11.2014 11:39:59   
nadbet
KAPINA mislam deka mozesh vednash drugiot mesec da probash so novo ivf ama bez stimulacija. Za nova stimulacija treba da pomine 6 meseci.
Inace eve i jas da se javam deka moeto ivf beshe ne uspesno, nemavme ni edna folikula za punkcija, no toa e ne e nisto cudno kaj jajnici so mnogu mala rezerva :(
So sreka na site rr i vi stiskam palci da si vidite user posted image user posted image sto obrzo!!!

Непосредна врска до пораките: 957
15.11.2014 11:55:15   
kapina
Nadbet zalmi e dusicke. I jas nemozam uste da se oporavam povrakam loso mi e no toa e

(Одговор на членот nadbet)
Непосредна врска до пораките: 958
15.11.2014 12:26:07   
vazna
Nadbet bas mi e zal, no ajde sigurno ke bide narednoto uspsno glavata gore, silni sme nie zenite se ke izdrzime user posted image

Непосредна врска до пораките: 959
15.11.2014 13:08:02   
gina
Anonimen jas vcera kupiv edna kutija i natre ima 15 parcinja okolu 2450 den cela kutija a edno mislam deka bese 170 den

(Одговор на членот vazna)
Непосредна врска до пораките: 960
15.11.2014 13:48:53   
NovaN
Jas gi kupuvam na parce, 180 denari e edno aplikatorce.

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 961
15.11.2014 14:43:12   
Hopeful RR
Sanjaaa, јас си препрашав за полигинакс и докторот ми рече до пункција, така што фатија скоро две пакувања. Да не ираме рекла казала, прашај ја сестрата точно до кога треба user posted image Со среќа!!!

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

(Одговор на членот NovaN)
Непосредна врска до пораките: 962
15.11.2014 16:23:50   
sasaiciko
Devojki za proverka za bthcg kolku kosta?tamu kade sto si go pravel invitroto tamu se proveruva taka?

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 963
15.11.2014 19:05:46   
bella80
Mislam deka 800 den na privatno,a drzavno 100 den so upat od maticniot.Neka bide visokauser posted image Pozzz

(Одговор на членот sasaiciko)
Непосредна врска до пораките: 964
15.11.2014 19:55:07   
LoveableMe RR
nadbet, жал ми е, земај матичен млеч барем три месеци во наредниот период, па пробајте пак. Имаш право преку ФЗО, така?

*******2014*******
user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image

05.10 - sasaiciko -почеток со терапија (Хаџилега, Ремедика)
25.10 - mili4kask - почеток со терапија (Ивановски, Систина)
13.10 - Anonimen - почеток со терапија (Поповиќ, Систина)
01.11 - sanjaaaa - почеток со терапија (Ивановски, Систина)
04.11 - orchid7 - почеток со терапија (Лазаревски, Систина)
13.11 - SOLE - -почеток со терапија (Петановски, Ремедика)
/.11 - Pinky30 - почеток со терапија (Глигор Тофовски, ГАК)
26.11 - butterfly00- почеток со терапија (Лазаревски, Систина)
/12 - Kaya трансфер со смрзнати ембриони (Димитров, Ремедика)
/.12 - весник - трансфер со смрзнати ембриони (Лазаревски, Систина)
/12 - LoveableMe RR- трансфер со смрзнати ембриони (Димитров, Ремедика)

=========================
user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image

04.11 - sasaiciko = пункцијa 07.11= ЕТ
09.11- Anonimen= пункцијa 11.11= ЕТ
20.11- mili4kask = пункцијa 23.11= ЕТ

=========================

21.11 -sasaiciko = ТЕСТ
25.11 - Anonimen = ТЕСТ
07.12 - mili4kask = ТЕСТ

2014 година

nataly86 user posted image Lina*user posted image Каrmauser posted image biljana87user posted image Anonimenuser posted image babylove**user posted image avgustina2 user posted image Kolacence user posted image lolla user posted image mesecina83 user posted image lily98 user posted image stefanieuser posted image Hopeful user posted image sonce79 user posted image tea88user posted image Nestrpliva28 user posted image Мilicka 30user posted image profe user posted image skrienauser posted image gina user posted image NovaN user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 17.11.2014 16:08:07 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 965
16.11.2014 19:22:24   
Milicka 30
Надбет и јас имам мала оваријална резерва , амх ми е 0,6 што е многу ниско, ама ете со максимална терапија имав 4 јајце клетки. Јас пред инвитрото јадев по 3 пати на ден на гладно, во 1 тегло мед ,10гр чист матилчен млеч, прополис и поленов прав ( од виталија) . Побарај од пчелар кој го познаваш. Поздрав

Непосредна врска до пораките: 966
16.11.2014 20:02:40   
kapina
Kakvi se ispituvanja se pravat na MANU jas ke treba da pravam ispituvanja tamu oti matkata mi besesuper endometrium

(Одговор на членот Milicka 30)
Непосредна врска до пораките: 967
16.11.2014 23:33:00   
kate..
cestitki do site trudnici da imate lesna i ubava bremenost a oni koi ne uspeale da ne se grizat ke dojde i nivnoto vreme koga ke imaaat golemi stomaci.inaku jasn sum pri kraj so ispituvanjata mi ostanuva uste edno eho ili kalkoskop pa ke gi pustam dokumentite vo fon pravevev ivf ednas no neuspesno se nadevam ovoj pat ke uspejam .

2011fevruari operacija cista otstraneta i jajnik,2012 spontan abortus,2013 april vonmatericna bremenost operacija hitno tubite otstraneti,prvo IVF neuspesno vtoro neuspesno

Непосредна врска до пораките: 968
17.11.2014 8:53:16   
NovaN
Jas ne izdrzav do utre...napraviv 2 testa sabajlevo....i user posted image  i na dvata....bev sega za krv da ispitam i toa......valjda tocni se testovive a? Ne mi se veruva :)

(Одговор на членот kate..)
Непосредна врска до пораките: 969
17.11.2014 8:59:31   
SOLE
NovaN superr cestitki I so lesno neka ti e user posted image stom dvata testa ti pokazale user posted image sigurno se tocni, sega uzival maksimalno i raduvaj se na meseto, ti posakuvam ubava bremenost user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 970
17.11.2014 9:02:35   
sanjaaaa!
NovaN честитки!!!! Имај лесна и пријатна бременост!!!! Влечи не за нос сите останати што сме во редот на чекање за user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 971
17.11.2014 9:05:33   
NovaN
Vi posakuvam najmnogu na cel svet user posted image ...
Ama ajde da gi pocekam rezultatite od krv, da ne se raduvam pred vreme

(Одговор на членот sanjaaaa!)
Непосредна врска до пораките: 972
17.11.2014 9:06:57   
orchid7
Честитки!!! преубава вест за почеток на неделата user posted image
Убава и лесна бременост и да си ја дочекаме и ние оваа радост user posted image user posted image

(Одговор на членот sanjaaaa!)
Непосредна врска до пораките: 973
17.11.2014 9:20:41   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: NovaN

Jas ne izdrzav do utre...napraviv 2 testa sabajlevo....i user posted image  i na dvata....bev sega za krv da ispitam i toa......valjda tocni se testovive a? Ne mi se veruva :)

Честиткиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 974
17.11.2014 10:45:39   
Hopeful RR
Честиткииии!!! user posted image user posted image user posted image

Браво NovaN, ти посакувам лесна и пријатна бременост! user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 975
Страница:   <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?