Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 29.12.2009 16:56:14
vezilka RR
никако, никако..ништо не ми се праи, со никој не ми се збори..сакам само дома да си седам..јас сум школски пример на нопак човек, кога сите ги фаќа новогодишна еуфорија, мене ме фаќа депресија...
RE: Како се чувствувате денес ? 29.12.2009 17:17:11
Bile
mi se spie, vratnite zili me bolat zosto spijam na dvosed od pricina sto kerka mi spie na moeto mesto vo spalna a jas vo dnevna so bebeto radi toplinata. pa i mnogu sum premorena, denes cistev cela kujna, redenje, prereduvanje, bisenje.......... plus neli sum MILKA, go dojam maloto, em sum sama mm e na rabota ...........ama vi se iznazaliv
RE: Како се чувствувате денес ? 29.12.2009 17:39:36
Anushka
ех Биле, мм вели не сум била Милка, туку Моше Баум (Свид милк).... главата горе и биди посебична, избрка ј ги сит од кревет. Себичноста е многу корисна работа за една мајка
RE: Како се чувствувате денес ? 30.12.2009 8:30:48
Iva
Се чувствувам утепано, цела ноќ некаде докај 4 се справував со Т на Тео. А на господинот Михајло не му се спиеше, па јас таман легнав во 4 он во 4:30 стана си пушти телевизија да си гледал цртанки (цртани). И така место да се одморам светлото од ТВ ми блештеше во очи, а син ми се смее ли се смее на глас од цртаните. И така сега сум за никаде.
RE: Како се чувствувате денес ? 30.12.2009 12:50:47
mother 29
супер..сега уште малку ке одиме од работа на свечен ручек по повод Н.Г,нели !?и то И морам да ги пофалам колегите ,му купија на МАРКО оваа година од тие големите пакетчиња на Милка,полно само со чоколади
Жени под итно да се поработи на дигање на расположението. Втор ден од нова година и сите без везе. Ајде што ви е? Неможам смешковци да ставам, ама замислете дека има се весели фацки. Ајде уште ли ве држи мамурлок од нова година?