Ikana -> RE: Интервју :) (16.1.2013 21:38:07)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki Ikana zosto ste odvoeni so mazot ti, zosto ne mu se pridruzis? (ne mora da odgovaras ako e premnogu licno prasanjevo) kolku dolgo ste vo brak? kako te zaprosi? dali si romanticna i na koj nacin? tvoja definicija za ljubov? tvoja definicija za brak? tvoja definicija za srekna zena? Одвоени сме поради тоа што не затече некоја промена во законите против која не можеме ништо да направиме освен да чекаме, би требало да му се придружиме, точно кога не знам ни јас [sm=smiley36.gif] Во брак сме скоро 2 години. Ме запроси 2 пати, еднаш на Скајп (онака на шала), и потоа вистински на викенд кога бевме, интимно, не беше спектакл, но сепак беше многу романтично[sm=smiley1.gif] Не сум многу романтична, не организирам вечери со свеќи и романтични викенди, сопругот е поромантичен од мене, јас сум подиректен тип[sm=smiley36.gif] Дефиниција за љубов ми е кругот на доверба. Кога некој сакам/ме сака, очекувам тоа и да го докаже, посветеност, искреност, комуникација, почит и обзир ми се начела според кои се водам. Не сум доволно долго во брак па да дадам дефиниција, прашај ме за 10 години[sm=smiley36.gif] Среќна жена според мене е онаа која не трага по среќата. Среќата е патување, а не цел според мене.
|
|
|
|