miana -> RE: Интервју :) (15.1.2013 15:19:01)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa ajde miana i od mene nekoe prasanje 1.dali si zavisna od fb? 2.koja od ringerajkite sakas da ja zapoznaes vo zivo? 3.nekoja smesna slucka od nekoe pijanstvo(ako ima)[sm=jezicek.gif]? 4.dali otako si vo brak si imala dodvoruvaci? 5.na kolku godini se omazi? aj dosta se od mene 1. Немам ФБ такада не сум ни зависна [sm=smiley36.gif] 2.Сите сакам да ве запознаам во живо но најмноу ( Икана,Циприпи,Аннет,Кикичка,Луци, - ај да не ми се лутите - СИТЕ ) 3.Смешна моја случка од пијанство немам ( не дека не сум се поднапила туку немало смешки ) ама од мм имам еден куп [sm=smiley36.gif] На пример беше на свадба кај колега и му се јавувам да го прашам кога ке си дојде а тој кор пијан ми вика - еве душо уште да го фрлат бидермаерот.Арно тоа - му порачав да ми купи сендвич по пат а тој кога дојде едвај гледаше и му викам - кај ми е сендвичот а тој - душо,дојдов да не се нервираш,сега ке одам да ти купам.Легна и не мрдна [sm=smiley36.gif] 4.Одако сум во брак не сум имала додворувачи - не сум дала повод за такво нешто. 5.Се омажив на 20 години.
|
|
|
|