Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 10.12.2009 9:29:24
bibi
Одвратно луѓе. ми се спие. Не можам веќе да работам, па 8-ми месец во бременост сум, нели заслужувам да се одморам. Само на помислата дека имам пациенти на секој саат, ми доаѓа да повратам
RE: Како се чувствувате денес ? 10.12.2009 11:23:21
Калина28
Здраво на сите....веќе влегувам у 12 недела...помалце мачнинини...нешо дури сеа почна паника со грипов да ме фаќа...па мислам дека хипохондришем...еве ме на работа со маска дремам...
RE: Како се чувствувате денес ? 10.12.2009 23:54:19
Anushka
Bogdancanka, a sto tolu slatko jadese? Jas cel den jadam trici na decava da ucat... eh, Bogdancanka, Bogdancanka, da te fatat moite kletvi, pa i ti za nekolku godini na tvoeto detence "da mu jades trci " da uci, a?
RE: Како се чувствувате денес ? 10.12.2009 23:57:43
Bogdancanka
дај боже Анушка ако треба не трици се ке јадам а што јадев еееее еден голем хамбургер ммммммммм ретко јадам хамбургер али овој добро ми дојде бев многу гладна