Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Женски, денес во Зегин имаше промоција на Еуцерин, и баш се распрашав за кремата за сончање за деца. Девојката ме праша колкаво е бебето, реков 1 година. Беше фер и рече дека Еуцерин кидс 50 се препорачува за деца над 3 години поради состојките кои ги содржи Најверојатно пак ќе си земам Мустела
За бањање користиме Корин Де Фарм 2 во 1, кога се роди Лео првиот месец користевме Јекодерм за телце и Павловичева оригинал за газе,потоа со препорака на педијатар го зедовме Бекутанот со цинк окисд, и сега кога почнаа топлиниве користиме исклучиво пудра на процепите, зедов Нивеа бебе со цинк окдис, а исто зедов и кремче за лице со фактор 50 на Бекутан иако сеуште сме мали за диркенто изложување на сонце секогаш ми е скирен. Само мамчки, јас сум против Муселата, ако е толку скапа содржи канцерогени состојки, еве видете си и сами странава е за штени прозиводители кои имаат канцеогени состојки од возрасни до бебчина, жално ама така е.. http://www.ewg.org/skindeep/product/375561/Mustela_Multi-Sensory_Bubble_Bath/
На овој линк кај сите производи има level of carcinogenicity, ама баш кај сите, кај мустелата стои low, незнам веќе што да мислам, ама знам дека од сите производи за сонце, таа има најмалку хемиски филтри.
Инаку и јас имам Бекутан кремче фактор 50, еднаш сум ја намачкала ама не можам да кажам баш како е, не се секќавам дента колку беше на сонце
Женски, денес во Зегин имаше промоција на Еуцерин, и баш се распрашав за кремата за сончање за деца. Девојката ме праша колкаво е бебето, реков 1 година. Беше фер и рече дека Еуцерин кидс 50 се препорачува за деца над 3 години поради состојките кои ги содржи Најверојатно пак ќе си земам Мустела
Ние лани користевме Бекутан со фактор 30, и вака добар се покажа. И за на плажа, и за на прошетки ја мачкав со тоа, не изгоре воопшто. Сепак дете се знае дека нема во најголемата жештина да го изнесуваш, кога е најјако сонцето. Сега пак со тоа ја мачкам. Всушност истото го користев и првото лето кога имаше 6 месеци.
Jas kupiv na Becutan so 50 faktor ke goristime vaka za setkanje, iako ne go izlozuvam direkno na sonce, mada po tenot go gledam ima koza kako mene (jas voopsto negoram na sonce, se soncam i odma temneam)zarazlika od maz mi. Pa za na plaza ke vidam mozebi ke zemam na Mustela ili nekoj podobar. Nego baram mislenje dali nekoj ima koristeno krema so zastiten faktor na Oriflame (za deca) i dali nekoj ima probano ot tie germanskite sto se prodavaat vo Kam (vcera prvpat vidov deka donele kremi za soncanje i imase za deca so faktor 50).
Истото и мене ми го кажаа во Хр,во аптеката ,а незнам овие во Нг Зегин што дремат,такви раб не ми кажаа кога купував.Среќа не и беше ништо ка кожата. И јас се мислам што да земам сега!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Kикичке јас денес ја мачкав со тој Бекутанот 50, ми го донесе некој во колекција, ама супер се покажа, по структура е како Мустелата, густ, и е со минерални филтри што е супер. Денес цел ден беше на сонце ништо не и беше. Јас планирам да земам Мустела иста како лани, и комбинирано со Бекутанов да ја мачкам.
А иначе тие по аптекине се дебили, ќе кажат и дека е за куче ако бараш за куче, само да ја продадат
Жени, Бекутан 50 не само што ќе ви ги заштити децата, него и бели ќе си ги вратите јас лани и предлани имав бекутан 50 и 30.. со 50 го мачкав првите 2 дена и кога видов дека сонце не го допира, си продолжив со 30ка и супер се, е сеа зависи и од тенот, ама еве внука ми е бела ко сиренце и она немаше гајле ни од 50 ни од 30, така да јас ви ги препорачувам за заштита...
< Поракaта ја уредил Џесика РР -- 12.5.2012 22:11:35 >
Zdravo na site. Ubava tema za ovoj period :) pa sakav da ve prasam od kolku meseci pocnavte da gi mackate bebencata so kremi i gi izlozuvavte na sonce. Sin mi uste malce ke pravi 3 meseci i nie vnimavame da ne go setame vo zesko i koga e epten sonce tuku prikvecer. Na sonce go vadam kratko vo dvorceto i posle si sedime pod senka. I jas sum slusnala za Bekutan 50ka deka e dobra krema no neznam dali sme mali za da se mackame ?
Жени, Бекутан 50 не само што ќе ви ги заштити децата, него и бели ќе си ги вратите јас лани и предлани имав бекутан 50 и 30.. со 50 го мачкав првите 2 дена и кога видов дека сонце не го допира, си продолжив со 30ка и супер се, е сеа зависи и од тенот, ама еве внука ми е бела ко сиренце и она немаше гајле ни од 50 ни од 30, така да јас ви ги препорачувам за заштита... [/q џесика за инф оти јас баш сакав да прашам имам дома бекутан 50 па ме интересирасе дали можам да го користам за моево бебе од 4 месеци
Ние од почеток ја користиме хип кремата за лице(и хидрантната и онаа за на ветер) и сум презадоволна.Друго од колекцијата на хип не сум пробала,ама знам дека целата колекција ја користат на интензиван нега во гак,што значи е ептен прилагодлива за новороденчиња,а и за понатаму.Мислам нема да згрешиш.
На чико знам дека кумата ја користеше и не беше баш задоволна,од кои причини незнам да ти објаснам.
Mamicki, veke 5-6 dena licenceto na malata i e isfrlano so sitni mali brumcinja. Imame eden mesec, ja banjav so bekutan kupka, ja mackav so jekoderm, otkako se isfrli probav lecenceto so mustela gel da ja banjam, i da ja mackam so cinkoksid na bekutan, 2 dena taka, ama nema rezultati. Isfrlano i e licenceto, usinjata, niz glavceto ima malku, i pozadi na ramencata i vratceto. Kako rapavka i e kozickata od niv. Denes pocnav so cajce od kamilica da ja mackam, i se vrativ na jekodermot. Neznam dali vaka da teram, dali gresam nekade, deka kozata na teloto i e ok, fala bogu, ama licenceto me maci epten sovet??
moze da e reakcija od toplo - ladno, ako shetkate,.... mackaj so pavloviceva i stavi malku Ad kapki...mozes i kamilicata taa sekogas e dobra varijanta
mamicki , dali nekoj ja koristel kolekcijata Hipp i kako ste zadovolni ? ja vidov vo tineks i e so prifatliva cena ? Isto i chiccco ne e mnogu skapa ?
Ako nekoj koristel od ovie kolekcii neka pise iskustvo tenk ju
Јас ја бањам ќерка ми со шампон и купка на Хип сега. И кремите ( за заштита од ветер и студ и против црвенило) за лице ги користиме и двете. Јас сум задоволна и од квалитетот и цената е ептен прифатлива.
Ne e do samponot sigurno ,jas go koristam za sin mi uste otakoko se rodi.Nekogas koga e nastinat ne mu ja mijam kosata po 2 nedeli i ne mu se mrsi a imase do neodamna kosa kako devojce