|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Како се чувствувате денес ?
11.12.2009 13:52:26   
pacuvce
A kapak na se,ova go zaboraviv,od sabajle ne uspeav da vlezam kaj sin mi vo soba da otvoram da provetram,a toj sinoka posle Seherezad bela macka ne gledase od sto mu se spiese,pa corapite gi soblekol i gi stavil na biroto odozgora...AUUUUUUUU...Zivi sramoti...Ke ima muabeti sega... Lele,lele,lele...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 751
11.12.2009 13:54:16   
mami
абе ајде не се замарај..уживај си..ако тебе ти е добро, што ти е гајле што зборат комшиките што немаат друга работа

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 752
11.12.2009 13:54:22   
Bogdancanka
Ќе имало муабети не се нервирај за такви глупостиuser posted image user posted image user posted image нека не зборат да не, не забораватuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 753
11.12.2009 13:54:40   
Iva
user posted image user posted image user posted image user posted image Е ова со чорапите ме насмеа.user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 754
11.12.2009 14:21:10   
Enika
Пасувце и да немало чорапи таа ке извадела бајаги материјал...ма на такви лиге не им обрнувај внимание..али сл пут плесни и да незнае како се вика...ај мене на укица колку ги има само...ехееееееееее...мјка ми им им плеснато на некои ама џабе...лугето се такви ти неможеш да ги смениш али можеш да не се замараш и да си го тераш животот...она на тоа и ке останат!!!! а што ти донесе вака за повојница она како мн паметна личност?user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 755
11.12.2009 15:16:29   
Cacko
Ja denes se ubiv ood setanje so Elena do sega,i ene ja spie ko zaklanauser posted image Bevme nesto nastinati doma ja i mm(Elena za sreka ne),pa ne izleguvav,ama denes koa sum mu pisnalauser posted image i sea se osekam ko drug covek,mnooogu sum raspolozena

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 756
11.12.2009 15:21:10   
Adrijana
Denes sum kako stara babickauser posted image me boli rakata, i glavata, i edno zapce, i polovinata, i dvete kolenca...
Aj mos ke mi mine

< Поракaта ја уредил Adrijana -- 11.12.2009 15:22:59 >

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 757
11.12.2009 15:23:23   
mami
па така треба бе Цацко..колку беше убаво времето, само за шетање..ние утре се спремаме за таа активност

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 758
11.12.2009 15:28:01   
JUKI
Zdravo drustvo ! Jas sum nova clenka na ringeraja. Jas sum od Kumanovo majka na 3 godisen sin i bremena vo 6-ti mesec.user posted image user posted image

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 759
11.12.2009 15:28:53   
arh_diz
Dobredojde JUKI user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот JUKI)
Непосредна врска до пораките: 760
11.12.2009 15:29:10   
mami
Здраво Јуки..добредојде...ти посакувам пријатна дружбаuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот JUKI)
Непосредна врска до пораките: 761
11.12.2009 15:31:17   
caci20
Mi se odi doma. Ne mozam da se razveselam za Nova Godina nekako. Ne mozam da vlezam vo film. Mi treba soping user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 762
11.12.2009 15:32:30   
Enika
И мене ми треба шопинг ама не тука у мк...како би отишла у Солун или Белград...ама со пари тнко годинава user posted image

(Одговор на членот caci20)
Непосредна врска до пораките: 763
11.12.2009 15:35:07   
caci20
Nemame pasosi, a inaku vo Sofija vo februari ima popusti sto da vi kazam. I tamu se pravi dobar soping. Za pasosi ke cekame do juni, osven ako ne pravime pod itno i otidoa parite za soping

Непосредна врска до пораките: 764
11.12.2009 15:35:24   
Bogdancanka
Добре ни дојде Јукиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Кога прочитав Јуки на момент помислив на мојата братучеда Јуки од куманово али она има две дечињаuser posted image

(Одговор на членот JUKI)
Непосредна врска до пораките: 765
11.12.2009 15:36:49   
STRUMFETA
Odlicno.Sega go zaspav sin mi,pa da odmoram.Dosega ve citav na ratiuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 766
11.12.2009 15:51:07   
Bogdancanka
Сега турбо хахахаа можеш да фатиш ритам тука на форумотuser posted image

(Одговор на членот STRUMFETA)
Непосредна врска до пораките: 767
11.12.2009 15:53:03   
mami
ми се слоши наеднаш..ке да ми е крвта пак на ниско ниво..си растворив магнезиум шумечи сега, да ме кренат малку

Непосредна врска до пораките: 768
11.12.2009 15:55:12   
JUKI
Mojot sin samo sto ne se razbudil . Jas sega dojdov od rabota pa sakav malku da se druzam so vas da iskoristam malku dodeka spie.

Непосредна врска до пораките: 769
15.12.2009 9:25:41   
Палешка РР
Нервозно user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот JUKI)
Непосредна врска до пораките: 770
15.12.2009 9:27:43   
Bogdancanka
isto i jas denes nesto sum nervoznauser posted image a udriv na pesna uste osabajle da razbijam nervoza

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 771
15.12.2009 9:40:23   
arh_diz
Denes sum super raspolozena

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 772
15.12.2009 9:42:54   
BEBICA
I ja sum super raspolozenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 773
15.12.2009 10:05:29   
caci20
Imam rabota preku glava. so ovie hartii ne mozam na kraj da izlezam. Edvaj gi cekam praznicite, ke si bidam doma edna nedela.

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 774
15.12.2009 10:18:15   
profesorica
одвај станав , мрзоволна сум.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот caci20)
Непосредна врска до пораките: 775
Страница:   <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?