Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:24:56
niki
Рр-ки само на најдобри места, а кафе нешто домаќинкава не и текнува да даде или треба да донираме и кафекуварка
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:26:45
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Jasmina27 Ако масира и врат, јас сум прва жичка... е сега да не претераме па и ние.од глава подоле нема
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:27:16
Тања РР
Море кафекувар галиба поарно ќе е
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:27:24
mama26
срека имаме по една глава
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:28:28
mama26
или ручек ке ни прави.кувар е.
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:29:26
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 или ручек ке ни прави.кувар е. ужинки де,немој да мислите нема да ви наплатам?
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:29:53
Maca25
јас донирав кафемат за да не треба јас да правам кафе. мислам дека ред е домаќинката да направи по едно кафе.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:30:43
Viktori
сакаме кафе! сакаме кафе!!!
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:32:42
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 јас донирав кафемат за да не треба јас да правам кафе. мислам дека ред е домаќинката да направи по едно кафе. за мене збориш мори мацо.незнам јас ова да симнувам.несум се заинтересирала или не ме интересирало
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:33:59
Тања РР
Мама јас од ваква Можам ли да станам ваква Само не плава, кафеава сум јас.
< Поракaта ја уредил Тања -- 19.7.2010 0:38:49 >
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:35:32
Viktori
Их Тање ма....
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:36:00
Viktori
него дај првата слика да ја видиме, од каква?
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:36:16
niki
Еве мори Мама26 и кафекувар само нека врви работата во дуќанчето
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:37:37
Viktori
< Поракaта ја уредил виктори -- 19.7.2010 0:38:39 >
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:38:01
Maca25
браво бе ники. а овој кафекуваров грк ли е? мама26 види какви помошнички имаш у дуќанот!!!! алал да ти е, кај ги најде виктори шо напраи со линковиве?!?!?!
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 19.7.2010 0:39:16 >
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:39:37
Viktori
брза кучка, слепи кучиња
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:41:47
niki
И за крај ако може и ваква фризура, само црна евентуално црвена, их
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:43:32
Viktori
Тања, за Парис Хилтон да стане Мег Рајан, строго преправање од почеток ништо друго
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:44:08
nadica
ах ники и ти ќе ставиш реална слика за мама да ти каже каква фризура ќе ти одговара
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:45:00
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања Мама јас од ваква Можам ли да станам ваква Само не плава, кафеава сум јас. нема врска бојата ова е само навиткано.слично шишано. а лицето оваа форма ти е или?
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:45:38
niki
а може и вака нешто
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:46:37
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki И за крај ако може и ваква фризура, само црна евентуално црвена, их леле обожавам несекојдневни шишања.ми даваат идеи и фантазии....
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:47:18
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki а може и вака нешто мислев РЕАЛНА твоја слика
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:47:41
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica ах ники и ти ќе ставиш реална слика за мама да ти каже каква фризура ќе ти одговара а па не е битно како изгледам сега, битно е после да личам на плавушава
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:48:27
Gari68
Мама26 ќе ми објасниш ли зошто ја викаат трајна фризура а трае 1 месец
Анкета
Одредување на полот.Admin Колку е веродостојно определувањето на полот со ултразвук? Вашето искуство е: