Andriance -> RE: Интервју :) (25.1.2013 9:56:03)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Ајде јас прва пред да си одам дома- неможев да одолеам 1.Која ти е најголема грешка во животот? 2.Како те запроси мт? 3.Колку години имаш? 4.Кој те нервира најмногу? 5.Колку деца сакаш да имаш? 6.Која особина на мт најмногу ти се допаѓа,а која помалку ? Да ти кажам ме замисли уште на сам старт [sm=jezicek.gif].....некоја вака грешка од животно прашање искрено немам,..можеби што дозволив да се попраам многу во килажа а не сум карактер сега да издржам за да ја симнам. 2. ММ ме запроси у сред Рагуза на стара нова година. Ми измислија некоја наградна игра, за која ја се потепав да се пријавам и демек јас ја добивам главната награда па ме викнаа на сцена и ете го мм пред мене [sm=jezicek.gif] 3. 29..во мај ја почнувам 30-ката 4.Мене у принцип многу тешко можеш да ме изнервираш или налутиш. Стварно сум тешка на тоа. А некој вака посебно да ме нервира...гарант има некој..уставри да..има една работа што се замислува дека е директорица па почнува да ми иде на нерви [sm=jezicek.gif] 4. Мм го обожавам најмногу заради следново: јас одсекогаш сакав да имам покрај себе некој кој има најмалку од закоравениот балканси менталитет во поглед на поделени обврски.. Фала богу и него му е јасно дека ако ми помогне да завршиме работите по дома ( се разбира тоа да зависи од тоа кога може, а не кога сака) ќе излеземе мноогу побрзо, што е втората работа која најмногу ја сакам кај него..Ние едноставно сме рашетарчиња. [sm=smiley36.gif] Скоро секој ден. А најмногу ме нервира тоа што е избувлив...Им вика на сите кои му возат полека, или му пресекле пат или не дале жмигавец, ама онака ќе им застане и почнува.. е тогаш мене срце у петици. ете...извинете што ме почекавте....
|
|
|
|