Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
kaj dr petanovski remedika a zosto tolku lekarsva pojma nemaM ZNAM VISOK MI BESE ESTRADOLO PRED PUNKCIJA DRUGO NISTO NE ZNAM MOZE I PA DEKA SUM SO EDEN JAJNIK NEZNAM NAVISTINA NEZNAM ZOSTO TOLKU APCINAJA PIJAM
Estroferm se dava za endometriumot aspirin za cirkulacijata deksametazon za imuniot sistem da ne go isfrla plodot kako strano telo dostinex za da ne dojde do hiperstimulacija crinon za podrska na bremenosta vibramicin zelenite kapsuli gi davaat za da ne dojde do bakteriski infekcii
Кaтееее, убaвa вест, среќнo и пиши ни кoгa трaнсфер. Терaпијaтa е зa сите истa плус минус. Секaкo декa мислиме нa тебе, сите сме тукa дa се пoддржувaме.
Kate super brojka kako za eden jajnik , srekno da se oplodat site tri . Nadesh se slusna so dr Tase i toj ti rece da se dvizis ili sestrata taka ti rece? Ako ti bide i utre vaka slusni se direktno so Tase i kazi mu deka imas hiperstimulacija i koi simptomi gi imas. Ajde srekno obicno so pozitiven rezultat zavrsuvaat hiperstimulaciite daj Boze i kaj tebe .
kate.., браво за јајникот херој и трите ембриончиња! Нека растат и нека се развиваат правилно и наскоро кај мама во меше и дома, и така во текот на следните 40 недели За терапијата не се преоптоварувај, таа е, горе доле иста кај сите. Олабави се и само позитивни мисли! Со среќа на ЕТ
Kate super ajde so sreka sega. Tea88 se slusnav i so sestrata a posle se javiv i kaj dr.Tase mi rece deka bilo normalno i deka bilo ubav znak ,da odmaram i lezam a ne da se dvizam ,da pijam kisela voda mi rece.Isosport vo apteka da go pobatam?Loveableme daj boze da se izradubame site
cestitki lena za vaucerot e sega razmisli ubavo kade ke go upotrebis izberi go najdobriot doktor vo kogo ke imas celosna doverba.
ringerajki fala vi sto se grizete za mene se nadevam ovie trite sto se oplodeni ke napreduvaat dobro inaku na site vi posakuvam mnogu sreka pozz mili moi neznam sto bi pravela bez vas
Lena so sreka ovoj pat da bide Valentina site primaat slicna terapija pri ifv ama ne i ista. Opusti se znae dr sto treba. A od utrogestanot normalno e da ti se podue stomakot a za grcevite eve jas celo vreme gi imam od pocetok. Nadesh i mene Tase mi rece da miruvam celo vreme koga imav hiperstim. zatoa se zacudiv koga tebe ti rekle da se dvizis po malku. Isto i mene mi rece gazirana voda, belki od jajce i lesna hrana. I isosport piev po edno od malite sisenca dnevno i voda 2l , poveke ne mozev da pijam. Ajde ke bide ovoj pat ova e stvarno dobar znak
Zdravo devojki na site sto ocekuvate i sto se vo procedura na inv vi posakuvam mnogu uspeh. Jas vcera bev vo sistina pravev mikro bioloski brisevi pa sega ke cekam da mi dojde da napravam uste hormonalen status doktorkata mi reke od 22 ovoj mesec da pocnam da pijam jasmin, dodeka go cekam vaucerot rece da ne gubime vreme posto se piele 21 den. Pa se nadevam deka i jas ke go dobijam pobrzo vaucerot. Lena cestito vaucer, za kolku vreme ti go odobrija vaucerot otkako gi podnese dokumentite od prilika?
Valentina fala na odgovorot pa brzo si go dobila ti vaucerot 10 den ne se mnogu mene mi e radi sto doktorkata rece da pocnam so terapija pa sum nekako vo nedoumica mi e starv da ne ne mi go odobrat dodeka ja primam terapijata pozzz