Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 24.7.2010 23:07:28
Julie1
Супер супер супер најсупер си поминав. Мислам дека со сите дечиња се изнаиграв и ми се наполни душата. Маца25 и чевличе се задолжени за поставување на сликите бидејќи со нивни апарати сликавме. Останавме дури до 9 часот и веќе беше време за спиење, blue_blue не предупреди дека кај и да двете принцезички стануваат нервозни без спиење, Алексеј на чевличе откако се најаде убаво си заспа. Нина си јадеше слатко слива и проба цела половинка наеднаш да ја лапне . Борјан на јасмина27 знаеше да се смири од трчање само ако му дадеш да грицка нешто А јас на почеток ги испофалив Јана и Бобо на Виктори дека се најмирни дечиња што ги знам, но Бобо малку ми ја промени сликата, не уплаши сите кога падна, а посебно мама Виктори, но така растат деца нели. Се раздвоивме со мислите за нова средба повторно. Поздрав до сите и одвај чекам следен пат повторно да се видиме.
< Поракaта ја уредил Julie -- 24.7.2010 23:09:23 >
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 24.7.2010 23:23:44
Maca25
сакав да ставам и некоја слика овде, но не се покажуваат.
иако трчав по нина цело време, мило ми беше што видов неколку пријателски лица и нивните мали ангели. Нина не ме остави баш многу да си помуабетам, се надевам следниот пат помирна ќе биде . си се напивме кафе во југ, децата се изнатрчаа, после си прошетавме низ парк ( да си допраиме муабет) и сите по дома на спиење. нина одма заспа кога дојдовме дома (како трупче). Алексеј на чевличе е срцко мал, ги гледаше големките деца како трчаат, си ручкаше слатко и на крај си заспа како бајче. Борјан ми изгледаше многу мирен и многу ја слушаше мама и и позајми малце смоки на нина за да се ди мирна ( и мама да си го допие кафето на раат). Близначките на блу_блу се прави госпоѓици, кукли, со ангелски ликови. Срцки мили. Си ги наранив јас со смоки за и они да седат мирни. Јана на виктори е иста како мајка и, многу ми личи на викотри и многу е умна, а и Бобо е мирен, само исто како мене, на прав пат ќе си падне. Викотри се надевам дека се е ок со Бобо. Јуле срцка трчаше по сите, ги изгушка сите а и Нина нејзе ја изгушка. Нинка моја не седна на газот, си го помодре обрзот, изеде цела слива (проба да ја напика цела во уста), се изнатрча и сега мирно си нанка. Со душа ја чекам другата наша средба. Се наевам дека нема да чекаме со месеци пред пак да се собереме.
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 24.7.2010 23:35:07 >
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.